Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia 350zł?!!!! Ja za luteinę 50 płacę za 1 op. 3,5zł (około), luteina 100 tak samo. Nierefundowana luteina 100 to koszt 52zł, ale ja mam wszystkie na recepty refundowane.
Milcia - teraz? No przecież teraz nie wiem ile mam, po to mam zbadać! Ostatnio miałam 1,8 na lekach. Od stycznia miałam takie wahania: 1,6 -> 0,2 -> 2,13 -> 1,8.
widzę, że nie cieszycie sie z mojej wczorajszej wizyty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klara no ja tez mAm luteine 100:/ mieszkam w Szwecji tu Jak
Stosujesz dłużej dany lek to przy następnym zakupie masz 50 procent taniej potem 80 procent a na końcu za darmo . Ale troche cena jest wysoka jak na pierwszy raz! Bo np jak kupowałam norpolac na Prolaktyne to Placilam 150 zł za opak to podobnie jak w Polsce potem juz mnie śmieszne grosze norpolac kosztował . -
Dzień dobry
Ja już po wizycie.
Sama nie wiem co myśleć
Jest pęcherzyk ciążowy 15 mm i pęcherzyk żółtkowy ale nie widać zarodka. Gin powiedział żeby się nie przejmować bo mógł się przytulić tak do pęcherzyka żółtkowego i dlatego go nie widać, a sprzęt w tej przychodni nie jest rewelacyjny. Dodał też że ciąża może być młodsza ale raczej nie bo nie wskazuje na to pęcherzyk ciążowy. Mam brać leki i przyjść za tydzień to będzie już wiadomo co i jak. A dzisiaj mam zrobić betę.
ahhh....20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak - będzie dobrze! Mój maluszek też wędruje po pęcherzyku i tydzień temu choć był ponad 2x mniejszy, to go było lepiej widac, a wczoraj się chował na ściance i cześciowo za pęcherzykiem żółtkowym. Na pewno u Was też tak jest :* Bądźmy dobrej myśli, tym bardziej, że sama mówisz, iż sprzęt nie jest za dobry!
dziewczyny, co polecacie na przeziębienie? Mnie od 3 dni bolało gardło, a dziś doszedł jeszcze spory ból głowy i katar Jestem zdechła... -
Kiara - dobre wieści! Super, bardzo się cieszę.
Pismak - nie martw się na zapas. Napewno jest tak jak mówi lekarz.
Kaarolaa - zapraszamy serdecznie
A co do usg z serduszkiem - mi jeszcze nie było dane zobaczyc ani zarodka ani serduszka:( next time.Kasandra, kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
pismak trzymaj się i nic się nie martw ja Wam powiem, że te nasze Maleństwa to się lubią chować i przytulać mój też taki przytulony do macicy teraz Dzidziusie zaczną już fikać, więc będzie lepiej
pismak proszę wdrożyć pozytywne myślenie nic się nie martw marny sprzęt już może takiego przytulańca nie zobaczyćKiara lubi tę wiadomość
-
Marimiko wrote:Kiara - dobre wieści! Super, bardzo się cieszę.
Pismak - nie martw się na zapas. Napewno jest tak jak mówi lekarz.
Kaarolaa - zapraszamy serdecznie
A co do usg z serduszkiem - mi jeszcze nie było dane zobaczyc ani zarodka ani serduszka:( next time.
next timeMarimiko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny