Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No mi dzisiaj nie załatwili holtera i wychodzę w piątek.
Jak tylko wyjdę to idę na pizzęidziemy z mężem do knajpy z okazji wyjścia ze szpitala.
Mi w szpitalu powiedzieli że puls najlepiej do 100. Jeśli jest powyżej ale nie odczuwasz tego to w porządku. Gorzej jeżeli odczuwasz tak jak ja, mega mocne bijące serce jakby miało wyskoczyć i duszności.
Ja od kilku dni robię tu wszystko na zwolnionych obrotach i jest znaczna poprawa. Jak wstaję z łóżka to powoli i każda czynność wolniej a nie nagle ze zrywu.eforts, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny juz kiedyś o to Was męczyłam, kiedy dziecko waży 15 kg? Bo rozglądam się za tym łóżeczkiem turystycznym i zastanawiam się czy i tak nie będziemy musieli kupić później drewnianego łóżeczka bo 15 kg dziecko będzie za małe na normalne łóżko?
-
15 kg to taki 2latek (moja szwagierka ma 2i trochę i waży 16 kg:) ale śpi w normalnym już łóżeczku:)
fakt teściowie to nie rodzina zwłaszcza teściowe:Pchoćby były ze złota:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:21
Furia, eforts lubią tę wiadomość
-
ale z was wredoty
to przecież ukochane Mamunie Waszych przekochanych Mężów
Powiedzcie mi czy czujecie czasem z prawej strony niedaleko pachwiny(tak mniej wiecej na szerokosc 4 palców) takie pulsowanie? nie jest bolesne, ale takie dziwne uczucie... i to też nie dzidziuś bo dziś kopie z lewej stronyTatusia kopnał w ręke
Mój M. zjadł 2 ciabatty i stwierdził że masakrycznie się obżarł, ja zdolałam pokonac tylko 1polecam e ciabatty zlidla bo są chyba największe, w ogóle jeśli gotuje cos z kuchni lidla to staram sie tam zaopatrywac, bo produkty mają sprawdzone
kaloryczny koniec świata.
-
nick nieaktualnywitam
znow mialam do nadrobienia 10 stron...
mi sie zachcialo pierogow wiec 3 godziny je lepilam....
Bajka gdzie Ty masz brzuch bo wg mnie go nie widac
Biszkopcik masz ładny brzuszek, taki okraglutki
a moj maluch jakis dzisiaj mało ruchomy, prawie sie nie odzywa...wiem ze na tym etapie moze tak byc, ale od tyg czulam go codziennie a jak nagle ucicha mam schizy. oby jak sie połoze zaczął pukac....Biszkopcik, Bajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEforts- pewnie,.ze tak
u mnie bylo teraz tak
Milcia - co to za sh?
U nas:
Wyniki zle, pogarszaja sie,.crp dalej rosnie mimo antybiotyku dozylnego, do tego hemoglobina mi znowu spadla (mimo przyjmowania lekow 2x1 sorbifer) i to o niecale 2 w ciagu 3 dni... Wyniki nerkowe nie pozostawily watpliwosci - zabieg konieczny i to jak najszybciej!! Nie ma.czasu na zmiane szpitala.
Po debatach, nerwach, olbrzymim stresie musialam zdecydowac sie na zabieg. Jestem juz po konsultacji anestezologa, znieczulenie podpajeczynowkowe. Nad zabiegiem ma czuwac ordynator transplantologii. Niestety pani gin i urolodzy nie sa sympatyczni, pani anestezjolog za to kochana, pocieszajaca... pomogla mi dopiac sprawe.
Dziecko zostalo dokladnie dzis przebadane z uwagi na.zabieg, mialam jakby polowkowe a nawet i dokladniejsze te usg. Wszystko ok, nawet miedniczki nerek malego ogladali. Potwierdzono tez synkakolejne badanie po zabiegu...
Zabieg z uwagi na przygotowania (badania) odbedzie sie jutro wieczorem/w nocy lub w pt rano.
Co tu duzo mowic -jestem mocno zestresowana (nie zycze nikomu takiej sytuacji) i bede prosila o ogromne kciuki za nas, szczegolnie za maluszka! -
nick nieaktualny
-
Kiara Kochana, wszystko bedzie dobrze ! Wszystkie ciocie będą mocno trzymac kciuki za Was
Nie stresuj się za bardzo, skoro dzieciątko ma się dobrze i masz wsparcie Pani anestezjolog to wszystko przebiegnie pomyślnie. Jeszcze troszke i ten koszmar sie skończy mam nadzieję.
-
Kiara wierzę że wszystko będzie dobrze, nie sympatyczni niech będą tylko niech fachowo się Tobą zajmą!! A widzę, że selekcjonujesz ich trochę, wiec będzie git
Na pewno po zabiegu odczujesz ulgę i to coś
co Ci włóżą tym razem spełni swoje zadanie
wracaj juz do domu i ponudź się trochę
a i dzięki dziewczyny za odpowiedzi, w takim razie myślę że turystyczne powinno się sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:50