Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej Ja już po wizycie:) i po kebabie (byłam bardzo glodna, a on był mały:P)
Tak więc pęcherzyk jest bardzo ładny, wszystko w nornie i jak najbardziej w porządku. Dostałam całą litanię badań do wykonania (chyba z 15!). Zmienił mi preparat na anemie (jakieś lepsze żelazo). Dowiedziałam się, ze mogę słabszą kawkę jedną dziennie wypić Ucieszyłam się także ze mogę pić moje ulubione herbaty (zielona i miętowa). Gin powiedział, że musiałabym ich hektolitry wypijać by mi zaszkodziły Dostałam też kilka rad co do diety, by nie przybrać zbyt dużo na wadze podczas ciąży (najlepiej ok. 12kg) żeby później nie było powikłań (kwestia nadciśnienia, krążenia itp...). I właściwie tyle. Następna wizyta za miesiąc.
Załączam wam zdjątko małej fasolindy mojej Powiem wam, że jak zobaczyłam ją na ekranie to myślałam ze z radości eksploduje
http://wrzucaj.net/images/2014/04/16/Usg1m.png
P.S. Bardzo wstępny przewidywany termin porodu to 13 grudnia, ale to jeszcze za wcześnie by mówić na 100 %.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 22:31
Kasandra, aniar, Pismak, HANA, Kiara lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Heeej Ja już po wizycie:) i po kebabie (byłam bardzo glodna, a on był mały:P)
Tak więc pęcherzyk jest bardzo ładny, wszystko w nornie i jak najbardziej w porządku. Dostałam całą litanię badań do wykonania (chyba z 15!). Zmienił mi preparat na anemie (jakieś lepsze żelazo). Dowiedziałam się, ze mogę słabszą kawkę jedną dziennie wypić Ucieszyłam się także ze mogę pić moje ulubione herbaty (zielona i miętowa). Gin powiedział, że musiałabym ich hektolitry wypijać by mi zaszkodziły Dostałam też kilka rad co do diety, by nie przybrać zbyt dużo na wadze podczas ciąży (najlepiej ok. 12kg) żeby później nie było powikłań (kwestia nadciśnienia, krążenia itp...). I właściwie tyle. Następna wizyta za miesiąc.
Załączam wam zdjątko małej fasolindy mojej Powiem wam, że jak zobaczyłam ją na ekranie to myślałam ze z radości eksploduje
http://wrzucaj.net/images/2014/04/16/Usg1m.png
P.S. Bardzo wstępny przewidywany termin porodu to 13 grudnia, ale to jeszcze za wcześnie by mówić na 100 %.
GRATULUJĘ -
http://wrzucaj.net/ i potem kopiuje BB code i wklejam do treści wiadomości
Milcia o zarodku mówił jedynie tyle że jeszcze za wczęśnie na niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 22:41
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem
Dzisiaj był szalony dzień zupełnie niezapowiedzianie miałam dużo gości zatem nie mogłam tu do Was wpaść zaraz po wizycie ale...
Wszystko jest ok ciąża pojedyncza dzidziuś ma 6 mm i bijące serducho
Kolejna wizyta za dwa tygodnie Badania do zrobieniaEwelcia, aniar, aga.just, Pismak, HANA lubią tę wiadomość
-
lolaliciouse będzie dobrze!
Marimiko śliczny pęcherzyk!
dynamiczna gratuluje bijącego serduszka.
U mnie troszeczkę spokojniej - pojawił się zarodek 2mm z bijącym serduszkiem.
Lekarz dał skierowanie na kolejną betę i progesteron. Zobaczymy co będzie. Znów mam się zgłosić za tydzień.
Najbardziej mnie niepokoi, że gin policzył, że wg niego to późniejsza owulacja tzn. 25dc. Powiedziałam, że raczej niemożliwe bo 32dc wyszły dwie grube krechy poza tym nie kochaliśmy się w okolicy 25dc.
Teoria była taka, że albo nie pamiętam o jakimś serduszkowaniu albo plemniczory komandosi mogli dłużej wyżyć...
Tylko, że w domu spojrzałam na ovu i skojarzyłam, że w tamtym czasie Małż był przez tydzień na delegacji więc nie ma opcji przegapienia serduszka a słyszałyście kiedyś o plemnikach, które żyją ponad tydzień?!
Zobaczyyyyymyyyyy co będzie.....aniar, Kasandra, lolaliciouse, Ewelcia lubią tę wiadomość