X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie padlo na Camarello żakardowe w odcieniu ciemny szary. Teraz musze go tylko obejrzec i mam nadzieje, ze mnie nie zniecheci i ze defekt z gondolą da sie "naprawic" materacykiem :)

Furia, eforts lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara wrote:
    Eforts - pewnie, że tak, jednak marża na takich wózkach jest bardzo duża i na tym się można złapać ;)

Bajka - ja chcę wózek spełniający wszystkie kryteria które kiedyś podałam, ma mi się też podobać wizualnie, ale nie będę dopłacać + 1-2 tys. zł tylko po to żeby miał to czy tamto bardziej zaokrąglone, albo że ten tańszy ma kolor fioletowy a ja chcę wrzosowy :P Jak się dzieci nam urodzą, to naprawdę nie będzie tak istotne czy wózek mój ma najnowszy design, tylko czy mi się nie rozpieprzy, czy nie będę sapać próbując nim wykręcić w wąskiej uliczce sklepowej, czy dam radę go wnieść do autobusu/gdziekolwiek, czy moje dziecko będzie się w nim mieściło, a jazda nim nie będzie męczarnią. :) A jak się czepiać - nie chciałabym żeby 70% wózków jeżdżących po naszych okolicach była taka sama jak mój, a niestety panuje jakaś plaga Camarelo Sevilla... jak jeszcze jakiś czas temu mi się podobał, tak teraz aż mi zbrzydł, bo gdziekolwiek nie pójdę jest ten wózek... :|

Nati - dokładnie tak. Oni wydają baardzo dużo kasy na wszelakie reklamy. Generalnie są wszędzie - na warsztatach dla rodziców, w gazetkach dla przyszłych mam, w sklepach tez różne ulotki znajdziesz... i za tę reklamę płacą właśnie konsumenci o ileś % więcej niż w przypadku produktów innej firmy. Tu sie nie płaci wyłącznie za jakość materiałów, wykonanie, ale i za PR marki i to w znacznym stopniu.

Tarta prawie zrobiona :) Robiłam na siedząco, a TŻ mi podawał/zdejmował co trzeba. Tż zrobił też pyyyyyyyyyyyyyyyyszny obiad <3 Ziemniaczki z koperkiem, kalafiorem z bułką tartą i kotletem z piersi kurczaka <3 Do tego kompot z porzeczek teściowej <3

Znajdziemy takie że będą idealne pod każdym względem :) tak optymistycznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 16:57

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wazne by każda z Was byla zadowolona ze swojego wyboru a reszcie nic do tego:) u mnie buuuurza cudownie:))

Furia lubi tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara podeślij przepis na tarte:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym zjadla cos - nie wiem co :D Big maca napewno ale nikt mi nie kupi haha :D

Ja wlasnie nianie elektroniczne przegladam :)

inka84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie wbrew zapowiedzianym deszczom cieplutko, jedziemy niedługo ze znajomymi na grilla zamiast siedzieć w domku :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po obiadku, deserku, posprzątane:-) Sterte prasowania zostawiam na później:-)

Qrczak, a czy mogłabyś też wysłać mi książki:-) [email protected] :-) Z góry wielkie dzięki!

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia wrote:
    ja bym zjadla cos - nie wiem co :D Big maca napewno ale nikt mi nie kupi haha :D

Ja wlasnie nianie elektroniczne przegladam :)

Furia nie rób smaka, chyba ze sie odgrywasz za sajgonki :P Ale wbilabym do Maca z miłą chęcią :)

Przy Colinie mialas nianie elektroniczną? Ja nie mialam dotąd i sie zastanawiam czy to nie zbędny wydatek, ale nie ukrywam czasem mnie korci ten bajer. Jesli nie uzywalas przy pierwszym dziecku to co skłania Cie do zakupu przy drugim ? (Babska ciekawosc i chyba szukam powodu aby znów wydac pare zł :P )

Wpuscicie mnie w koncu na FB czy tam tylko na pisemny wniosek? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 17:25

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka, ale tu chodzi o boki woec materac moze niewiele dac, ale ocenisz sama.

inka84 lubi tę wiadomość

• inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekam az zobacze i czy sie da cos wykombinowac na te boki :)

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w koncu dotarlismy na plaze, popatrzylismy chwile i koniec imprexy :) najpiekniejsze jest to ze nie ma slonca!!!

Inka kup ten wozek, pierwsze slowo do dziennika :) ja juz nawet dalej nie sxukam bo wiem ze jak cos mnie odwiedzie od decyzji i kupie inny to bede czula niedosyt :) moze gdybym sie znala a tak to biore ten co mnie zauroczyl i spelnia wsxystkie warunki!! :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts Co prawda to prawda.
    Mój mąz mówi "błagam kup go nawet w ciemno..."... Zgadnijcie dlaczego :P

Furia, eforts lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka podaj maila, to może przez niego uda się Ciebie zaprosić do FB-grupy, bo widzę, że status grupy nadal widnieje jako "tajna".

inka84 lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem dzisiaj nie do zycia....brak mi energii, od 13 bylismy nad jeziorem i dopiero niedawno wrocilismy...dobrze, ze juz w poniedzialek do domu i dzieciaki wroca do siebie...

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Karola, przyzwyczajaj się ;) A w jakim wieku są te dzieciaki?

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 i 9 lat...

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już taki wiek, że nie trzeba niańczyć, ale jednak sporo uwagi jeszcze wymagają ;)
    Odpoczniesz, jak oddasz ich rodzicom :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Inka podaj maila, to może przez niego uda się Ciebie zaprosić do FB-grupy, bo widzę, że status grupy nadal widnieje jako "tajna".

Qrczak wysle Ci zaproszenie na Belly i podam prywatnie, bo niestety mialam stalkingowca w przeszlosci i wiem, ze nadal obserwuje, ale juz na dystans i nigdy nigdzie nie podaje nawet maila publicznie.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nianczyc nie trzeba, ale uwagi trzeba im jeszcze poswiecic i wychodzic do parku, na plac zabaw czy jezioro bo w domu sie nudza a mi w te upały nie jest lekko...wczoraj jeszcze jakos dalam rede ale dzisiaj ponad 30 stopni i taka duchota, ze myslalam ze sie wykoncze

• Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ostatnio byly tez dzieci... 3 i 5 letnie... masakra... tydzien masakry... dobrze ze opiekowala sie nimi tez moja mama i siostra bo ja bym zwariowala chyba...
    34bw43r836g6ojbx.png

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ