Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiara, ze dzis owczesny luby uwagi nie zwrocił to nie wiem
Mój by od razu powiedzial żartobliwie zeby nie wprowadzać dodatkowego zażenowania, ze mam sie nakryc bo mi pipka świeci
No to wyszly z nas ekshibicjonistki
Lola super, ze imprezka udana
ewelinka wielkopolska tez sie praży w słońcu.
Oj mamy lato w tym roku, nie da sie zaprzeczyc, ale cieszmy sie, ze na to lato ni eprzypadl nam III trymestr!Kiara lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
My też z Juniorem leżymy i ledwo jest czym oddychać. Na szczęście Junior wczoraj dokazywał co jakiś czas, praktycznie przez cały dzień, więc byłam spokojniejsza
Lola, Ewelinka - sprawdźcie, czy książki doszły.kaarolaa, lolaliciouse, eforts, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
u mnie tez upał, maz w pracy na sluzbie az do jutra rana, a ja musze cos dzieciakom wymyslic...ale po wczorajszej plazy mam dosc...juz mam tak opalone lopatki i kark, ze mi skora zaczela schodzic...a w swetrach przeciez nie wysiedze...
chyba sie w mieszkaniu dzisiaj ponudza... -
Karola nic im nie będzie, jak jeden dzień w mieszkaniu pobędą. Muszą zrozumieć, że Ty też musisz się oszczędzać.
A nie masz jakichś puzzli albo gier planszowych? Albo jakieś inne zabawy wymyśl. Może wspólne gotowanie/pieczenie... Byle nie gry komputerowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:22
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno wlasnie nie mam puzzli...moze pojde pozniej z nimi do znajomych to w panstwa miasta zagramy bo im sie spodobala ta zabawa...
piec nic nie bedziemy bo jutro juz do domu jedziemy i nawet zakupow nie mam zrobionych...a gotowac to moze tez lepiej nie... -
Karola dzieci lubią ciasteczka robic, ale trzeba je potem tez do sprzatania zachecic
U mnie syn za robienie ciasteczek zgodzilby sie na posprzatanie nawet u sąsiadów
Jedne minus....troche gorąco zeby jeszcze piekarnikiem dogrzewac
Mnie dzis naszlo na pizze ale sobie odpuszczam, bo pieke na kamieniu, a kamien nagrzewam w temp 250 st przez godzine Pizza robie sie 4 minuty, wiec 3 szt w 15 min gotowe, ale kamien potem studzi sie kilka godzin i przechodząc przez aneks kuchenny czuc dodatkowe cieplo.
Oj przyjdzie zima bedziemy psioczyc jeszcze bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:48
-
nick nieaktualnykurcze szczerze to ja mam lenia i nie mam ochoty na pieczenie ciasteczek w ten upal no i zakupy by trzeba bylo robic, a specjalnie wszystko oprozniam bo do domu wrocimy dopiero 21 sierpnia na 4 dni, potem znow na wies az do 8 wrzesnia...
wystraczy, ze kurczaka upieke na obiad...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:53
-
U mnie też upał, w nocy ciężko się śpi.
Dziękuję za książki. Jakie grube tomisko ta w oczekiwaniu na dziecko
Nadal czekam niecierpliwie na puknięcia mojego malucha, który ucichł od czwartkuNo i zaczynam dziś 22 tydzień.
No i w czwartek wizyta u gina. Chcę żeby jeszcze raz spojrzał czy na pewno siusiorek jest i od razu po wizycie idę do Tesco na wyprzedaż ciuszków. Same resztki zostały ale ceny dobre -50% i -70%.
Aaaa i dalej nie mam wypisu ze szpitala, superJak się mnie lekarz zapyta co tam wykryli w szpitalu i o wyniki to mu powiem, żeby się zorientował gdzie jest mój wypis a wyniki są nadal w szpitalu w historii leczenia. Może jemu się uda
Kiara lubi tę wiadomość
-
My zaraz mam nadzieje naspacerek idziemy - pogoda szarawa, lekko chlodne
lubie to
Maz chce mnie przekupic - kusi strojem pandy dla malego zebym sie zgodzila zeby taki jego kolega turek przyszedl ( nie przepadam) wiec hmmm chyba musze to przemyslec
inka84, eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Siemanko.
W trójmieście jaka tragedia, skwar normalnie.!! Ehh a tu muszę wyjść po zakupy.!
Pozytywem jest to, że już we wtorek mojemu ściągają PRAWDOPODOBNIE jeden gips z nogi. Będziemy mogli sobie w końcu gdzieś pojechaćkaarolaa, Kiara, Furia lubią tę wiadomość
-
Olcia ja też w Trójmieście i szczerze mogłam lepiej to przemyśleć, chociaż na szczęście wczoraj byłook dzisiaj rano byliśmy na monciaku to jeszcze dało się żyć a na pokazy dotrzemy pewnie nnajwcześniej na 14 i po cichu liczę na deszcz
a jak nie to skryję się gdzieś w cieniu, największa tragedia to tłumy (wiem ze jestem jego częścią
).
I powiedziałam mężowi ze nie chce żadnych wakacji w tym roku, ostatecznie mieliśmy pojechać na domek ale stwierdziłam ze tydzień takiego wyjazdu to będzie wózek dla dziecka i wolę zostawić te pieniądze żeby za rok z młodym juz gdzieś pojechać bo w to lato i tak nie umiem czerpać z tego przyjemności
Furia czego się nie robi dla pandykaarolaa, Bajka, Qrczak, Furia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysprzedalam dzieci
he he
przyszli znajomi i zabrali je nad jezioro...a ja moge odpoczac, poleze troche a pozniej umyje podloge, kurczak sie piecze na obiad i Marcel dzisiaj kopie jak szalony...w koncu i az mi sie łzy w oczach pojawiły, bo przez 4 dni byl bardzo delikatny a czasem cały dzien sie nie odzywal...Qrczak, eforts lubią tę wiadomość
-
Karola takie są czasem uparciuszki ztych naszych dzieciaczków, na szczęście kopią od czasu do czasu i nas uspokajają :)odpoczywaj sobie
-
nick nieaktualny