Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
eforts wrote:Bajka ladniusi masz ten brzuś i jak on może być duży jak jeszcze zarys mięśni widać <szok>
Zgadnij jak mój mąż chce nazwać syna?
Aleksander??:)
eforts lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:Nooo
nam się jeszcze zmienia ale na chwilę obecną właśnie tak
cuudnie:*
byłoby 2 Aleksandrówmój maluch już się przyzwyczaił do swojego imienia i chyba je lubi bo ja móię do niego czule Aleks albo Aleksik to się rusza:) hehehe
eforts lubi tę wiadomość
-
Bajka - nawet bym powiedziala, ze to seksi ciazowy brzuszek. Zgrabniutki:)
Co do mojej geby, bo juz slow mi na nia brakuje, to jest wulkanizacja. Mimo, ze nnakladam pudru, jak siedze w domu to i tak wyskakuja mi jakies prychole, i w dodatku jeszcze na biuscie.Bajka lubi tę wiadomość
-
Laski.....chciało mi się sikać i jak wstawałam do kibelka kichnęłam....i się poikałam.
Rozumiem nie trzymanie moczu po ciąży. Ale teraz? Musiałam prebrać majtki i spodenki. I to jeszcze przy mężu się stało....wstyd. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Wydaje mi się że normalnie to koło 70-80 ale nie wiem jak dla kobiet w ciąży
ale tachyka jest dopiero od 120. Spokojnie moze sie nam teraz.zdarzyc puls 110 itd., bo ciaza to odmienny stan i o ile taki pul snie jest caly czas to wszystko ok.
Olcia- z tymi nogami to tak niekoniecznie. To zalezy od ulozenia sie dziecka, zawsze jest mierzone na.oko a rozmice pomiaro moga byc +/-14 dni - tak mi gin mowil, szczegolnie wlasnie ze nozki czesto sa zle zmierzonemi tutaj na tym samym sprzecie 2 ginow mierzylo i kazdemu inaczej wyszlo
Furia - dobrze,.ze lek pomogl
Gratki za synkaFuria, olcia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Furia wrote:bo tesciowe... to nie rodzina
O to, to to.... nawet nie wiesz jak ta filozofia jest mi bliska
Kiara ale czasem tendencje są zachowane, mi lekarz powiedział ze młody raczej mały nie będzie. A np mojej siostry córa na wyjściu ma stosunkowo krótkie kończyny i lekarz mówi ze raczej będzie niska. Oczywiście zgadzam się też ze nie ma reguły bo to tylko pomiar i jak to mój lekarz mówi to tylko pewne odzwierciedlenieFuria lubi tę wiadomość