Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie tez swędzą najbardziej wieczorem w okolicach sutków... ale jak posmaruje kremem to przechodzi
do dnia następnego rzecz jasna
zobaczcie co kupilam
P.S Furia ten pierwszy kocyk skradł moje serceolcia23, Qrczak, Niespodzianek:), lolaliciouse, Bogusiar80, Furia, HANA, Kulka41, eforts, Marimiko, julianna, Paula84 lubią tę wiadomość
-
Karolaa, ale przestronne mieszkanko
U mnie w szpitalu dziś ruch w interesie. W końcu poniedziałek. Lekarzy mnóstwo i ordynator. Myślę że nadal nic nie odkryli. Znowu mnie dziś pokłuli. Ja się czuję lepiej. Pewnie mnie lada chwila wypiszą z zaleceniem leżenia i jak coś się będzie działo to do lekarza.
Niestety moja współlokatorka z sali ma znacznie gorzej. Wczoraj przyjechała, właśnie zaczęła 8 miesiąc ale jej łożysko się już zestarzalo i nie i odżywia córci w brzuszku. Przed chwilą pojechała na cesarkę. Mała waży tylko 1300 gram. Taka kruszynka... -
Bursztynka wrote:Karolaa, ale przestronne mieszkanko
U mnie w szpitalu dziś ruch w interesie. W końcu poniedziałek. Lekarzy mnóstwo i ordynator. Myślę że nadal nic nie odkryli. Znowu mnie dziś pokłuli. Ja się czuję lepiej. Pewnie mnie lada chwila wypiszą z zaleceniem leżenia i jak coś się będzie działo to do lekarza.
Niestety moja współlokatorka z sali ma znacznie gorzej. Wczoraj przyjechała, właśnie zaczęła 8 miesiąc ale jej łożysko się już zestarzalo i nie i odżywia córci w brzuszku. Przed chwilą pojechała na cesarkę. Mała waży tylko 1300 gram. Taka kruszynka...
-
Ja po wizycie, ale tak mnie lekarz zestresował na początku, że nawet sobie dzidziusia nie pooglądałam... Zbadał mnie na samolocie i pyta czy miałam problemy ze skracającą się szyjką w poprzedniej ciąży ( miałam ok 30 tygodnia i kazał mi wredy jak najwięcej leżeć i nic nie robić bo była za krótka jak na ten tydzień ciąży ) więc mówi, że zmierzymy na usg na szczęście okazało się, że ok i tak tylko wyglądało "na oko" natomiast w związku z tym, że poprzednio był problem to teraz mam dmuchać na zimne i nie podnosić itd itd ( ciekawe jak to zrobić przy małym dziecku..) W każdym razie maluch robił minki na usg 4d i pokazał rączke więc później wrzuce zdjęcie:) Potwierdzony chłopiec, widziałam kuleczki:))
julianna, Ewka89, Furia, Bogusiar80, lolaliciouse, kaarolaa, Kulka41, Marimiko, Bajka, Paula84 lubią tę wiadomość
-
niespodianek gratki jeszcze raz kuleczek:)
lece robic buleczki z jagodami:)
ja dzis sobie troszke pospalam bo do 12 i pewnie jeszcze bym spala gdyby nie em;/
teraz nadrabiam przedpoludnie, wstawilam 2 pranie posciel juz wywieszona obiadek zrobiony i zabiram sie za buleczki hihi takiego mam dzis powera:)Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
A ja wypluwam pluca ehhh. Plukam sobie woda utleniona. A teraz jestem u tesciowej to potem woda z sola. I propolki biore.
Dziewczyny a nie myslalyscie, aby kupic sobie masc pentanol na swedzace brodawki. Taka masc stosowalam po porodzie jak mnie maly zle chwytal. A to przez to, ze mialam nie wyciagniete to bolalo. Poczatki karmienia musialy byc z nakladkami. Mama mi potem wlasnie powiedziala, ze zapomniala mi powiedziec, ze mam sobie cwiczyc po kapieli recznikiemteraz nie bedzie z tym problemu bo mam bardzo wyciagniete. A cwiczyc z trzy tygodnie wczesniej czy jakos tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:05
-
Cześć ciężarówki!
Karola88, piłeczka śliczna!Olcia23, Twoja też! Tak mi się skojarzył wierszyk z dzieciństwa: "Baloniku nasz malutki, rośnij duży, okrąglutki..."
Qrczak, kciuki trzymam. Ale i za mnie trzymajcie, bo ja dziś też mam wizytę, pierwszą u nowego ginekologa. Bardzo jestem ciekawa.
Podzielę się z Wami brzuszkowym spostrzeżeniem. Mianowcie, od czwartku czuję takie dziwne sensacje w podbrzuszu. Ból to nie jest. Takie niby ściskanie, niby pływanie, czasem czuję, jak się przemieszcza. Najczęściej wieczorami, i to czasem tak, że aż muszę usiąść z wrażenia. Podejrzewam, że to dzidziuś. Dobrze podejrzewam?Oczywiście dopytam dziś o to lekarza. Ciekawe, czy będzie dysponował dobrym sprzętem. U poprzedniej pani doktor można było co najwyżej zarysy dzidzi zobaczyć, o płci mowy być nie mogło.
julianna lubi tę wiadomość