Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj źle znoszę upały....i spać mi się chce.
Co do snów z finałem to je nadal miewam.
Osttni raz z mężem to się kochałam .....jak w marcu spłodziliśmy syna. Gin ns czwartkowej wizycie zezwolił i co? Gówno.....mój mąż sie boi....a mnie sie chce....ehhhhh -
Paula84 wrote:ja ja jeszcze
Kulka wiedziałam, że będzie wszystko dobrzeA może to twardnienie, to rozpychająca się dzidzia?
Eforts taki mam właśnie zamiar. Leżę, ewentualnie siedzę trochę, a wstaję głównie do wc, na posiłki i rozprostować kości trochę. Mam nadzieję, że przyniesie to efekty.
Nie jestem typem hipochondryczki, i nie lubię latać z każdą dolegliwością do lekarza. Tyle, co teraz do gina chodzę, to przez całe swoje życie u wszystkich lekarzy razem wziętych nie byłameforts lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Ja dzisiaj źle znoszę upały....i spać mi się chce.
Co do snów z finałem to je nadal miewam.
Osttni raz z mężem to się kochałam .....jak w marcu spłodziliśmy syna. Gin ns czwartkowej wizycie zezwolił i co? Gówno.....mój mąż sie boi....a mnie sie chce....ehhhhh
Co do sexu, to póki nie miałam zakazu, to w zasadzie mogłabym na okrągłoTylko mój A. jakoś ochoty nie miał. Nigdy się nie przyznał, że się czegoś obawia, ale ja wiem swoje...
eforts lubi tę wiadomość
-
Kurczę jak czytam o obiekcjach Waszych mężów to mój chyba jest z kosmosu, kiedyś zapytał czy to bezpieczne i czy nie zaszkodzi mi i dziecku i od tej pory nie musze go namawiać
Qurczaku zwróci Ci się z nawiązkąza kilka dni będziesz czuła regularne ruchy i dzięki temu zero stresu o dzidzię
mój młody juz uaktywnia się kilka razy dziennie także z upływem czasu wszystko do nas trafi
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Qrczak, to na pewno nie była dzidzia. Młody jest nisko w ułożeniu poprzecznym i czuję jak się czasem rozpycha (chociaż raczej słabo). A mnie twardniał cały brzuch, od samej góry do dołu, taki kamień. Myślę, ze to raczej te upały i jednak przeforsowałam się na tym wyjeździe. A potem cały tydzień ciągle coś było do załatwienia. Jak się wyleżałam w sobotę i niedziele, to dziś zdecydowanie lepiej
-
Kulka41 wrote:Qrczak, to na pewno nie była dzidzia. Młody jest nisko w ułożeniu poprzecznym i czuję jak się czasem rozpycha (chociaż raczej słabo). A mnie twardniał cały brzuch, od samej góry do dołu, taki kamień. Myślę, ze to raczej te upały i jednak przeforsowałam się na tym wyjeździe. A potem cały tydzień ciągle coś było do załatwienia. Jak się wyleżałam w sobotę i niedziele, to dziś zdecydowanie lepiej
-
eforts wrote:Qurczaku zwróci Ci się z nawiązką
za kilka dni będziesz czuła regularne ruchy i dzięki temu zero stresu o dzidzię
mój młody juz uaktywnia się kilka razy dziennie także z upływem czasu wszystko do nas trafi
Jakąś godzinę temu zapukał dwa razy, ale w zasadzie nie tyle poczułam, co zobaczyłam jak mi bardzo brzuch podskoczył
Czyli chyba ma się dobrzetylko leniuchuje razem z mamusią
eforts lubi tę wiadomość
-
Qrczak wrote:Mów mi tak jeszcze Kochana
Jakąś godzinę temu zapukał dwa razy, ale w zasadzie nie tyle poczułam, co zobaczyłam jak mi bardzo brzuch podskoczył
Czyli chyba ma się dobrzetylko leniuchuje razem z mamusią
daj nr tel, mój mąż czasem ubolewa ze mówiłam mu coś tam milion razy
-
AsiaCh wrote:Kurcze, a ja zaczęłam 19 tc (18+) i nie czuję jeszcze ruchów... To podpływanie pod rękę i ruchy pod dłonią czułam już w 12tc, ale do tej pory żadnych kopniaków, zupełnie nic
Powiem Ci, że ja też już wątpiłam, a tu dzisiaj wyraźnie czuje jak maleństwo szaleje. Wcześniej dawało znaki, ale myslałam, że to jelita. -
Hej. Ja też chętnie bym poczytała w te nudne dni coś ciekawego, wiec Qrczaku jeśli mogę Cię prosic o wysłanie to byloby super:) [email protected]
Dziewczyny jak czujecie to twardnienie? dotykcie brzucha i jest ogolnie twardy czy jakos od wewnątrz to czujecie?
Ja w sobote się narobiłam jak dziki osiol na niedzielnego grilla i mięso macerowałam i sałatki i ciasto, sprzatałam pokoj i łazienkę, a wieczorem myslałam że umrę z wycienczenia... żyłki mi na nogach popękały
W niedziele od rana reszta przygotowan do uczty, a po południu już tylko odpoczynek:)
Ja czasem, raz czy dwa razy dziennie czuje ukłucie w szyjce (dzis jeszcze na szczescie nie) ale po sobocie mam takiego stracha ze sobie biedy napykałam, że chyba dla spokoju jutro pojde do lekarza sprawdzic czy z szyjką ok.... -
Hej dziewczyny ja tez juz czuje ruchy tak dosyc wyraznie, nie czuc pod reka ani nie widc, ale czuje w srodku jak sie wierci i puka mmm cos pieknego
A co do szyjki to ja tez mam kłucia codziennie.. na ostatnij wizycie mowilam o tym gin, ale powiedzial, ze to normalne, za tydzien mam wizyte wiec sie dowiem, do wizyty staram sie sporo odpoczywac by w razie czego chuchać na zimne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 19:30
-
No wlasnie krwawienie mialam przed ciaza i udalo mi sie zwalczyc plynem do krwawiacych dziasel i mi przeszlo, pozniej przed testem znowu to samo, zaczelam i plukac i nic no i okazalo sie bum
pod koniec pierwszego trym a troche mi przeszlo, a teraz wrocilo i nawet czasami podczas jedzenia czuje krew
-
Ewka ja pisalam dzisiaj jak odczuwam twardnienie.
A co do twardnienia to ciagle leze i mam wrazenie, ze nie ma zadnej poprawy
Dziewczyny nie mam juz słów na facetow. Mąż wrócił do domu, popatrzyl sie na mnie, widze na twarzy konsternacje i co slysze? "Zrobilas makijaż?" Nosz kur..a! Codziennie robie lekki makijaż (nie mylic z tapetą), a dzis o dziwo w ogole nie zrobilam makijazu, nic a nic! Krew we mnie zawrzała i mówie, ze nie, nie mam makijażu... . Stwierdzil "aha" i poszedl po obiad. No rece opadly. Odkad sie znamy to mi mówił, ze mam nigdy wlosow nie ścinac, ściełam prawie 30 cm, pofarbowalam, a jego mózg zarejestrował zmianę, tylko jeszcze nie wie jakąNie moge wyjsc z podziwu jak im natura spostrzegalnosci poszczedziła.
olcia23, Niespodzianek:), Doris-83, Qrczak, eforts, Bajka, Kiara, Ita, goto4, Bursztynka, kanapa, kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość