Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sklep "Dzieciaczek" na 3 maja bodajże. Tutaj ich strona http://www.wozki-sosnowiec.pl/, a tutaj są na Allegro: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21401963 (asortyment chyba nie pokrywa się na obu, Expander jest na Allegro, a na stronie sklepu go nie ma, jednak pytałam i w stacjonarnym jest dostępny).
Mają tam i x-landery, i Bebe Beni, i Expandera, i Riko... więc może coś mi się wyjaśni... albo zaciemni jeszcze bardziej
Ale tak sobie myślę, że dla bezpieczeństwa zaliczę najpierw lokalne sklepy rano, bo te nie mają stron www, a mogą mieć to co mnie interesujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:34
-
Nati ja pytałam o dostępność na sklepie Expandera Mondo, pan napisał, że jest w kolorze Cafe Latte (czyli jeden z dwóch które rozważam, drugi to grey-fox ale w wersji ze srebrnym stelażem). Nawet gdyby Riko Nano nie było na sklepie (w co wątpię) to one są bliźniacze więc ogląd już będzie :)Ja pytałam, bo muszę wyprawę prawie 40 km zrobić więc na darmo jechać by mi się nie widziało.
Bajka obyś miała rację, bo kręćka można dostaćBajka lubi tę wiadomość
-
szarabura no jasne obojetnie jaki kolor, wazne zeby ten sam model, zobaczymy jak na zywo wygladaja jak sie je prowadzi itp:) Mnie wlasnie interesi riko malachit z bialym stelazem:) a na allegro jest wersja flower wiec zawsze to jakis oglad
Faktycznie masz kawałek, ale sprawdzisz i wtedy zobaczysz c i jak
-
Niespodzianek:) wrote:Dziewczyny widziałam dzisiaj wózek riko nano w sklepie z włożonym fotelikiem samochodowym dla maluszka, bardzo ładny jest:)
tyle, ze wydaje mi sie troche ciezki no, ale ciekawe
-
Państwo od których kupowałam wczoraj wozek, kupili sobie x-landera, ale Pani mówi że nie jest z Niego zadowolona, bo jest strasznie twardy, do tego gondola ma beznadziejną budkę, bo jak idzie tak, że słońce pada do wózka to musi pieluszke zawieszac, nie ma nic ochronnego co daje troche cienia na dziecko i nosidełko nie bardzo, pokazali Nam jaka jest różnica między jednym a drugim jak ulożyli Malutką, z x-landera wystawały nozki i wisiały,a w tym drugim były wygodnie oparte, także pytali czy chcemy na pewno nosidełko bo jakbysmy mieli to oni chetnie by je jednak zatrzymali. Jedyny plus to w miare lekki. Pani zanosi na górę samą gondolę, a na parterze ma szkielet podpięty pod kaloryfer.
-
dziewczyny a jak Wasi lekarze mierzą Wam parametry
BPD
HC
AC
FL
to Wasze dziecinki wychodzą w dużych rozbiezbnościach co do faktycznego tygodnia ciazy??
u mnie wyszlo wszystki w granicach 2--3 dni roznicy mlodsze starsze tylko bpd starsze o 5 dni... a jak u was
-
u mnie w 15 tyg lekarz powiedzial, ze glowka i udeczko miesci sie w tym 15 tyg, tyle sie dowiedzialam i, ze wszystko idealnie
janawet nie mam miejsca na ubranka i inne rzeczy, remont bede robic na poczatku wrzesnia szafa do zabudowy, wtedy bede mogla szalec, ale tez nie za bardzo bo mam juz ubranka u tesciowej po dzieciatkach z rodziny meza i wszystko z 2 lat, oczywiscie same rozowe, bo na osiomoro malych dzieci tylko jeden chlopaka wózek kupie na samym koncu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 19:24
-
ja też mam u teściowej ubranka od szwagierki, właśnie Małżowi móiłam, żeby przywiózł to sobie chociaż pooglądam na nudę
Też jeszcze nie kupuję, ale chcę wiedzieć co na 99% kupimy i nie myśleć o tymSkupię się na innych rzeczach wtedy
Nati89 lubi tę wiadomość
-
co jakiś czas najczęściej przy wstawaniu mam takie dziwne uczucie w brzuchu jakby 2 balony z wodą się skleszczaly i przeskakiwaly - nie wiem jak to opisać i nie wiem czy to normalne.
Cześć dziewczyny
Ja tak na chwilę bo od wczoraj mam doła i nadrobie was jutro. Ale mam takie pytanko - wcisnelo się wyżej.
Z góry dzięki za odpowiedź.
-
to moje zakupki, tylko ręczniki od babci młody dostał
trzy bodziaki i buciki, to tego łapki niedrapki ale nie załapały się na zdjęcie
jak przyszłam do domu i szwagier mi powiediał że bucików i tak nie założę to się prawie obraziłam a potem jak sobie przemyślałam sprawę to stwierdziłam że może mieć rację ale to zależy jak będzie stopa bo to takie do wózka na kwiecień, maj no i mogą być już za małe wtedyale i tak są urocze
Juliana rozbieżności mogą być, to tylko pomiar no i dziecko nie rośnie idealnie równo, mi lekarz powiedział że gdyby tak było wszyscy byśmy byli tacy sami, na następnym usg zbada jeszcze długość kośći ramiennej
zuza ja myślę że to dzieci mogą plumkać w brzuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 20:15
Qrczak, Kiara, Kinga.k, Bajka, Niespodzianek:), Marimiko, Bogusiar80, julianna, Paula84, Furia, lolaliciouse lubią tę wiadomość