Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zastanawiam się nad serią malm i stuva z ikeii. Hensvik ładny....ale moim zdaniem niezbyt praktyczny, komody z malma mam już kilka lat i nic się z nią nie dzieje, a stuve produkuje moja firma:-)
-
Inka, mamy podobne wymiary. Ja też wzrostu mam 172. A wagę w ciąży zaczynałam od 64.5. Teraz mam 69.5. Kiedyś ważyłam 56 to chudzielec byłam. Najlepiej czułam się z wagą 59.9
Sasa i ja wczoraj nie wytrzymałam i wypiłam Leszka freeee. Szczerze... wystarczyło mi do pełni szczęścia 1/3 butelki. Warka 0 % mi nie podeszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 19:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolla przy beta hcg 3,5 bedac w 7 dpt są szanse?
Ja nie moge zejsc ponizej 63 kg bo wtedy wygladam fatalnie, gubie calkowicie kobiece ksztalty, wciecie w talii, tylek, nie mam nic, wyglądam i czuje sie nieatrakcyjnie. Przy wadze 63 kg mam krągłosci, ale nie jestem otluszczonaPowyzej 63 zaczyna mi rosnac oponka na brzuchu.
-
nick nieaktualnyOjej moze to byc pozne zagniezdzenie i beta dopiero wzrosnie dlatego nie zaleca sie robienia bety przed 10 dpt wg mnie moze jeszcze cos z tego byc ale lepiej nie nastawiac sie na udany transfer. Mozliwe ze zarodek jednak sie slabo rozwija i obumrze.
inka84 lubi tę wiadomość
-
kurde ale jestem nakręcona po wizycie!!!!!!!
Wszystko w jak najlepszym porządku i...................
U
W
A
G
A
!
!
!
DZIEWCZYNY SIUSIAK!!!!! JAK NIC SYNEK, SYNUŚ, SYNECZEK!!
a jednak moja intuicja się nie myliła, jaka jestem szczęśliwa, marzyłam o chłopcu, a dowód widziałam, oj uposażony jest po tatusiu hhahahaha
Co do palenia, ani ja ani mąż nigdy nie paliliśmy i nie palimy:)
Kinga gratuluję wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 19:44
Kinga.k, julianna, goto4, Marimiko, Niespodzianek:), Qrczak, Bogusiar80, Bajka, Bursztynka, Kulka41, eforts, kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
Ja mam asusa i jestem mega zadowolona!! Nie kupie nigdy laptopa z innej firmy! Moj T ma z della, niedawno go kupil, co chwile musi mu robic reseta, bo cos jest nie tak... na dodatek szybko sie nagrzewa a wiatraki chodza w nim tak glosno ze glowa boli!! Ja za to nigdy nie slysze wiatrakow w komputerze
-
kaarolaa wrote:Ojej moze to byc pozne zagniezdzenie i beta dopiero wzrosnie dlatego nie zaleca sie robienia bety przed 10 dpt wg mnie moze jeszcze cos z tego byc ale lepiej nie nastawiac sie na udany transfer. Mozliwe ze zarodek jednak sie slabo rozwija i obumrze.
ech...nie to chcialam przeczytacAle mam nadzieje, ze bedzie ok. Jutro sie okaze, bo potworka bety w 9 dpt
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1159b4fb6b3677e1.html
to jest moj brzuchtaki "ogromnyyy" ze ho ho... wieczorem jest wiekszy, ale dalej maly!! Jak porownuje swoj do waszego... nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze !! w sumie na dzisiejszej wizycie lekarz mi nic nie powiedzial, ze za maly... ale ja i tak chce wiekszy
moze przez to ze jest taki maly, to praktycznie ciagle czuje dzidzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 19:52
Marimiko, Niespodzianek:), kaarolaa lubią tę wiadomość