Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mów mi tak jeszcze
wczoraj przechodziłam kryzys "bladego ciała" na imprezie, wszystkie laski opalone, a ja za reflektor mogłam robic
heh jak zjem kolejny słoik nutelli to już szczupła nie będe, ale co zrobic jak dziecku smakujegoto4, kaarolaa, Marimiko, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Marimiko a bierzesz suplementy dla ciężarówek? W pierwszym trymestrze tez brałam prenalen z Wit b6 i magnezem 2x1tabl. Jakieś 12 zł na 2tygodnie stosowania. Nie wywoływał u mnie mdłości, co czynią te bardziej złożone preparaty. Ewa moje śniadanie to codziennie 2kromki z nutella i kapusta. Moja dzidzia tez ja uwielbia.
-
Dzień dobry dziewczynki
Witam nowe:)
mnie na drganie powieki pomógł sok pomidorowychyba ze 4 dni piłam codziennie i przeszło drganie i skurcze łydek cos w tym jest :)na razie poza pregna nie biorę niczego innego
-
Pojechalismy wczoraj odwiedzic ojca. Parkujac przyrabalam w kraweznik. Upsssss. Brat wychodzac i przechodzac kolo naszego auta dzwonil do mnie, a ze ojcu robilam herbate gadal z moim mezem. Sie okazalo, ze kolpak pekl. Na co moj maz, ze jestem 50 zl w plecy. Jak poszlismy juz do auta to jest tylko troszke pekniety. Ale sie trzyma. Powiedziam mezowi, ze nie jestem do tylu, bo to moj samochod i ja moge nawet bez kolpako jezdzic. A ze swoim motormiem niech robi co chce
A on dzis rano parkujac co? Przyrabal zderzakiem. Mowie i co ty mozesz a ja nie?Faceci ehhhh
A babcia synkowi wkrecila, ze szwagierki zyn ma przyjechac na dwa dni. I mi malego ukradla. Synek mysli, ze on dzis przyjedzie. A tesciowa do mnje, ze nie wie kiedy. Nie lubie jak ktos go robi w konia lub oklamuje. Bo on zas sie tego nauczy. Wrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kto jeszcze z nami wizytuje w najbliższych dniach? Możemy założyć klub rozemocjonowanych mamuś.
My wczoraj przedwcześnie świętowaliśmy rocznicę i tak się objadłam, że maluch cały dzień był cichutko - myślałam, że go mój wypełniony żołądek zmiażdżyłDoris-83, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
ja też mam jutro wizytę- połówkowe już!! spać chyba nie będę mogła z nerwów
na 100% dowiemy się czy dziewczynka będzie
a taki mamy problem z imieniem... żadne mi się nie podoba
absolutnie żadne! ale za to mała coraz śmielej mnie kopie- wczoraj 4 razy pod rząd w tym samym miejscu
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!kaarolaa, Ita lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja z rana, po mega nieprzespanej nocy. takiej bezsennosci to u mnie nigdy jeszcze nie bylo
jak pierwszy raz spojrzalam na zegarek byla 3! za drugim razem byla juz 5!!! a moj T w najlepsze sobie pochrapywal
za trzecim razem jak spojrzalam to byla 8 i musialam wstawac ;/ nie ma to jak 3h snu
maluszek sedzial ze mna wczoraj az do 1, ale pozniej widocznie sie zmeczyl i poszedl spac, a dzis od rana kopie matke
my sie pomalu zbieram, dzis pogrzeb T babcii jak dobrze, ze mi sie przypomnialo, ze wypadaloby kwiaty jakies kupic ehh nie ma to jak miec glowe na karku.
milego dnia dziewczynki poczytam was wieczorkiem jak wroce -
Czesc
Ja tez wizytuje w czwartek - polowkowe
Ja chce juz jesien, no nie daje rady przez te upaly, kazdy ciuch mnie gryzie, nawet koszulka, w nocy spac nie moge od tego goraca, oddychac sie nie da, niby troche padalo, ale nic nie daloIta, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto zaczął sie tydzien wizytujacych mam...
super bedzie o czym pisac...ja na polowkowe bede chciala umowic sie dopiero na 21 sierpnia...akurat to bedzie 22+4...chyba ze ginka zdecyduje inaczej chociaz inne daty mi nie na reke...
a tak ogolnie jestesmy po sniadanku...zjedlismy parowki i swieze buleczki z masełkiemna obiad zrobie rosolek bo dzieciaki chca i maz oczywiscie