Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Inka maly masz ten brzuszek
i gratuluje silnej woli.
Dziewcczyny jak lubicie palic i nikomu tym krzywdy nie robicie to czemu nieja jak rzucalam to tak lubilam palic ze mowilam ze wroce do tego na emeryturze
tetaz juz tak nie mysle. moj maz tak nie nawidzi papierosow ze twierdzi ze bysmy razem nie byli jakbym palila kiedy sie poznalismy
Doris rzeczywiscie dar od Boga!! -
Juliana ja u mojego lekarza polowkowe mam 31 lipca w 23t0 a jak lekarz ocenia narzady to moze nawet usg tego nie nazywac wazne ze wszystko w porzadku
Ja tez nie robie 3/4 d chociaz mi czasem lekarz pokaxuje dziecko w takim obrazie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 17:13
-
eforts dziekuje, oby silna wola przetrwala. Brzuszek pokaze jak sie ochleje mineralką
Furia ja waze teraz 71 kg przy wzroscie 172 cm. Przytylam 4 kg.
ALE... po pierwsze faktem jest, ze mam ciezkie kosci i mnie zawsze dawano ok 5 kg mniej. Po drugie jestem typem jabłka anie gruszki, jak tyje idzie mi w brzuch. Teraz caly tluszczyk z brzucha jakby rozlal sie na boki (stoje bokiem wiec nie widac) i zaczynam pierwszy raz w zyciu tyć w udach -
Ja nie palę i nie paliłam. No może na wakacjach pod koniec podstawówki mi się zdarzyło, ale to takie bez zaciągania nawet, więc się nie liczy
Mój A. na szczęście też już nie pali i gdyby palił w momencie naszego poznania, to pewnie dłuuuużej bym się zastanawiała nad tym związkiem. Obecnie nie cierpię palaczy. Na mamę strasznie krzyczę, bo kopci jak smok a mi to przeszkadza. Nawet na działce jak gdzieś z dala ode mnie zapali to jestem w stanie to wyczuć i ją pogonić
Tak mam węch na papierochy wyczulony. I nie lubię strasznie jak idę za kimś palącym chodnikiem i muszę wdychać te smrody.
-
Ja jako palaczka (mam nadzieje, ze juz ostatecznie ex) mialam nawyk niewychodzenia z domu z papierosami. Czy szlam na pol godziny czy na pol dnia nie majac ze sobą fajek nie zapalilam chyba, ze ktos mnie poczestowal. Ja wyjątkowo empatyczna jestem pod tym wzgledem i nie lubie komus smrodzic na ulicy. Jesli juz mi sie zdarzalo gdzies na dworze zapalic to zdala od ludzi, a jak ktos sie przypałętał to zwracalam uwage jak wiatr wieje zeby bezczelnie nie zapodawac dymu niepalącym. Zakaz palenia w knajpach mnie ucieszyl, powaznie.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi juz w uda poszlo ze zdziwieniem jakis czas temu odkrylam ze gdzies nikna mi kolana. Zawsze mialam wystajace kosci a teraz moje kolana robia sie plaskie i uda mam strasznie szerokie zwlaszcza jak siedze. Ale waga z 59,5 kg przed ciaza juz jest marzeniem, teraz mam 63,3 kg to waga z rana.
Jesli chodzi o usg 3\4 d to ja nie chce go robic bo mi kasy szkoda. Tak mam jutro wizyte zwykla a polowkowe bede chciala umowic na 21 sierpnia. -
kaarolaa wrote:Mi juz w uda poszlo ze zdziwieniem jakis czas temu odkrylam ze gdzies nikna mi kolana. Zawsze mialam wystajace kosci a teraz moje kolana robia sie plaskie i uda mam strasznie szerokie zwlaszcza jak siedze. Ale waga z 59,5 kg przed ciaza juz jest marzeniem, teraz mam 63,3 kg to waga z rana.
Jesli chodzi o usg 3\4 d to ja nie chce go robic bo mi kasy szkoda. Tak mam jutro wizyte zwykla a polowkowe bede chciala umowic na 21 sierpnia.
Karola a przy jakim wzroscie? Ja przy mojej budowie przy wadze 63 wygladam najlepiej. Waga sprzed ciazy 67, bo mi sie pofolgowalo fryteczek z piwkiem na nocTeraz mi sie marzy zeby nie przytyc wiecej niz 8 kg jak w kazdej ciazy i byc moze mi sie uda, bo waga stanela w miejscu, ba...zeszlo 200 gram od ostatniej wizyty tydzien temu. Odstawilam tluste przekaski i pije duuuzo wody. Jednak jak sie dzis zobaczylam w sklepowych witrynach to...szkoda słow.
-
Nadrobiłam ufff
Jedynka gratulacje młodej Żonieu mnie też ślub był po 7 latach znajomości ale dla mnie akurat ważne było poczucie stabilizacji jaką daje ślub
Pisałyście o facetach. Mój jest pracoholikiem dla którego niedziela jest okropna a długie weekendy to już masakra, a na dodatek nerwus. Ale ja już z nim umiem postępować chociaż nie powiem, że nie płaczę czasem przez niego. Ale co do pomocy mi to nie mogę złego słowa powiedzieć: od początku ciąży odkurza, sprząta łazienkę (mamy 160 metrów więc odkurzanie zajmuje 2h). Robi zakupy, jeździ ze mną na USG, w tą niedzielę kupiliśmy mebelki do pokoju Maluszka więc wszystko poodkurzał, poskręcał
Ale powiem Wam, że zmienić faceta nie jest prosto niestety... -
nick nieaktualnyInka ja mam wzrost 170 ale ta waga jeszcze nie jest straszna, najwiecej wazylam 65 kg w technikum. Pozniej nagle zgubilam 5 kg w 2 miesiace i tak zjechalam do 59 kg...ty dajesz sobie gora 8 kg a ja daje sobie 15 kg wiecej chyba nie przezyje, a jak bedzie mniej to bedzie super
-
Dziewczyny jestem po wizycie
z dzidziusiem jest wszystko ok
ale nie dowiedzialam sie czy chlopak czy dziewczynka, bo za bardzo sie wiercilo
przez to coraz bardziej jestem przekonana co do dziewczynki
4 sierpnia idziemy na badanie prenatalne, wiec moze tam sie okaze?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e8b6261843357f6.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01b3b7b4a0334fa3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8344ef2d4c35453c.html
HANA, kaarolaa, julianna, goto4, Marimiko, Niespodzianek:), Kiara lubią tę wiadomość
-
Ja mam 172 cm wiec w sumie tak samo. Ja licze na 8 kg w ciazy bo moja mama w kazdej ciazy tyla 8 kg, ja w 2 ciazach 8 kg i po cochutku licze, ze powtorze scenariusz, choc w tej ciazy kosztuje to sporo wiecej wyzeczen niz w poprzednich
karola duza masz wiedze odnosnie in vitro, a glownie to przyrostu bety hcg po transferze mrozaczka? -
Efors dokładnie. Wszystko się da jak się chce:-)
Ewka jak coś to służę radą dla kuzynki ale już jej powiedz,że musi uzbroić się w cierpliwość i znaleść lekarza, który podejmie się leczenia.eforts lubi tę wiadomość