X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Kiara trzymam kciuki mocno, aby wszystko było w porządku!
    Eforts mój mały waży 12 kg i już szukam mu łóżka z barierkami żeby go odzwyczajać od łóżeczka.
    Milcia sen okropny ale mogą się takie zdarzać coraz częściej, mnie wczoraj się sniło, że byłam na wojnie i strzelali do mnie..
    Miłego dnia:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia mnie prześladują albo koszmary albo strasznie głupie sny ;)

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wczorajsze łupy:

http://wrzucaj.net/images/2014/07/17/20140717102059r6v2I.jpg

Dwa z lewej są całkiem nowe, a ten z prawej był już noszony.

Qrczak, Furia, Bajka, Kinga.k, olcia23, eforts, Biszkopcik, Niespodzianek:), julianna, HANA lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia łupy udane :) u mnie tak gorąco że nawet po zakupy nie chce się wyjść :) więc rozglądam się po necie :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne ciuszki!!

A tak na marginesie - siemka!:))

Milego dnia mamuski :))

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Ja dziś znów zaliczyłam pobudkę z bólem głowy. Właśnie piję kawę i niedługo będę się szykować do gina na założenie pesara. Ależ mam stresa przed tym, sama nie wiem czemu. Brzuch mnie całą noc z nerwów bolał :/ Nie wiem jak to będzie wyglądało, czy boli itd. Wolałam nie czytać nic na ten temat ani też nie pytać siostry jak przebiega zakładanie tego.

Milcia okropny ten sen miałaś. Też bym pewnie ryczała a po przebudzeniu nie potrafiłabym o tym zapomnieć. Nic przyjemnego takie nocne koszmary :(
    Za to podobają mi się Twoje wczorajsze łupy :)

Czy która dziś wizytuje?

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja ostatnio znalazlam na allegro super pake z ubrankami! Kazdy ciuszek wychodzil jakos niecale 3 zł! A ubranka naprawde fajne i firmowe! Chcialam zamowic, ale akurat bylo to pokompletowane na dana plec, nie bylo zadnych takich uniwersalnych :P

34bw43r836g6ojbx.png

• eforts Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ja kupiłam takie ciuszki z Anglii, dziewczyna ma pojedyncze aukcje ale bardzo fajne. Miałam trochę stresa, że przez neta ale są super :)

Milcia ach ta podświadomość :/

Qurczaku będzie dobrze nic się nie bój to nic nie boli :)

Furia, Qrczak lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia ujawnji się bardziej :) jak poranek i samopoczucie?

Bajka ja też buszuje po necie

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak trzymam kciuki &. Będzie wszystko dobrze. Buziaki :*

Qrczak lubi tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczaku na moje kciukasy też możesz liczyć :) oj sie dziś natrzymamy, i za Ciebie i za Kiarę, mam nadzieje że nikogo nie ominełam?
    Milcia współczuje Ci przerażenia po przebudzeniu, wiem cos na ten temat bo niedawno mąż wybudzał mnie z takiego snu bo go obudziłam płaczem i nie wiedział co się dzieje, a ja sie uspokoic nie mogłam. Jeszcze pewnie nie raz cos się przyśni takiego :/
    Zjadłam na śniadanie kanapeczki z nutellą moje dziecko w brzuszku za nia przepada, bo zaczeło się pięknie ruszac i łaskotac mame :)

Qrczak lubi tę wiadomość

4dbc34fc83.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Furia ujawnji się bardziej :) jak poranek i samopoczucie?

Bajka ja też buszuje po necie

jakbys miała jakiegoś fajnego linka to wrzucaj ;) ja przeglądałąm smyka ale przez internet te same ubranka są droższe niż stacjonarnie :/ patrzę na allegro... już mnie korci żeby wydać:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 11:17

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    ja na początku miałam takie horrorowe sny, potrafiłam się budzić z płaczem, ale to podobno naturalne w tym stanie. Tylko wiadomo, nieświadomie stresujemy się przez sen ;/
    Eforts dlaczego teściu tata a teściowa pani?:P:P hehe dobre, a co ona na to?
    To nie mogli się razem ugadać?
    Ja na razie przed ślubem i tak dziwnie bo do tesciowej pani, a co potem dziecku powiedzieć-pani babcia?
    Jeśli chodzi o ciuszki to opłaca się kupować mega paki na allegro, dziewczyny sprzedają to za grosze lub można upolowac fajne licytacje :)
    A przeglądałyście podesłąne przeze mnie linki z wózeczkami i łóżeczkiem? co sądzicie? ile planujecie wydać na wózek? i czy opłaca się kupować nowy?
    Ja raczej nie liczę, że dostanę po kimś w spadku, więc będę musaiała kupić swój.
    Na szczęście listę zakupów już mam przygotowaną :)

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed ślubem zarzekalam się że nie będe teściów nazywac "mama, tata" bo rodzicow mam JEDNYCH! a po ślubie chyba z miesiac albo dwa jeszcze mówiłam "bezosobowo" a później jak kilka razy zjebki dostałam za panią i pana to się nauczyłam "mamowac i tatowac" ale i tak jakoś taki zwrot mnie nie przekonuje.
    Z zakupów zaczne chyba inwestowac w kosmetyki dla dziecka i pieluchy, bo kazdy mi mówi że dostane ciuszki po ich maluszkach, wiec jak się ich doczekam i rozeznam co mam a czego nie to dokupie reszte.

Qrczak, Biszkopcik lubią tę wiadomość

4dbc34fc83.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts sie ujawniam :P Od rana cos robie. Maz spi po nocce wiec ogarnialam obiad, sprzatalam kuchnie, a Colin jak szalony wszystko mi z szafek wywalal a potem dobral sie do kocich misek wiec nooo... padam :D Wlasnie tesc go zabral na plac zabaw, wiec leglam na kanape :D

Ja patrzylam u mnie na ebay na uzywane ubranka ale... tych paczek sie wcle nie oplaca tu mnie. Na szczescie duzo kupic nie musze to sobie na next je kupie bo maja sliczna kolekcje :D
    Glowa mnie boli juz 2 dzien, ide zaraz szukac paracetamolu.

Ja do tesciow mowie mamo, tato, ale mowie tak bo tak chcieli, a mi to obojetnie jak do nich mowie. Czym mniej ich widze tym lepiej :)

Chyba upieke dzis sernik, bo w lodowce qwarki ( cos jak mielony twarog) na mnie smutno patrza :P

Jak maz wstanie pokaze mu ten stroj pandy, ktory wam wczoraj wklejalam, moze bedzie miel dobry chumor :P

eforts, Qrczak lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam strasznie ciezka noc, kroplowki i zastrzyk nic nie daly. Porobili badania i dxis dostaje elektrololity itd. zeby wyregulawac mnie do zabiegu, bo wyszly zle w badaniach. Dzis tez przez kolke zwracalam 2x. Fhr dzidzi z dzis 144-158, polozna mowrzy codziennie z uwagi na kolki. Maly nie rusza sie jak mnie boli, jak teraz nieco mi puscilo to lekko popukal. Wczoraj jak bylo ok to harcowal. Zabieg jutro 8 rano, bede pierwsza. Niestety uro sa tu tylko konsultantami i dlatego tak pozno... musimy na nich czekac.

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam holtera :-)

eforts, HANA lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chcę kupić nowy bo teściowie zapowiedzieli, że wózek mamy tylko sobie wybrać a oni nam go kupią :) poza tym planujemy 2gie dzidzi więc się przyda ale używane też się opłaca, można naprawdę super trafić :) Ja się zastanawiam nad 3ma :
    1. Tutek Grander Alu
    2. Jedo Flyn Memo
    3. Nano Riko (dzięki Eforts) :)

eforts, julianna lubią tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sernik mmmm pycha ja zbieram się za pieczenie ciasteczek takich zdrowych z mąki pełnoziarnistej, dziś kupiłam na targu żytnią razową i pszenną razową :D dodam jakieś orzeszki rodzynki i będzie na słodko a na obiad mam ochotę na najnormalniejsze w świecie schabowe :D

Kiara trzymaj się kochana już niedługo będzie po wszystkim mam nadzieję

eforts, HANA, kaarolaa lubią tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • eforts Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka fajnie by było znaleźć sklep z nimi wszystkimi i porównać na żywo do tego kompetentny sprzedawca.
    W ogóle pomyslalam ze zaprosze koleżankę na zakupy z synkiem z listopada zeszłego roku coby go do spacerówki przymierzyc :)

Bursztynka no to super ze juz wszystko gra :)

Bajka lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ