Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziś też spokojnie parę razy się maluch uaktywnił i teraz nawet jak leżę cisza. Biszkopcik myślimy pozytywnie.
Szurabura kilka razy sobie popróbujesz i będziesz najlepsze pierogi robić w rodzinie
Oglądałam właśnie film "niebo istnieje naprawdę" cudny, polecam. Aktyalnie na zalukaj jest dostępny:)
Kiara kciuki za jutro są zacisniete. Dacie radę
Dobrej nocki dziewczyny -
Hej
Kiara Kochana, myślami jestem z Toba! Trzymaj się tam cieplutko i wracaj do Nas cała zdrowa i naprawiona
Zaciskam kciuki i trzymam do odwołania!
Bajka ściągneam ostatnio z chomikuj.pl ten film i okazało się że to coś zupełnie innego, ale byłam złaaaaa... a na zalukaj jest chyba od nieawna bo szukałam i nie było, ale dobrze wiedziec:)
Miłego dnia Dziewczynki
Ja dzis bede miała długi dzień, bo mój Małżonek niedawno wyszedł do pracy i wroci po 23....Francuziki robią sobie "Bastil Day", ehhh szkoda że pic nie moge bo bym sie winka napiła i serów pojadła -
nick nieaktualny
-
Kiara, czekamy na wieści po.
Mnie leczą magnezem2x 500 mg.
O 11 mam do zdjęcia holtera. Jeszcze zaliczyć odwiedziny kardiologa i możeeeee uda się dziś zdobyć wypis. Jak ten kardiolog dziś do mnie nie przyjdzie i zostawią mnie ty na weekend to wystrzelam wszystkich kardiologów!!! -
eforts wrote:Powiedzie mi jeszcze co nam daje wkładanie poduszki między nogi? Ze kręgosłup jest w równej linii? Na razie tego nie stosuje ale może kiedyś
Bajka, jak będziesz miała większy brzuszek, to sama poczujesz co daje, tak trochę trudno wytłumaczyć. W jakiś sposób wpływa na ułożenie brzucha, nie ciągnie go tak do dołu. Ja już teraz często śpię z jaśkiem między nogami, zwłaszcza jak czasem brzuch mi dokucza. Naprawdę pomaga. Wydaje mi się, że na późniejszym etapie ciąży każda z nas będzie spała z poduchą między nogami. Chyba ze znajdzie inny sposób na brzuch.
Pewnie doświadczone mamuśki mogłyby coś powiedzieć w tym,temacie -
Kiara- kciuki za dziś! Będzie dobrze!!
Bursztynek-wracaj dziś do domu!
Pisałyście wczoraj o poduszce- jest rewelacyjna-naprawdę odciąża mięsnie(np u mnie kręgosłupa),
chyba Eforts pisała,że tak pod plecy ją układa i na niej się opiera- ja tak samo.
eforts lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry mamuśki,
Ja znowu wczoraj nie mogłam zasnąć, obawiam się ze juz codziennie tak będzie. Kompletnie nie mogę się ułożyć + jest mi za ciepło.
Ewka super fryz - pasuje Ci:) też taki noszę tylko bardziej wygolone z tyłu. Właśnie ostatnio mi się.Bob trochę znudził po 5 latach ( z kilkumiesieczna przerwa na zapuszczanie na ślub). I zastanawiam się czy by nie zapuscic na dłuższego Boba. A dziś akurat ide do fryca na strzyżenie i farbowanie to może mi coś doradzi. To też się wam potem pochwalę.
Bogusia - śliczny brzusio - maleństwo rośnie jak na drożdżach.
Kiara - czekamy na info po zabiegu i trzymamy kciuki.
Biszkopcik - współczuję wypadku męża i mam nadzieję że szybko z tego wyjdzie.
Bursztynek - daj znac czy Cię wypuszcza dziś - oby tak:)
Szurabura - zazdroszcze że chce Ci się lepić pierogi, ja jestem na tyle leniwa ze zawsze kupuje gotowe.
Spać mi się chce. Ide coś zjeść, wypić kawę i powoli szykuje się do fryzjera. A potem robię sobie spa Day przed jutrzejszym weselem: pedicure, manicure, maseczka, poprobuje fryzury na jutro:) oczywiście wszystko w warunkach domowych:)eforts, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
aaa i zapomniałam - wczoraj maluch puszczał bąbelki jak oszalały
wprawdzie jeszcze nie kopie i nie puka - ale gilga mamę od środka
aa i Ewcia - dzięki za przepis z kuchni lidla na te ciabatty - wczoraj miałam na obiadwyszły bardzo dobre
zamiast ostrej papryki i fasolki dałam trochę kukurydzy i ostrej papryki w przyprawie
zrobiłam trzy - ja z męzem zjedliśmy po jednej po takie syte wyszły - a trzecią mąż dzisiaj do pracy wziął
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Furia- ja też jestem taki uciekinier ze szpitala! Za każdym razem wyłażę bo chce
:P
marimiko- gratuluję bąbelków-mój Junior w dzień ma lenia- wieczorem szaleje
btw- dalej Junior- bo z m nie potrafimy dojść do porozumienia w kwestii imienia.
Wczoraj zapronowałam Nikodema- dziś mamy sprawę ostatecznie obgadac ....
idę po kawęFuria lubi tę wiadomość
-
Lola ja też na naszego Junior mówię
Z tego samego powodu co Wy
Ja bym chciała bardzo Maksymiliana, ale A. kojarzy się z psem byłych sąsiadów
Aleksander - to się śmieje, że jak nie mogę mieć Aleksandry, to się na Aleksandra uparłam.
Olaf - słyszę Lubaszenko.
Oliwier - Janiak.
I tak na wszystkie moje propozycje ma jakąś odpowiedźJa zwariuję z nim!
lolaliciouse, Biszkopcik lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam Pawełka - ale mąż nagle stwierdził, że imię mu się nie podoba i uparł się na Tomka. O żadnym imieniu nie chce słyszeć: tylko Tomek, Tomek, Tomek. Tomek to ładne imię, ale mojego męża dwóch bliskich kolegów (w tym przyjaciel z dzieciństwa) ma tak na imię. Moich dwóch kuzynów (wprawdzie takich starszych) też ma na imię Tomek i dla mnie jest takie trochę oklepane. No ale on się uparł. Więc uznałam, że spróbuję się do niego przekonać, skoro tak mu zależy - i po cichu o tym rozmyślam - oczywiście mąż nie wie, że rozważam to imię - bo już by poczuł smak zwycięstwa
HANA, Qrczak, lolaliciouse, Ewka89 lubią tę wiadomość
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci