Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milatka :) wrote:w ciąży chyba nie bardzo mozna latac...
Ja ostatnio właśnie pytałam mojego gin czy mogę ewentualnie gdzieś polecieć i powiedział, że nie widzi przeciwskazań -
Wczoraj zrobiłam ciasto mocno pomarańczowe.....i za mało
Mąż zeżarł prawie całe. To teraz siedzi w piekarniku podwójna porcja. Jak tylko ostygnie to się do niego zabiorę
Już mi ślinka cieknie.A mąż ma trening to załapie się na ochłapy
Macie zachcianki? Za mną chodzą lody czekoladowe ale gardło mnie bolało....kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!!
Ja już po wizycie, no i... jest chłopak na 100% lekarz pokazał siusiaka i jajeczka więc nie ma wątpliwości.
Nasz synek ma się świetnie waży już 150 g. Lekarz na koniec przełaczył USG na 3D i pokazał buźkę małego. Rewelacja!! Jutro jak obczaję jak wrzucać fotki to się wam naszym kawalerem pochwalę.Bogusiar80, olcia23, Niespodzianek:), Martynaaa, kaarolaa, Kinga.k, Marimiko, Ita, Ewka89, Furia, lolaliciouse, Qrczak, HANA lubią tę wiadomość
-
Ja juz dawno po wizycie, ale dopiero mam czas i Was doczytalam
Malenstwo ma sie dobrze. Nie wiem co mam haha. Nastepna wizyta 7 sierpnia. L4 ze wskazaniem, ze mam lezec. Wyniki krwi spadly, zaczna mi sie anemia. Narazie mam sie odzywiac buraczkami, watrobka, zielenina, fasolka itp. -
Hej,
gratulacje michaga synulka! ja tez bede miala raczej synka, za duzo tam bylo miedzy nozkami aby moglo sie jeszcze schowac
Kulinarnie sie zrobilo na forum. Ja dzis na obiado-kolacje robie omlet po chlopsku z boczkiem a do tego ogorki malosolne. Szkoda tylko ze nie moge sobie piwa do tego lyknac
Mecze sie od kilku dni, dwa dni padalo bez przerwy i bylo 15 stopni, a dzis jest 25 stopni, duchota i nie ma czym oddychac.
Furia, ale jeszcze nie puchne jak Ty z mlodym -
nick nieaktualny
-
Furia super masz ten brzuszek bardzo mi się podoba
a wcześniej to faktycznie było spuchnięcie oby nas to ominęło pod koniec ciąży domyślam się , ze bardzo męczące:/
Niespodzianek - bardzo proszę
Karola wczoraj mi narobiłaś takiego smaka na gołąbki, że dziś musiałąm zrobić i zrobiłamzjadłam 2
Drugi mniejszy dla Aleksa
Kremu do twarzy używam Z firmy Mary Kay jak dla mnie rewelacja
Michage gratuluję synusiaale mamy z tymi synusiami fajnie
kaarolaa, Doris-83, Furia lubią tę wiadomość
-
A i jak narazie mam 7 kg do przodu. Waga 85 kg.
A cycki sobie zmniejsze po wykarmieniu maludy, bo ja zawsze mialam cyce jak donice, ale teraz to juz mega haha. Mi sie podobaja w stanikui bluzce z dekoltem. A mezowi juz dawno sie nie podobaly, a teraz to juz masakra mowi
-
Niespodzianek:) wrote:Milcia mam pytanie głównie do Ciebie bo dotknął Cie problem Zusu...
Dostałam dzisiaj jakąś 1/3 wypłaty z mojej firmy i okazało się, że resztę ma wypłacić mi ZUS ponieważ minęło te 31 dni. To jest wypłata za czerwiec więc orientujesz się może do jakiego czasu ZUS ma czas na przelanie reszty środków? Oczywiście ja już się zdążyłam zestresować i poryczeć zanim pomyślałam co się mogło stać...
ZUS ma niby 30 dni na wypłatę zasiłku od momentu złożenia w oddziale dokumentów przez pracodawcę. Moje były składane 29 maja, a dzisiaj dopiero wpłynęło za maj i niecały czerwiec
Z tym że u mnie już by dawno były pieniądze, ale wpisali mi zły numer konta na druku do ZUSu. W każdym razie od wykrycia pomyłki, czekałam dwa tygodnie.
Ale dostałam idealnie co do grosza, tyle ile sobie wyliczyłamA wiem, jak liczyć chorobowe, bo jestem księgowa i kadrami też się zajmuję.
Bajka, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
odnośnie zachcianek to ja miałam wczoraj na chipsy
i znalazłam wielozbożowe sunbitesy nowość pycha :)i jeszcze te gołąbki po Karoli
i generalnie jak coś mi podpasuje to za mną chodzi
np. teraz zastanawiam się nad ogórkami kiszonymi
bo małosolnych nie mam
eforts, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Ale mam dzisiaj forum chula
Pojechaliśmy z mężem i teściem na grunwald bo w sobotę jest rekonstrukcja bitwy ale juz dzisiaj jakieś pokazy, stragany. Byliśmy tam z godz, w trakcie byłam z 6 razy w toi toju, było ohydnie gorąco i na koniec juz mi się płakać chciało i szybciutko wróciliśmya w jedną stronę mieliśmy z 50 km, wolę sama być ciąźówką niż mieć taką obok
Furia co Ty się martwisz 6 kg ja też tyle mam i nie zamierzam przytyć 30
Ja glukozy się boje bo jem dużo słodyczy ale postanowiłam się ograniczać
Bajka bo nasi synowie już się kolegują
Mojej siostrze kobieta w zusie powiedziała ze czekają do 15 każdego miesiąca na opłacenie składek 20 dostają raporty i robią przelewy (ona jest na własnej działalności) w praktyce za maj i czerwiec dostała na początku lipca
Brzuchy pierwsza klasa, ja za moim tez przepadam
No i więcej nie pamiętam.Bajka lubi tę wiadomość
-
Marimiko wrote:ja mam jeszcze obiad z wczoraj - lasagne
a jutro będzie ogórkowa! ogórasy kupiłam już wczoraj
mniamniamniaminiamam
Ja jutro ide na wieczór panieński - jedna jedyna z niepijącychAle się wylaszczę tak, że hoho
znajoma mi taką kieckę pożyczyła, że nigdy tak krótkiej nie miałam
haha! a zaraz jadę do sexshopu kupić prezent
ciężarówka z sexshopie
Ja jutro też organizuję panieński mojej siostrzeTeż jedyna niepijąca będę
Marimiko lubi tę wiadomość