WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak ja też tak mam:-) I czasami tak jakby mnie coś skrobało od środka.
    Wczoraj czułam jak mi się mięśnie naciągają...nie było to zbytnio przyjemne.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja coraz czesciej czuje babelki w brzuchu ;)

34bw43r836g6ojbx.png

• Milcia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj pogryzły biedronki.. byliśmy na działce u teściów i co spojrzałam na nogi, to biedronka. Jeszcze nigdy tak nie miałam.

Bolą mnie dzisiaj jajniki, o ile nadal są w tym samym miejscu. Bo jeśli to nie one, to nie wiem, co mnie tak boli.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak tak moze byc, ja tez nie czuje babelkow, w zadnej ciazy nie czulam, tylko od rozpychania sie zaczynalo, puk puk to czulam kilka razy a potem cisza, musialam sie zdrowo wsluchac, a rozpychanie coraz czesciej :)

Milcia mi przypomniala inwazje biedronek sprzed 2 i 3 lat, byla tez u Was? Inwazja w sensie, ze jak sie wyszlo na minute z mieszkania to sie wracalo z 10 biedronkami na ubraniu. Jak wychodzilam z małą "na dół" do krawcowej to malutka byla cala lekko ubrana, a buzie miala owinietą pieluszką tetrową, bo w oczy właziły. W rogach okien on strony dworu siedzialo po kilkadziesiąt biedron. I byly one strasznie gryzące. Takie inwazje przezylam dwie i trwalu od 1 do 2 dni każda. Jak sie pod slonce patrzylo to jakby latalo ich tysiące.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja odwiedziłam rodzicow na pare dni, dlatego i moja aktywnosc forumowa bedzie mniejsza:)

ewka - u mnie w rodzinie tez jest mlody ze stycznia i dziwne uczucie to jest jak on juz moczy sobie nozki w jeziorku a nasze bable w brzuchach.

Marimiko, Zuza - super brzuchole;))!!!!

Marimiko, podobalo mi sie Twoje zdjecie w wesji pin'up. (sexi mamuska)

buziaki

Marimiko lubi tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak zdrowko dochodzi do siebie chyba. Goraczki nie ma. Wczoraj czulam sie juz extra. A dzis jak tylko wstalam to z nosa mi lecialo i co chwila. Masakra a potem jeszcze kichanie. Nos juz mnie boli.. I co? W zwiazku z tym moje malenstwo od tych moich zerwan tak jakby sie jemu odbijalo, a potem hasalo w brzuszku. Nawet synek widzial. Mowie patrz male bobo juz podakakuje haha. Teraz juz bede go czuc wiecej. :-D
    Za grzybami nie przepadam. Zjem pieczarki i grzybki w occie mojej mamy. Mama i ojciec sie znaja na grzybach. A grzybow dzieciom bodajrze do 13-ego roku zycia sie nie podaje, bo ich watroba nie moze ich przemielic. I dlatego dorlsli sie nie truja a dzieci czasami tak. Jak sie poslucha w wiadomosciach.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:-)
    Jeszcze bym z chęcią pospała ale dzisiaj mam troszkę spraw do załatwienia. Wycieczka po urzędach....uwielbiam to. No ale jak trzeba to trzeba.

Cały czas czekam na solidne ruchy maleństwa. Czekam cierpliwie:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze w lab ale naszczescie tylko dwie osoby przede mna wiec szybko pojdzie :) a juz czuje glodek :) no i po weekendzie nastala ladna pogoda :) milego dnia

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myslalam, ze juz dobrze ehhh wstalam dzis okolo 6-ej i zaczelam pokaslywac. Ale teraz bylam przeplukac sobie gardlo woda utleniona to jakas masakra. Niby mi sie chcialo tam cos urwac, ale w rzeczyswistosci dostawalam odruch wymiotny ble. Jakas masakra. Ale mam gardlo zawalone na zilono. Im mocniej kaszle tym wiekszy odruch wymiotny.
    Ide zrobic mleka z miodem i maslem.
    Stawiam - zdrowie dla Wszystkich :-)

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!

wstała- śniadanie jadła- idzie po kawę ;)

Kciuki trzymam za wszystkie dzis wizytujące!!Oby dzieciaczki pokazały co tam między nogami mają:P

Ja mam już stressssa przed jutrzejszym Półówkowym!!! AAAAAA :D i do tego dopiero na 16:40 uuu ale się naczekam!Idziemy razem z G <3

Doris- taak, ja tez uwielbiam po urzędach latać...
    Ja w tym tygodniu musze skoordynować nowe opiekunki dla mojej chorej babci. Tez mam trochę latania :/

Furia lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam zaplanowaną rundę po sklepach, bo po piątkowym panieńskim jestem załamana. Jeszcze dwa tygodnie temu przymierzałam sukienkę, która wydawała się być dobra na wesele. I co? Za ciasna jest. Nic mi nie pasowało. Muszę uzupełnić garderobę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry:)

Milcia ja też dziś z rana lecę do sklepów kupic sobie jakąś sukienkę :)jadę wczesniej bo jest mało ludzi w sklepach :D i więcej miejsca do parkowania :D

buziaki

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Ita Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja całą deszczową sobotę spędziłam w galerii i nic nie udało mi się kupić :/ Wszystko już przebrane :(
    Milcia mam ten sam problem w coraz mniej rzeczy się wciskam a w t-shirtach to zaczynam wyglądać jak parówka w osłonce.
    hahaha od tego tygodnia zaczynają mi się różne biznesowe spotkania - Ciekawe w czym się Panom w Garniturach zaprezentuję... w dresiku? w-czapce.gif

Ewka89, eforts, Qrczak, Bajka lubią tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zaliczylam badania krwi, potem ortodonta i tez wybieram sie na zakupy, bo tylek mi tak urosl ze szok! Kurde, a jak tak patrze po typowych nowych ciuchach dla ciezarnych to ceny tez sa dobijajace, bluzka ciazowa kosztuje wiecej niz zwykla bluzka, a ile w tych ciazowych ciuchach chodzic bedziemy ;/ A zwykla bluzke czesciej wykorzystamy... Jeszcze nie mam nikogo kto moglby mi takie ubrania odsprzedac, a w sh nie moge przebywac dluzej niz 5 min! Ten specyficzny zapach tam mnie zabija...
    34bw43r836g6ojbx.png

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    11.30 wizyta:) a mnie się nie chce tyłka ruszyć, żeby głowę umyć, heh..

lolaliciouse, eforts, Furia lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek! MARSZ do łazienki - ja tez ide, bo strach się ludziom pokazać :P ja dzis mam zamiar (z przypływu energii) powywalac niepotrzebne graty z pokoju... zapowiada sie pracowity poniedziałek :P

Niespodzianek:) lubi tę wiadomość

4dbc34fc83.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!
    niespodzianek powodzenia :) Ja wizytuje jutro.

Bajka lubi tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dla wizytujących :))

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek trzymam kciuki! :)

atdck6nlmznf5qze.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek powodzenia :)

ja też dzisiaj i to na połówkowe, to chyba najważniejsze badanie w ciąży co ??

Ita myślę że wywarłabyś niesamowite wrażenie w tym dresie :D

Furia, Ita, Niespodzianek:), Qrczak, Bajka, lolaliciouse lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
‹‹ 631 632 633 634 635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ