Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
witam serdecznie nowe mamuśki
ja tylko na chwilkę: jestem po weselu i po poprawinach. Ogólnie zabawa udana, ale jak się okazuje siedzenie na weselu po godzinie 1 w nocy grozi bólem brzucha i trudnościami z chodzeniem, więc muszę pamiętać, by się nie forsować.
Przesyłam wam fotki - tzw. selfie - które zrobiłam z moich "kreacji".
Sukienka różowa - weselna; niebieska - poprawinowa.
http://wrzucaj.net/images/2014/07/20/weselnie.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/07/20/poprawiono.jpgkaarolaa, Paula84, goto4, eforts, Furia, Qrczak, Bursztynka, Kiara, Kinga.k lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Ewka, dziękuję
Dla mnie to było zaskoczenie, bo od początku miałam przeczucia na chłopca.
Goto, śliczny brzuszek.
Mnie jak dłużej pochodzę od razu boli kręgosłup i strasznie ciągną wiązadła. Chociaż kręgosłup odzywa się już czasem bez większego powodu. Malutka rośnie, może to dlatego. -
Goto, widać widać, piękny brzuś
Marimiko, skąd ta pierwsza sukienka? Mnie czeka wesele za miesiąc... a sukienki szukać jakoś mi się nie chce
co do kręgosłupa - mnie bolą... pośladki. Podejrzewałam, że to od kręgosłupa, wplepałam w google i tak też potwierdziło, więc tego się trzymam. Przeprosiłam się z poduchą ciążową, może ona mi trochę pomoże w tej kwestii.
-
nick nieaktualny
-
szurabura - sukienka jest firmy Happymum http://www.happymum.pl/
mają sklep internetowy - ale sukienki są dostępne w różnych sklepach dla ciężarówek. Ja kupiłam w sklepie właśnie z odzieżą dla kobiet w ciąży, gdzie mieli m.in. tę markę.
Marimiko ladniusia ta niebieska
Szurabura posladki bola od kregoslupa to fakt. Ja tak mam. Wlasnie dzis mi nawala prawy, ani to lezec ani siedziec ani chodzic.
Pollyanna witaj
Karola88 przespij sie, oby jutro przeszlo.
A mnie maluda znowu ciagnie w pepku. Jaki to jest wredny bol.Pollyanna lubi tę wiadomość
-
podziwiam obcas:) ja z żalem pożegnalam na ten sezon szpilki.... jestem miłośniczką wysokich obcasików, ale na czas ciąży zrezygnowalam...
też szukam kiecki na wesele, chyba nawet ta sama data 23 sierpieńale nic nie moge znależc,a jak już jest to tylko czarna, albo zastanawiam się czy tyłek jak stodoła by nie wyglądał
-
Ewka, ja też niedawno miałam wesele. Kupiłam kieckę wcześniej, taką odcinaną pod biustem. Myślałam, że będzie ok. Tydzień przed weselem okazało się, że zamek się nie dopina
A wydawało mi się, że brzuszka prawie nie widać. Ratowałam się sklepem online firmy Elpasa. Też nie chciałam czarnej.
-
nick nieaktualny
-
u mnie 30 sierpień
i zamierzam ubrać szpilki jeszcze... przynajmniej na chwilę
no i muszę jakieś baleriny czarne kupić na przebranie. Nawet nie wiecie jak trudno jest kupić klasyczne, ładne, czarne baleriny bez świecidełek, dziurek, cekinków, pierdółek itd.
Marimiko, ładne sukieneczki ta firma ma. U mnie istnieje jeszcze możliwość, że pożyczę od koleżanki, ale jak znajdę coś w przystępnej cenie, to kupię, a tak ceny nie są wcale kosmiczne.
-
Dziewczyny, które biorą magnez - jaki bierzecie? Bo mi zaczyna drgać powieka coraz częściej i chciałam se łyknąć. Ale mam u siebie tylko neomag skurcz - a znalazłam info na necie - że kobiety w ciąży nie mogą go stosować. To co mogę wziąć? I czy muszę wcześniej skonsultować się z ginem?
nick nieaktualny