Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiara wrote:Eforts - pewnie, że tak, jednak marża na takich wózkach jest bardzo duża i na tym się można złapać
Bajka - ja chcę wózek spełniający wszystkie kryteria które kiedyś podałam, ma mi się też podobać wizualnie, ale nie będę dopłacać + 1-2 tys. zł tylko po to żeby miał to czy tamto bardziej zaokrąglone, albo że ten tańszy ma kolor fioletowy a ja chcę wrzosowyJak się dzieci nam urodzą, to naprawdę nie będzie tak istotne czy wózek mój ma najnowszy design, tylko czy mi się nie rozpieprzy, czy nie będę sapać próbując nim wykręcić w wąskiej uliczce sklepowej, czy dam radę go wnieść do autobusu/gdziekolwiek, czy moje dziecko będzie się w nim mieściło, a jazda nim nie będzie męczarnią.
A jak się czepiać - nie chciałabym żeby 70% wózków jeżdżących po naszych okolicach była taka sama jak mój, a niestety panuje jakaś plaga Camarelo Sevilla... jak jeszcze jakiś czas temu mi się podobał, tak teraz aż mi zbrzydł, bo gdziekolwiek nie pójdę jest ten wózek...
Nati - dokładnie tak. Oni wydają baardzo dużo kasy na wszelakie reklamy. Generalnie są wszędzie - na warsztatach dla rodziców, w gazetkach dla przyszłych mam, w sklepach tez różne ulotki znajdziesz... i za tę reklamę płacą właśnie konsumenci o ileś % więcej niż w przypadku produktów innej firmy. Tu sie nie płaci wyłącznie za jakość materiałów, wykonanie, ale i za PR marki i to w znacznym stopniu.
Tarta prawie zrobionaRobiłam na siedząco, a TŻ mi podawał/zdejmował co trzeba. Tż zrobił też pyyyyyyyyyyyyyyyyszny obiad
Ziemniaczki z koperkiem, kalafiorem z bułką tartą i kotletem z piersi kurczaka
Do tego kompot z porzeczek teściowej
Znajdziemy takie że będą idealne pod każdym względemtak optymistycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 16:57
-
A ja po obiadku, deserku, posprzątane:-) Sterte prasowania zostawiam na później:-)
Qrczak, a czy mogłabyś też wysłać mi książki:-) [email protected]Z góry wielkie dzięki!
-
Furia wrote:ja bym zjadla cos - nie wiem co
Big maca napewno ale nikt mi nie kupi haha
Ja wlasnie nianie elektroniczne przegladam
Furia nie rób smaka, chyba ze sie odgrywasz za sajgonkiAle wbilabym do Maca z miłą chęcią
Przy Colinie mialas nianie elektroniczną? Ja nie mialam dotąd i sie zastanawiam czy to nie zbędny wydatek, ale nie ukrywam czasem mnie korci ten bajer. Jesli nie uzywalas przy pierwszym dziecku to co skłania Cie do zakupu przy drugim ? (Babska ciekawosc i chyba szukam powodu aby znów wydac pare zł)
Wpuscicie mnie w koncu na FB czy tam tylko na pisemny wniosek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 17:25
-
My w koncu dotarlismy na plaze, popatrzylismy chwile i koniec imprexy
najpiekniejsze jest to ze nie ma slonca!!!
Inka kup ten wozek, pierwsze slowo do dziennikaja juz nawet dalej nie sxukam bo wiem ze jak cos mnie odwiedzie od decyzji i kupie inny to bede czula niedosyt
moze gdybym sie znala a tak to biore ten co mnie zauroczyl i spelnia wsxystkie warunki!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qrczak wrote:Inka podaj maila, to może przez niego uda się Ciebie zaprosić do FB-grupy, bo widzę, że status grupy nadal widnieje jako "tajna".
Qrczak wysle Ci zaproszenie na Belly i podam prywatnie, bo niestety mialam stalkingowca w przeszlosci i wiem, ze nadal obserwuje, ale juz na dystans i nigdy nigdzie nie podaje nawet maila publicznie. -
nick nieaktualnynianczyc nie trzeba, ale uwagi trzeba im jeszcze poswiecic i wychodzic do parku, na plac zabaw czy jezioro bo w domu sie nudza a mi w te upały nie jest lekko...wczoraj jeszcze jakos dalam rede ale dzisiaj ponad 30 stopni i taka duchota, ze myslalam ze sie wykoncze