Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola ja na bitwę bym nie pojechała bo wtedy są kilometrowe korki. A dzisiaj mąż chciał pojechać dopiero po 18 ale ja niecierpliwa przed 15, no i stwierdził że wiedział ze tak będzie ale nie chciał się spierać ze mną. Jakiś układny się zrobił od czasu jak jestem w ciąży
ale powiedziałam mu ze jak dobrze gada to niech mi nue ustępuje
no i marzyłam o tej kanapce ze smalcemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:21
-
Niespodzianek:) wrote:Milcia dziękuję
A czy jak zadzwonię na infolinie Zusu to dowiem się, kiedy pracodawca złożył te dokumenty?
Tego akurat nie wiem. U mnie wiedziałam, bo akurat zawoziłam swoje zwolnienie nowe i zaraz potem jechali zawieźć. Ale jak zadzwonisz, to poproszą Cię o pesel i może podadzą, na kiedy przelew jest ustawiony. Mi w zeszły czwartek powiedzieli, że na koniec przyszłego czyli tego tygodnia jest ustalony przelew. I by się zgadzało, bo emerytury niektóre też idą na 10-tego, to pewnie hurtem jadą. -
eforts wrote:Ale mam dzisiaj forum chula
Pojechaliśmy z mężem i teściem na grunwald bo w sobotę jest rekonstrukcja bitwy ale juz dzisiaj jakieś pokazy, stragany. Byliśmy tam z godz, w trakcie byłam z 6 razy w toi toju, było ohydnie gorąco i na koniec juz mi się płakać chciało i szybciutko wróciliśmya w jedną stronę mieliśmy z 50 km, wolę sama być ciąźówką niż mieć taką obok
Furia co Ty się martwisz 6 kg ja też tyle mam i nie zamierzam przytyć 30
Ja glukozy się boje bo jem dużo słodyczy ale postanowiłam się ograniczać
Bajka bo nasi synowie już się kolegują
Mojej siostrze kobieta w zusie powiedziała ze czekają do 15 każdego miesiąca na opłacenie składek 20 dostają raporty i robią przelewy (ona jest na własnej działalności) w praktyce za maj i czerwiec dostała na początku lipca
Brzuchy pierwsza klasa, ja za moim tez przepadam
No i więcej nie pamiętam.
hehe no zmówili się jak dokuczyć mamusiomeforts lubi tę wiadomość
-
drogie mamy u mnie tez chlopczyk z USG wyszlo ze termin mam jeszcze wczesniej tj na 4 grudnia Maz sie cieszy chcial 2 syna mi bylo obojetne ale coreczka ktora ma 3,5 roku tak chciala siostrzyczke
no wszystkich nie zadowolisz ;)najwazniejsze zeby bylo zdrowe U mnie bedzie JAsiu Córeczka jest Anielka syn 2 latek Franek i teraz Janek
michaga82, Mysiok, Marimiko, Ita, Bursztynka, Niespodzianek:), Bajka, Bogusiar80, eforts, Martynaaa, Doris-83, Qrczak, HANA, kaarolaa lubią tę wiadomość
maria.sm -
Qrczak, ładna buźka. Ja mam podobnie z oczkiem. Normalnie to mało widoczne ale czasami na zdjęciach mnie denerwuje.
Co do lazanii, to mi za pierwszym razem też wyszły twarde płaty na spodzie i te na samej górze. Od tamtej pory zawsze obgotowuję ten makaron zanim włożę do lazanii.
Gratuluję kolejnych kawalerów. Coś czuję że jak uzupełnimy listę po tych wszystkich połówkowych to chłopaki będą rządzić.Qrczak lubi tę wiadomość
-
Brzuchole piekne.
Bursztynka krecha juz pokazna i tak wczesnie
Lola chyba wygralas :p ciekawe ile mamy cm? Ja na koncowce w 1 ciazy mialam 122cm i ledwo co sie toczylam a teraz pare cm mi brakuje a gdzie do konca jeszcze
My chyba najwieksze lola jestesmy :pMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Gratukacje!!!
Mnie moja oka też denerwują najbardziej na zdjęciach!!! Tylko ja żadnego nie mam dużego
A ja nie mam nawet śladów kreski.
Muzykę to nie wiem czy będę puszczać, na pewno musze się w bajki zaopatrzyć i będę czytać wieczorkiem, tylko nie wiem kiedy się zbiorę
Ja też obgotowuje makaron, chociaż przy cameloni nie obgotowuje ale tam chyba jest więcej mokrego sosu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 19:38
Bajka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny