Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A kontrola jest tez na zasadzie. Ida nawet do pracodawcy zobaczyc czy np nie dorabiacie sobie na l4. Kontrole z reguly u ciezarnych sa po telefonach od tzw dobrych kolezanek. Zadnej by sie nie podobalo jakby dostawala kase z zusu i od pracodawcy. Osobiscie znam taki przypadek. Dziewczyna byla tak dogadana z pracodawca. Ale nikt inny nie wiedzial, ze ma l4. Miala dwie wyplaty
Kontroli nie miala.
-
do mojej bratowej przyszło wezwanie żeby wstawiła się na kontrolę w sprawie zwolnienia, ale to było 5 lat temu. w związku z tym, że nic jej nie było, tylko tyle że miała szefa tyrana i despote to chciała jak najszybciej iśc na L4. Na komisji pani jak ją zobaczyła to stwierdziła że gołym okiem widac zaawansowaną ciąże, pytała jak sie czuje, dlaczego poszła na chorobowe i czy przyjmuje leki. a że też brała duphaston i miała to wpisane w karcie ciąży to miała z głowy. ot i cała kontrola
-
ewelinka_shn wrote:Dziewczyny tez macie chwilami duzo sluzu? Takiego biało przezroczystego bez zapachu? Mnie czasem az zalewa... a potem sucho i pozniej znowu potop
-
nick nieaktualnyewelinka_shn wrote:Dziewczyny tez macie chwilami duzo sluzu? Takiego biało przezroczystego bez zapachu? Mnie czasem az zalewa... a potem sucho i pozniej znowu potop
-
Ewelinka ja mam raz wiecej, raz mnie. Czasami duzo duzo bialego pomieszanego z duzymi ciągnącymi bialymi glutami
Rozciagliwego nie mialam w zadnej ciazy (pomijając etap krotko-poowulacyjny), ale kazda kobieta jest inna. W ciazy ogolnie jest duzo sluzu
-
Furia wrote:Kocyki mam upatrzone takie
http://wrzucaj.net/images/2014/07/14/1392987207-435.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/07/14/f1aded681c82e2486e23456d89a6d4ba.jpg -
julianna wrote:w sumei to Wam zazdroszczę tych dużych brzuszków, ja mam wrażenie i starch, że skoro mój taki mały to może być coś nie tak, albo mało wód ... bo niby gdzie mi się ten dzidziuch tam mieści
Nic się nie martw. Moja siostra do 5 miesiąca też nie miała brzucha. Nikt by się w życiu nie domyślił, że jest w ciąży. A w połowie 5 miesiąca jak zaczął rosnąć, to jak szalony -
ewelinka_shn wrote:Miala juz ktoras z Was kontrolę? Ja jestem na zwolnieniu od połowy maja a poki co odpukac kontroli jeszcze nie było...
Aaaa i też jestem gdzie indziej zameldowana (w swoim mieszkaniu) i na ten adres mam zwolnienia i ten jest podany w pracy, a mieszkam od jakiegoś czasu u TŻ