Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siedziałam sobie godzinę na słońcu i moja mała zaczęła tak kopać, że szok. W ogóle od wczorajszego wieczora jest bardzo aktywna. A wiecie co mi się najbardziej podoba i czym się wzruszam? Jak mąż się kładzie obok mnie na łóżku, całuje brzuch i jego mina niezapomniana, jak przyłożyć rękę do brzucha i maja akurat kopnie. Buzia mu się śmieje wtedy, a mi się serce raduje.
kaarolaa, Kulka41, Kiara, Martynaaa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej mamuski
jak juz tak rozsyłacie ksiązki to czy i ja mogłabym prosić?? [email protected] z góry wielkie dzięki
ja dziś spałam do 11:30 dawno tyle nie pospałam, ale to wszystko przez to, że nie mogłam zasnąć o normalnej porze i udało mi sie dopiero o 3:30 jakas masakra ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola - ja tak samo
A od kiedy kupiliśmy (a to już chyba z miesiąc), to kompletnie nie myślę o wózkach, jestem spokojniejsza, bo tak ważny zakup mam z głowy.
inka - też mnie to zdziwiło. On był dziwny, także cóżTŻ od razu by zareagował. On to jak widzi, że chodzę w szortach i się schylam gdzieś, to zaraz mi syczy że mam się zasłonić, albo ubrac coś innego.
karola - strasznie zazdroszczę Ci już nie tylko figury, ale i tego plażowania, a konkretniej moczenia się w wodzie.... Cudownie!
Bursztynka - jak dostaniesz wypis, to tam powinnaś mnie spisane wyniki.
w ogóle to tak mi szkoda, że nigdzie nie pojedziemy w te wakacjeMarzy mi się znowu Chorwacja... ale jakoś się pocieszam, że może za rok z maluszkiem gdzieś się wybierzemy... za takie maluchy i tak się nie płaci
Trójmiasto - nie stękać!U Was tylko 28 stopnii... w Poznaniu 33!!!
Mnie boli dzis mocno brzuch tak okresowo, no spa nie działa, mam nadzieję, że to tylko kwestia normalnego stanu w ciąży, a nie kolejnej atrakcji u mnie.
Mały jest aktywny
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
Lola ja u mojej mamy w górach jestem wiec burza miala do Ciebie spory kawalek:) nie spalam dzisiaj do 4 prawie, mój brat mial 18 stke zrobil impreze do rana muzykę chyba slyszeli w innym mieście a ja mialam ochote ich udusić.. Wiem wiem musza sie wybawić ale dobijają mnie te upaly juz nie mam na nic sily a Kacperek to aktywne dziecko wiec czuje sie trochę jak karola..:p
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiara moje moczenie polega na zamoczeniu sie az do kolan he he
dalej sie boje bo tyle sie czyta o tych infekcjach, ze nie chce ryzykowac...
ogolnie to chmury jakies nadciagaja nad Elk, moze wieczorem cos popada...
dzieciaki juz wrocily i znow sie beda nudzily, niech sie bajkami pociesza, nic wiecej narazie im nie wymysleKiara lubi tę wiadomość
-
kaarolaa nie boj sie moczyc cala w tej wodzie
ja tez cala wchodze, a jestem strasznie podatna na infekcje... przed ciaza mialam praktycznie co miesiac niewiadomo z czego... ;/ woda w jeziorkach jest naturalna, a ta basenowa jest chlorowana i niewiadomo co jeszcze i to wlasnie ona jest gorsza... ja zawsze po basenie cos chyce... a po wypadzie nad taki naturalny zbiornik nic sie nie dzieje!
-
eforts - mądre przemyślenie
W następnym roku wakacje z maluchem:-), a w Trójmieście zaczęło kropić!! Juhuu!!
kaarolaa - piękne uczucie kopniaki małego, moja narazie delikatnie kopie - niestety nie widać, czy brzuszek się rusza. Śliczne ciuszki, ja mam 1 msc przerwy, nic nie kupiłam. W sobote wizyta, jak tylko się dowiem co za płeć zacznę kompletować wszystko.
Paula84 - przez taką pogodę okropnie się zasypia, pozycji dobrej nawet nie moge znaleźć ;/ ehh..
Co do wózków, nie mam wybranegoah zdążę i znajdę jakiś w przestępnej cenie, który będzie spełniał wszystkie wymogi.
kaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga moze i masz racje, ja na szczescie podatna na infekcje nie jestem, 2 razy w zyciu mialam taka ostrzejsza i chyba mnie przekonalas
olcia naprawde super a dzisiaj to juz przechodzi samego siebie...tak mi daje w srodku, ze nawet widac jak uderza...i mocno sie wypycha momentami, ze sie gorka na brzuchu robi
wiem wtedy, ze plecy wypycha...
-
nick nieaktualnykarola - kochana, kup sobie Provag żel i smaruj w domu rano po prysznicu (przed jeziorem) i poźniej jak wrócisz to po opłukaniu się jeszcze. Ja go używam i bardzo sobie chwalę, gin mi polecił
Zabezpieczysz się profilaktycznie i będziesz spokojniejsza, bo faktycznie jeziora zbyt czyste nie są, a warto się pokąpać póki jest okazja
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey Dziewczyny, ja wlasnie wrocilam z wakacji nad morzem i też się kąpałam cala. Woda w naturalnym akwenie jest jednak czystsza i czytalam ze nie ma się czego obawiać jeśli kąpielisko jest dopuszczone do użytku. Korzystajcie więc póki jest pogoda i możecie
-
A mnie od 3 dni twardnieje brzuch. Pomaga jak sobie poleżę lub wezmę no spę. I w szyjce od czasu do czasu mnie kłuje. Mialam we wtorek jechać na tydzień do siostry. Ale teraz się martwię czy sie coś nie dzieje i czy powinnam wyjeżdżać. Mój gin na urlopie.
Chyba któraś z was miała te kłucia w szyjce o ile dobrze pamiętam? -
Hey kobitki. Widze ze znow temat wozkoe na taoecir.
My mimo toznych skrajnych opinii zdecydowalismy sir na tutka grandera alu. Raczej czarna gondola czerwony stelaz i budka ale co do koloru to jeszcze zobsczymy
Kulka ja pidalam o tych kluciach. Kluje mnir do trj pory i csly czasm msm takie uczucie jakbym lezala z czyms w dziurce tzn powiedzmy ze boli po dluzszym staniu czy chodzeniu i msm takie uczucir jak bym elozyla tam palce i trzymalq jakud cxas.
Moje dzieciatko dzis bardzo aktywnr i nir wirm kiedy ona ma te 20 godz snu.
Od eczoraj idealnir czuje kiedy mala ma czkawke i czym mnir gdzie puka. Nozki ma ok ezgotka lonoeego a glowkr kolo pepka. Wczoraj kapiac sie i mydlac brzuch poczulam kregoslup malrj. To na prwno nir pupka ani glowka, musiala byc blisko skory:)
Przepraszam za bledy ale pisze z telWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 17:39
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Kulka moze warto by to sprawdzic ? Jesli bedzie ok to bez stresu pojedziesz.
Hihi turek 1,5 h tylko siedzial bo cos tam musial zalatwic a ja w zamian oczekuje na pande hihi
Dopiero obiadek sie robiUdka pieczone w marynacie ( z ketchupem, miodem, sosem sojowym i przyprawami ) i pieczone ziemniolki i surowka
Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość