Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
Kiara trzymam kciuki mocno, aby wszystko było w porządku!
Eforts mój mały waży 12 kg i już szukam mu łóżka z barierkami żeby go odzwyczajać od łóżeczka.
Milcia sen okropny ale mogą się takie zdarzać coraz częściej, mnie wczoraj się sniło, że byłam na wojnie i strzelali do mnie..
Miłego dnia:) -
A to wczorajsze łupy:
http://wrzucaj.net/images/2014/07/17/20140717102059r6v2I.jpg
Dwa z lewej są całkiem nowe, a ten z prawej był już noszony.Qrczak, Furia, Bajka, Kinga.k, olcia23, eforts, Biszkopcik, Niespodzianek:), julianna, HANA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja dziś znów zaliczyłam pobudkę z bólem głowy. Właśnie piję kawę i niedługo będę się szykować do gina na założenie pesara. Ależ mam stresa przed tym, sama nie wiem czemu. Brzuch mnie całą noc z nerwów bolałNie wiem jak to będzie wyglądało, czy boli itd. Wolałam nie czytać nic na ten temat ani też nie pytać siostry jak przebiega zakładanie tego.
Milcia okropny ten sen miałaś. Też bym pewnie ryczała a po przebudzeniu nie potrafiłabym o tym zapomnieć. Nic przyjemnego takie nocne koszmary
Za to podobają mi się Twoje wczorajsze łupy
Czy która dziś wizytuje? -
Kinga ja kupiłam takie ciuszki z Anglii, dziewczyna ma pojedyncze aukcje ale bardzo fajne. Miałam trochę stresa, że przez neta ale są super
Milcia ach ta podświadomość
Qurczaku będzie dobrze nic się nie bój to nic nie boliFuria, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Qrczaku na moje kciukasy też możesz liczyć
oj sie dziś natrzymamy, i za Ciebie i za Kiarę, mam nadzieje że nikogo nie ominełam?
Milcia współczuje Ci przerażenia po przebudzeniu, wiem cos na ten temat bo niedawno mąż wybudzał mnie z takiego snu bo go obudziłam płaczem i nie wiedział co się dzieje, a ja sie uspokoic nie mogłam. Jeszcze pewnie nie raz cos się przyśni takiego
Zjadłam na śniadanie kanapeczki z nutellą moje dziecko w brzuszku za nia przepada, bo zaczeło się pięknie ruszac i łaskotac mameQrczak lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:Furia ujawnji się bardziej
jak poranek i samopoczucie?
Bajka ja też buszuje po necie
jakbys miała jakiegoś fajnego linka to wrzucajja przeglądałąm smyka ale przez internet te same ubranka są droższe niż stacjonarnie
patrzę na allegro... już mnie korci żeby wydać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 11:17
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
ja na początku miałam takie horrorowe sny, potrafiłam się budzić z płaczem, ale to podobno naturalne w tym stanie. Tylko wiadomo, nieświadomie stresujemy się przez sen ;/
Eforts dlaczego teściu tata a teściowa pani?:P hehe dobre, a co ona na to?
To nie mogli się razem ugadać?
Ja na razie przed ślubem i tak dziwnie bo do tesciowej pani, a co potem dziecku powiedzieć-pani babcia?
Jeśli chodzi o ciuszki to opłaca się kupować mega paki na allegro, dziewczyny sprzedają to za grosze lub można upolowac fajne licytacje
A przeglądałyście podesłąne przeze mnie linki z wózeczkami i łóżeczkiem? co sądzicie? ile planujecie wydać na wózek? i czy opłaca się kupować nowy?
Ja raczej nie liczę, że dostanę po kimś w spadku, więc będę musaiała kupić swój.
Na szczęście listę zakupów już mam przygotowaną -
Ja przed ślubem zarzekalam się że nie będe teściów nazywac "mama, tata" bo rodzicow mam JEDNYCH! a po ślubie chyba z miesiac albo dwa jeszcze mówiłam "bezosobowo" a później jak kilka razy zjebki dostałam za panią i pana to się nauczyłam "mamowac i tatowac" ale i tak jakoś taki zwrot mnie nie przekonuje.
Z zakupów zaczne chyba inwestowac w kosmetyki dla dziecka i pieluchy, bo kazdy mi mówi że dostane ciuszki po ich maluszkach, wiec jak się ich doczekam i rozeznam co mam a czego nie to dokupie reszte.Qrczak, Biszkopcik lubią tę wiadomość
-
Eforts sie ujawniam
Od rana cos robie. Maz spi po nocce wiec ogarnialam obiad, sprzatalam kuchnie, a Colin jak szalony wszystko mi z szafek wywalal a potem dobral sie do kocich misek wiec nooo... padam
Wlasnie tesc go zabral na plac zabaw, wiec leglam na kanape
Ja patrzylam u mnie na ebay na uzywane ubranka ale... tych paczek sie wcle nie oplaca tu mnie. Na szczescie duzo kupic nie musze to sobie na next je kupie bo maja sliczna kolekcje
Glowa mnie boli juz 2 dzien, ide zaraz szukac paracetamolu.
Ja do tesciow mowie mamo, tato, ale mowie tak bo tak chcieli, a mi to obojetnie jak do nich mowie. Czym mniej ich widze tym lepiej
Chyba upieke dzis sernik, bo w lodowce qwarki ( cos jak mielony twarog) na mnie smutno patrza
Jak maz wstanie pokaze mu ten stroj pandy, ktory wam wczoraj wklejalam, moze bedzie miel dobry chumoreforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMialam strasznie ciezka noc, kroplowki i zastrzyk nic nie daly. Porobili badania i dxis dostaje elektrololity itd. zeby wyregulawac mnie do zabiegu, bo wyszly zle w badaniach. Dzis tez przez kolke zwracalam 2x. Fhr dzidzi z dzis 144-158, polozna mowrzy codziennie z uwagi na kolki. Maly nie rusza sie jak mnie boli, jak teraz nieco mi puscilo to lekko popukal. Wczoraj jak bylo ok to harcowal. Zabieg jutro 8 rano, bede pierwsza. Niestety uro sa tu tylko konsultantami i dlatego tak pozno... musimy na nich czekac.
-
ja chcę kupić nowy bo teściowie zapowiedzieli, że wózek mamy tylko sobie wybrać a oni nam go kupią
poza tym planujemy 2gie dzidzi więc się przyda ale używane też się opłaca, można naprawdę super trafić
Ja się zastanawiam nad 3ma :
1. Tutek Grander Alu
2. Jedo Flyn Memo
3. Nano Riko (dzięki Eforts)eforts, julianna lubią tę wiadomość
-
Sernik mmmm pycha ja zbieram się za pieczenie ciasteczek takich zdrowych z mąki pełnoziarnistej, dziś kupiłam na targu żytnią razową i pszenną razową
dodam jakieś orzeszki rodzynki i będzie na słodko a na obiad mam ochotę na najnormalniejsze w świecie schabowe
Kiara trzymaj się kochana już niedługo będzie po wszystkim mam nadziejęeforts, HANA, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Bajka fajnie by było znaleźć sklep z nimi wszystkimi i porównać na żywo do tego kompetentny sprzedawca.
W ogóle pomyslalam ze zaprosze koleżankę na zakupy z synkiem z listopada zeszłego roku coby go do spacerówki przymierzyc
Bursztynka no to super ze juz wszystko graBajka lubi tę wiadomość