Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj kochane nie martwcie sie :*
U mnie wszystko dobrze, od rana nic juz mnie nie bolalo ale poszlam na wizyte sprawdzic czy aby napewno nic zlego sie nie dzieje. Bylam u ciemnoskorej rosjanki nazwiskiem KochnekFajna lekarka
SZyjka dluga, a bole przez to ze wszystko sie rozciaga i mlode szaleje jak opetane
No fakt czuje jak sie kotluje
No i.... haha mozecie dopisac u mnie synkaA bylam pewna ze bedzie coreczka
Za tydzien na polowkowym jeszcze moja lekarka sprawdzi, no ale widzialam jajke i nie mam watpliwoscieforts, Bajka, Martaaa, Kinga.k, olcia23, Ewka89, Niespodzianek:), Marimiko, Qrczak, Bogusiar80, Bursztynka, lolaliciouse, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Furia gratuluję synka
Colinek będzie miał kompana ale się ucieszy
czyli córeczka będzie trzecia
dziewczynki później Was nadrobię lecę na działkę :*Furia lubi tę wiadomość
-
Furia przynajmniej wiesz że synowie dobrze Wam wychodzą
Dostałam na meila wynik tego badania na konflikt płytkowy i na chwilę zamarłam bo wynik dodatni ale okazało się ze to ten lepszy i nie ma ryzyka wytworzenia tych przeciwciał
Wczoraj odebrałam oxo i cmv i tez ok.
W ogóle czułam się jakaś ospała, zmierzyłam ciśnienie i 100/50 wiec nie dziwota
Byłam dzisiaj w pracy przekazać dziewczynie trochę spraw i jeszcze bardziej chciało by mi się wrócić ale fizycznie nie dałabym rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 15:55
olcia23, Furia lubią tę wiadomość
-
ewelinka_shn wrote:Furia super ze wszystko ok i ze kolejny Synus
Kochana a przypomnij jak ten brzuch Cię bolal?
Bolal mnie jak na okres i tak ciagle bez przerwy. Nie jakos tak super mocno, ale wystarczylo zebym sie zaczela niepokoic.
Hehehe no tak, synowie nam wychodzaJa dziewczyny wybuchlam smiechem jak uslyszalam ze chlopak
Nie moglam sie opanowac
eforts lubi tę wiadomość
-
Kurcze mojej koleżance odeszły wczoraj wody i do dzisiaj się biedaczka męczy, żeby urodzić a nic się nie dzieje bo ma twardą szyjkę.. Mam nadzieje, że mała się szybko urodzi albo zrobią jej cesarkę bo przecież dziecko bez wód płodowych też chyba długo nie może już być w brzuszku..
-
Niespodzianek:) wrote:Kulka41 ja przytyłam jak na razie 3 kg i jest to dla mnie baaardzo dużo w porównaniu z poprzednią ciążą... teraz więcej się ruszam, jem dużo mniej słodyczy, jeśli wogóle je jem bo jakoś specjalnie mnie nie ciągnie i tyje:( niestety ja wiem, gdzie te kg idą - w tyłek:)
-
Jeżeli u malucha wszystko dobrze, to nic się nie martw. Już tu kiedyś pisałam, ze moja siostra z pierwszym dzieckiem do 5 miesiąca nie miała brzucha i nic nie przytyła. A potem jak zaczęła rosnąć to hoho
-
Niespodzianek moze to maluch sie tak wypina bo w sumie tez jakby brzuch na dole czasem twardnial ale to mlode tylek matce chce pokazac
Ojjjj i rodzenie bez wod ponoc nie jest zbyt fajneKolezanka niedawno rodzila to dobe po przebiciu pecherza zrobili cc.
No musialam cos malego kupic
http://wrzucaj.net/images/2014/07/16/104552257599960273761643233882904183121209nj.jpgolcia23, Qrczak, Niespodzianek:), eforts, Kulka41, Bajka, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
jeju ale się wystraszyłam, goliłam sobie dziś piczkę maszynką i wszystko elegancko, a później idę siku i widzę trochę krwi na wkładce! Przypomniałam sobie w porę o goleniu, ale jednak zastanawiałam się czy to aby na pewno tylko to... obserwuję i nic, więc chyba tylko. Uff...