Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
helloł
Pismak- wszystko będzie ok1 Wstydzioszek sie schował i tyleNa nast wizycie na pewno go zobaczysz !
Kaarolaa- witamy:)
Kiara - suuper, że wsio ok!Ciszę się razem z tb.
Co do przezibienia- pamiętasz , 2 tyg temu byłam padnięta totalnie, więc tak-wapno+wit c + prenalen do ssania i w syropie, a na noc- miód,mleko i czosnek..dużo czosnkukaarolaa lubi tę wiadomość
-
Kaarolaa witamy
Ewelcia tak bardzo, bardzo mi przykro, trzymam kciuki za kolejny raz! -
Pismak mój uparciuch jakoś przy ścianie się chował, bo jak patrzę zdjęcia dziewczyn to jakiś fajny kształt, a mój tak przy granicy jakoś pozował
ps. Zapisałam się do gina na NFZ, żeby zwiększyć szansę na szpital w którym chce rodzić i jeśli coś działoby się z fasolką to mam darmową opiekę, bo zapewne wtedy abonament Luxmed mi tego nie pokryje -
Ewelcia wrote:Polecicie jakiegoś endo z Warszawy? Przeraża mnie myśl że teraz będę latami regulowała tarczycę, a latka lecą nieubłaganie
W razie czego chętnie odpowiem na priv na wszystkie pytania.aniar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia - to znaaacznie przepłaciłaś za lutkę 100! Tu sobie sprawdz, zobacz że ona kosztuje 3,5zł jak jest na ryczałt: http://www.doz.pl/apteka/p66633-Luteina_100_mg_tabletki_dopochwowe_30_szt
Albo Cię oskubali albo masz bardzo drogą aptekę
Marmiko - na pewno zoabczysz na stępnym razem, na razie to jeszcze wcześnie i nie musiał jeszcze być widoczny, także się nie martw
karola - cieszę się, że szykuje się tu kolejna mama
Ewelcia - kochana, tarczycę reguluje się dość szybko, bo wyników nie masz aż takich złych, naprawdę!Trzeba tylko pogodzić się z tym, że są to leki do końca życia. Kwestia wstawienia odpowiednich leków. Zobaczysz, kilka miesięcy i wszystko doprowadzisz do ładu :* Wiem kochana, że Ci teraz ciężko... jak trafisz do odpowiedniego lekarza, to ten ciężar powinien się trochę zmniejszyć, poczujesz się bezpieczniej...
lola - dziękuję! Tego prenalenu nie znam szczerze mówiąc, musze poczytać o nim. Wit. C już łykam, wapno zaraz sobie rozpuszczę skoro ono tez na to pomagaMiód, cebula, czosnek już aktywowane
-
Kiara, ja już po ryczałcie tyle płacę za opakowanie 50 mg, tylko że ja mam tą pod język, więc może w tym jest różnica. Ja wolę doustnie, bo dopochwowo kiedyś jak brałam, to zaraz jakieś swędzenie i pieczenie się przyplątało. A gin mi mówiła, że żadnej różnicy nie ma.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mi tez sie szykuje taki termin, ale dokładnie dowiem sie po 1 USG... ktore bedzie dopiero za 2 tyg...
Ja na USG dopiero 6 maja, więc też się może jeszcze zmienić. Mi się termin zupełnie nie podobaMuszę przenosić, żeby móc sobie na wigilię jeszcze pojeść
-
Bursztynka mocno trzymam kciuki &&&&&
Mam wynik bety 18.458,00 niby z kalkulatora wychoddzi ze przyrost poniżej normy ( ostatnia beta 07.04 - 1444,00) ale urosła dużo więc nadzieja jest20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
saprist88 - zawsze może się udać wcześniej to wtedy pierwsze święta razem:)
Bursztynka - koniecznie daj znać jak po wizycie:)
A przy okazji mam pytanie do was wszystkich moje ciężarówki kochane
Bo ostatnio zauważyłam coś nowego. Otóż szybko robię się głodnaale to nie jest zwykły głód to mega sponiewierający, wiercący dziurę w brzuchu głód ! nie do opanowania, po prostu muszę coś wszamać
Dziś rano obudziłam się z takim głodem, że ledwo byłam w stanie dojechać do pracy. A w przypadku długiego nie zaspokojenia głodu wówczas męczą mnie straszne mdłości i robi mi sie słabo. Jakiś koszmar. Chciałam dzisiaj popościć sobie z okazji Wielkiego Piątku a tu ni dy rydy, bo ssie niemiłosiernie! Już o 10 nie miałam nic do jedzenia w pracy:P a miało mi starczyć na cały dzień
Nigdy tak nie miałam, zawsze jak robiłam się głodna powoli po 3h po posiłku to mogłam spokojnie przetrzymać do 5h nawet a tu? po 1,5-2h po jedzeniu już rękę bym własną zjadła:Paniar, Furia lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci