Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Dziewczyny w piątek mam wizytę u gina. Od soboty nic a nic mnie nie boli. Nawet zapominam że w ciąży jestem. Powiedzcie mi że to normalne. I nie żygam, nie mam mdłości.
bursztynka ja też tak mam wszystko jest ok, a niektóre z nas po prostu bardzo dobrze znoszą ciążę -
Bursztynka wrote:Lola nic Cię tam w brzuszku nie kłuje, szczypie i nie ciągnie? Pierwszy raz w ciąży jestem i nie wiem jak powinno być Mama jedna i druga się pytają czy rzygam. No kurcze chyba nie jest to obowiązkowe...
nie jest ja już mam 2 ciąże za sobą jestem w trzeciej i ani razu nie wymiotowałam nawet za bardzo mdłości nie miałam a z moją fasolinką wszystko dobrze -
ewelinka nie stersuj się, bo wg kalkulatora który podesłała Ci Furia jesteś jak najbardziej w normie... nie schizuj się Dziewczyno, ja wiem że się martwisz, ale jutro masz wizytę, która na pewno Cię uspokoi a ile dni jesteś po owu, bo sama Cię chciałam sprawdzić na kalkulatorze i tak na oko wpisałam, że 21 dni po owu, wyliczyłam na podstawie moich dni i naszych terminów porodu i mi też wyszło, że jesteś w normie....
-
KAS wlasnie wg ovufriend owu mialam 18 marca A mi sie wydaje ze 25... bo wtedy byl wiekszy skok tempki... no i beta wyszla 4 kwietnia 84.05 wiec to znowu wskazuje ze owu raczej byla 25 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 21:34
-
no to ewelinka mniej więcej wpisałam dobrą ilość dni po owu, a tal naprawdę skoro owu wyliczył Ci wcześniej to tak naprawdę i tak nic nie zmienia, bo tak jak mówię im wyższa ciąża tym beta przyrasta wolniej, więc nie masz się czym martwić.... spokojnie spokojnie patrzyłaś na ten kalkulator ?
-
nick nieaktualnyHana, 20 razy na dobę? na pewno? Kochana, musisz iśc do gina, bo z wymiotami takimi jak Ty podajesz trafia się do szpitala przez to, że robia się niedobory elektrolitów poważne i odwodnienie organizmu. I duuuuuuuuuuuuzo pij wody
Milcia, częśc dziewczyn nawet nie uzupełniła terminu wizyt...
a jakie leki dostałaś?
Ja dziś wymioty jakimś cudem powstrzymałam, różne cuda robiłam żeby to zrobic i później cały dzień żałowałam, bo tak to sobie zwrócę te 4x i o 13 mam w miarę spokój, a dziś do 17 męczyłam się z ogromnymi mdłościami i żołądek jedzenia za bardzo nie przyjmował
Jutro idę do gina to zapytam go czy sa jeszcze jakieś inne sposoby na to.
no i tak mnie brzuch na @ potwornie bolał, zadzwoniłam do ginka, dostałam pozwolenie na wzięcie 1 no spy i rozkaz pójścia spać. Tak zrobiłam i pomogło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 21:50
-
Ewelinka_shn ja przestałam robić betę, mam z tyłu głowy że przyrosło mniej. Pójdziesz jutro do gin to zobaczysz że wszystko jest ok
Ja czekam bo u mnie młodszy wiek ciąży więc i tak nic sensownego nie zobaczyłam Jutro też chyba idę do gin bo te moje dziwne plamienia nie dają mi spokoju, normalnie to wygląda jakby coś mi gnijącego z brzucha wypływało