Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydaje że mój brzuch tak od miesiąca jest cały czas taki sam. Szybko mnie wywaliło ale teraz cisza spokój.
Lola, dzięki za podpowiedź z takim samym ubraniem.
Fryzurka extra, zawsze to jakaś zmiana. Od ujrzenia Twojej fotki mam teraz cały czas w głowie zakup czarnej farby. Mąż też chyba woli mnie w czarnych.
Co do ogórkowej, ja właśnie podgryzłam ogórka ze słoika małosolnego. Rewelacjaaaa.
Z malowaniem paznokci u stóp nie myślałam wcześniej, ale teraz tak się przymierzyłam i odkryłam, że z dużym brzuchem może być ciężko. Nie przeżyję bez pomalowanych paznokci!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 15:34
-
Pierwsze dluuugo bez wc, 2 po wc
http://wrzucaj.net/images/2014/07/10/Desktop.jpgkaarolaa, Qrczak, lolaliciouse, Bursztynka, Niespodzianek:), Marimiko, Paula84, Doris-83, HANA, Bogusiar80, Martynaaa, Bajka, eforts, Kinga.k, Ita, Kulka41 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyznow sie gotuje, popoludnia sa najgorsze jak juz mi slonce na balkon swieci...okna wszystkie otworzylam, juz na majtach i samej bluzeczce chodze, nawet stanik poszedł w kąt i nie moge wyrobic....wykoncze sie...jak moja siostra w te upały w 6,7 miesiacu wytrzymywala to ja nie wiem...
-
Bursztynka wrote:Qrczak, nie stresuj się. Otwórz zdjęcie z krówką
No i my wszystkie jeszcze przed tym testem więc zaraz wszystkie się postresujemy. A tego chyba nie chcesz?
Wydaje mi się że będziesz powtarzała test z chyba większą dawką.
No i absolutnie nie miałam zamiaru was straszyć. Mam nadzieję, że to tylko u mnie taki przypadek.
Już mi pani pielęgniarka zastrzegła, że na bak będzie powtórka z 75g glukozy. Tylko gin musi dać w poniedziałek skierowanie. Jeśli będzie trzeba, to pójdę do dietetyka. Może to u mnie jakieś obciążenie genetyczne. Obie moje babcie chorują na cukrzycę, ciocia tez i nawet zastrzyki z insuliny brała no i mamie mojej też grozi. Więc chyba jestem w grupie ryzyka.
Bursztynka wrote:Wrzucę wam zdjęcie tej mojej kreski na brzuchu, tylko nie śmiejcie się z asymetrycznościMąż się śmieje, mówi że krecha z pępkiem jest do kompletu z moim odstającym uszkiem i oczkiem minimalnie mniej otwierającym się od drugiego.
Także sama nie jesteś
U mnie lewe bardziej się "otwiera". Jak znajdę jakieś odpowiednie zdjęcie to wrzucę.
A krecha już bardzo widocznaU mnie na razie tylko do pępka jest. Powyżej jeszcze brak. Brzuszek słodki i wystaje za biust, więc jest już git
Furia wrote:Haha dobrze ze sama z reflektorami nie jestemU mnie też reflektory. Zawsze duuuże były i bardzo ich przez to nie lubiłam, ale teraz to już w ogóle masakra! A co będzie jak się pokarm pojawi?
Lola bijesz rekordy! Trzeba było zakłady zrobić, która ma największy brzuch. Pewnie byś wygrała fortunęAle za to nikt nie może mieć wątpliwości, że to ciąża
Suuuper brzuchol
lolaliciouse, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
ja mam jeszcze obiad z wczoraj - lasagne
a jutro będzie ogórkowa! ogórasy kupiłam już wczoraj
mniamniamniaminiamam
Ja jutro ide na wieczór panieński - jedna jedyna z niepijącychAle się wylaszczę tak, że hoho
znajoma mi taką kieckę pożyczyła, że nigdy tak krótkiej nie miałam
haha! a zaraz jadę do sexshopu kupić prezent
ciężarówka z sexshopie
kaarolaa, HANA, Bogusiar80, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko sama robiłas lasange ? u mnie wiecznie ten płat makaronu na dole jest twardy, wiec wole od czasu do czasu zjesc u męża w pracy
Ty tam w tym sexshopie o mężu pomyśl, nie wiem co Wam sie wyświetliło w codziennych poradach, ale u mnie było cos o randkach z mężem i szalonych nocach na mieście- takie by były szalone że moje zaspane zwloki targałby do domu na plecach krótko po północykaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
hahaha u mnie to samo
a lasagne - polecam przepishttp://www.wielkiezarcie.com/recipe17292.html
poł godziny i ląduje w piekarniku na 20 minut i am am
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
dawno nie próbowałam, bo sie zraziłam, ale chyba sie skusze...
lekarz Nam wczoraj powiedział, że w temacie seksualnym nie ma zadnych przeciwskazan, a mój mąż na to jak na lato, bo od mojego osttniego plamienia został delikatnie mówiąc odsunięty od cyca:P
powrociło wam juz libido?