Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku - około 7 tc. Ogólnie w szpitalu powiedzieli jej że ma nadzerke szyjki macicy, gdzie jej ginka kilka dni wcześniej stwierdziła że wszystko jest w porządku.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Dobrze Inka będę pamiętała, że mam się Ciebie strzec:)
Kulka gratuluje zostania ciociąMaluszek rzeczywiście spory więc uznanie dla siostry, że dała rade..
Qurczak dziękuję już lepiej..
julianna ja śpię w pozycjach wszelakich bo całą noc się wierce i najczęściej budzę się na plecach więc przypuszczam, że tak przesypiam większą część nocy.. Brzuch robi mi się twardy dosyć często ale nie cały tylko podbrzusze więc to chyba dzidzia się gdzieś tam układa, mam nadzieje..
A spotkał mnie dzisiaj bardzo przyjemny "pierwszy raz"Moj Kacperek przyszedł do mnie, przytulił się i zasnął
Słodziak:)
-
ja tez mam nadzerke nie jest ona wielka ale jest. no wlasnie trzeba trafic na lekarza kompetentnego bo ja np tyle przeszlam starajac sie o dziecko i moge powiedziec ze wiem wszystko i moge byc lekarzem a tak na prawde do wiedzy lekarza to mi jeszcze daleko
ja tez jestem za drewnianym lozeczkiem, ma swoj urok i inaczej zupelnie kladzie sie malenstwo do lozeczka turystycznego a inaczej do drewnianego, zupelnie inaczej to wyglada:
zmykam po mala do przedszkola papa odezwe sie wieczorkiemMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
eforts wrote:Dziewczyny później was nadrobię.
mam pytanie, bo u któreś chorowało dziecko na ospę i czy dorosły może się zarazić? Okazalo się ze moja ciocia ma polpasca a widziałam się z nią dwa dni z rzędu i zastanawiam się czy mogłabym się zarazić? Niby na ospę chorowałam ale to nie gwarantuje mi że się nie zarażę i tak się zastanawiam czy się stresować?
ja miałam w dzieciństwie ospę a później gdzieś na studiach zarażono mnie półpaściem wiec niestety można zarazić się półpaścem bo to zakaźne cholerstwo ale musisz mieć osłabiony organizm, także spokojnie -
nick nieaktualnyinka84 wrote:Z synem mialam lozeczko 2 stopniowe, a z córką 3 stopniowe i zostaje przy 3 stopniach. Nie polecam 2 stopni.
Furia - ja dostałam w prezencie tę poduszkę do karmienia z motherhood (ta mała) także akurat z ułożeniem maluszka nie będę miała problemuA do tego całą ciążę jej używam pod głowę
JAK GORĄCO!!Furia lubi tę wiadomość
-
Kiara jak bym miała od kogo dostać, to też bym pewnie nie kupowała i nie wybrzydzała
A tak mojej siostry synek o dziwo cały czas śpi w łóżeczku, więc nie mam co na nich liczyć. Zresztą ona sama ma chyba łóżeczko od szwagierki, bo pierwszego syna siostra rodziła w Wielkiej Brytanii i tam sprzedali wszystko jak wracali do Polski. A że już więcej dzieci nie planują, to nie kupowali teraz na nowo sprzętu, tylko sporo właśnie od szwagra siostry mają. Za to ubranek będę miała mnóstwo od siostry i cały czas na mnie krzyczy, żebym nic nie kupowała, bo ona nam wszystko daKazała mi tylko dokupić kilka bodziaków takich całkiem rozpinanych z boku, o takie:
i półśpiochy, bo mówi, że na początek lepsze niż spodenki ze skarpetkami, bo nie podciągają się nogaweczki i nic nie zawiewa. A na nie też jeszcze dodatkowo skarpetki można założyć. -
Bursztynka cudne zdjęcie
słodziutkie
mnie się znów jakies kryminały śniły rety ale się stresowałam w tym snie, ciekawe czy maluch poczuł
Inka pościel piękna gdzie taką można dostać?Bursztynka lubi tę wiadomość
-
Bajka mi się śniło, ze krwawiłam. Leciały ze mnie wielkie skrzepy i nawet do szpitala nie chciałam iść, bo wiedziałam, że to już koniec
Taką pościel dostaniesz u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6777216
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:07
-
Qrczak wrote:Bajka mi się śniło, ze krwawiłam. Leciały ze mnie wielkie skrzepy i nawet do szpitala nie chciałam iść, bo wiedziałam, że to już koniec
Taką pościel dostaniesz u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6777216
mnie gonił duch zmarłego narzeczonego koleżanki bo chciał mnie zabića chłopak żyje w ogóle, także ja zwariuję z tymi naszymi snami... przed ciążą jak coś się śniło to nie było takie realistyczne ja teraz... a teraz nocy nie ma bez głupot:/
dzięki za linka -
Bursztynka wrote:No właśnie, a gdzie są jajeczka na pierwszym zdjęciu?
Za to na drugim widać już podobnie jak u mnie, więc nie mam wątpliwości na co patrzęBursztynka lubi tę wiadomość