WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka_shn wrote:
    Hej

Ale dzis znów upał w Gda... afeee... juz padam. Dajcie trochę ochlody...
    u mnie też. Do tego moje stopy...puchną nawet po gorącej nocy(jak dzis)...

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara, ze dzis owczesny luby uwagi nie zwrocił to nie wiem :P Mój by od razu powiedzial żartobliwie zeby nie wprowadzać dodatkowego zażenowania, ze mam sie nakryc bo mi pipka świeci :P No to wyszly z nas ekshibicjonistki :P

Lola super, ze imprezka udana :)

ewelinka wielkopolska tez sie praży w słońcu.

Oj mamy lato w tym roku, nie da sie zaprzeczyc, ale cieszmy sie, ze na to lato ni eprzypadl nam III trymestr! :D

Kiara lubi tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od samego rana upał :/ oddychać ciężko

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

My też z Juniorem leżymy i ledwo jest czym oddychać. Na szczęście Junior wczoraj dokazywał co jakiś czas, praktycznie przez cały dzień, więc byłam spokojniejsza :)

Lola, Ewelinka - sprawdźcie, czy książki doszły.

kaarolaa, lolaliciouse, eforts, Kiara lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

u mnie tez upał, maz w pracy na sluzbie az do jutra rana, a ja musze cos dzieciakom wymyslic...ale po wczorajszej plazy mam dosc...juz mam tak opalone lopatki i kark, ze mi skora zaczela schodzic...a w swetrach przeciez nie wysiedze...

chyba sie w mieszkaniu dzisiaj ponudza...

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nic im nie będzie, jak jeden dzień w mieszkaniu pobędą. Muszą zrozumieć, że Ty też musisz się oszczędzać.
    A nie masz jakichś puzzli albo gier planszowych? Albo jakieś inne zabawy wymyśl. Może wspólne gotowanie/pieczenie... Byle nie gry komputerowe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:22

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie nie mam puzzli...moze pojde pozniej z nimi do znajomych to w panstwa miasta zagramy bo im sie spodobala ta zabawa...

piec nic nie bedziemy bo jutro juz do domu jedziemy i nawet zakupow nie mam zrobionych...a gotowac to moze tez lepiej nie...

• inka84 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola dzieci lubią ciasteczka robic, ale trzeba je potem tez do sprzatania zachecic :) U mnie syn za robienie ciasteczek zgodzilby sie na posprzatanie nawet u sąsiadów :P
    Jedne minus....troche gorąco zeby jeszcze piekarnikiem dogrzewac :(
    Mnie dzis naszlo na pizze ale sobie odpuszczam, bo pieke na kamieniu, a kamien nagrzewam w temp 250 st przez godzine Pizza robie sie 4 minuty, wiec 3 szt w 15 min gotowe, ale kamien potem studzi sie kilka godzin i przechodząc przez aneks kuchenny czuc dodatkowe cieplo.
    Oj przyjdzie zima bedziemy psioczyc jeszcze bardziej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:48

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak dziękuję książka dotarła :)

Qrczak lubi tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze szczerze to ja mam lenia i nie mam ochoty na pieczenie ciasteczek w ten upal no i zakupy by trzeba bylo robic, a specjalnie wszystko oprozniam bo do domu wrocimy dopiero 21 sierpnia na 4 dni, potem znow na wies az do 8 wrzesnia...

wystraczy, ze kurczaka upieke na obiad...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:53

• lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak- książki dotarły! Dziękuję!

Lecę się ubrać- dziś u nas w parafii odpust- idziemy po balona ;P

Qrczak lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też upał, w nocy ciężko się śpi.

Dziękuję za książki. Jakie grube tomisko ta w oczekiwaniu na dziecko :)

Nadal czekam niecierpliwie na puknięcia mojego malucha, który ucichł od czwartku :/ No i zaczynam dziś 22 tydzień.

No i w czwartek wizyta u gina. Chcę żeby jeszcze raz spojrzał czy na pewno siusiorek jest i od razu po wizycie idę do Tesco na wyprzedaż ciuszków. Same resztki zostały ale ceny dobre -50% i -70%.

Aaaa i dalej nie mam wypisu ze szpitala, super :D Jak się mnie lekarz zapyta co tam wykryli w szpitalu i o wyniki to mu powiem, żeby się zorientował gdzie jest mój wypis a wyniki są nadal w szpitalu w historii leczenia. Może jemu się uda :D

Kiara lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaraz mam nadzieje naspacerek idziemy - pogoda szarawa, lekko chlodne <3 lubie to :D

Maz chce mnie przekupic - kusi strojem pandy dla malego zebym sie zgodzila zeby taki jego kolega turek przyszedl ( nie przepadam :P ) wiec hmmm chyba musze to przemyslec :P

inka84, eforts, Qrczak lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko.

W trójmieście jaka tragedia, skwar normalnie.!! Ehh a tu muszę wyjść po zakupy.!

Pozytywem jest to, że już we wtorek mojemu ściągają PRAWDOPODOBNIE jeden gips z nogi. Będziemy mogli sobie w końcu gdzieś pojechać

kaarolaa, Kiara, Furia lubią tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia ja też w Trójmieście i szczerze mogłam lepiej to przemyśleć, chociaż na szczęście wczoraj byłook dzisiaj rano byliśmy na monciaku to jeszcze dało się żyć a na pokazy dotrzemy pewnie nnajwcześniej na 14 i po cichu liczę na deszcz :) a jak nie to skryję się gdzieś w cieniu, największa tragedia to tłumy (wiem ze jestem jego częścią :) ).
    I powiedziałam mężowi ze nie chce żadnych wakacji w tym roku, ostatecznie mieliśmy pojechać na domek ale stwierdziłam ze tydzień takiego wyjazdu to będzie wózek dla dziecka i wolę zostawić te pieniądze żeby za rok z młodym juz gdzieś pojechać bo w to lato i tak nie umiem czerpać z tego przyjemności :/

Furia czego się nie robi dla pandy :D

kaarolaa, Bajka, Qrczak, Furia lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakiej wielkości butelki dla dzidzi kupować? Nie ogarniam tematu ile dziecię zjada na jakim etapie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzedalam dzieci :) he he

przyszli znajomi i zabrali je nad jezioro...a ja moge odpoczac, poleze troche a pozniej umyje podloge, kurczak sie piecze na obiad i Marcel dzisiaj kopie jak szalony...w koncu i az mi sie łzy w oczach pojawiły, bo przez 4 dni byl bardzo delikatny a czasem cały dzien sie nie odzywal...

Qrczak, eforts lubią tę wiadomość

• Bajka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola takie są czasem uparciuszki ztych naszych dzieciaczków, na szczęście kopią od czasu do czasu i nas uspokajają :)odpoczywaj sobie :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci ubreczone dzisiaj, na ten upał chyba :/ Na obiad kupujemy kurczaka z rozna i bagietki, dorobie salatke po grecku i obiad bedzie :)

kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka uparciuszki masz racje :) ale dzieki temu, ze dzisiaj mocniej sie rusza mam lepszy humor :)

Bajka, HANA lubią tę wiadomość

‹‹ 736 737 738 739 740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ