X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka - dobry ten twój mąż. Ale reakcja jest a absolutnie normalna - coś się zmieniło ale nie wiem co :D

Ewka - jak będziesz miała twardy brzuch to od razu będziesz wiedziała, ze to właśnie to. Brzuch jest jak kamień i w dotyku i w odczuciu. I okropne uczucie dyskomfortu

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak juz to wiem :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś czas temu mówiłam wam moje o moim jeziorkowym ubranku, to teraz wrzucam fotkę jeziorkową :)

PS. Inka - lusterko :D

d2d306cc2ca9eefbmed.jpg

Kinga.k, inka84, eforts, Paula84, olcia23, Furia, Niespodzianek:), Bogusiar80, Qrczak, Bajka, Ita, goto4, Milcia, Marimiko, kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka, szczupła jestes , a brzusio ładny okrąglutki.
    Strój super

Bursztynka lubi tę wiadomość

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka ile przytylas od ostatniego? :) Wydaje mi sie, ze nic (ja chyba nic, albo mam wage walnieta) :) Sliczny brzuszek!

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma krwawien z dziasel :) na szczescie :) nie liczac tego, ze przez tydzien byly mega opuchniete z racji tego, ze mialam sciagany aparat :P
    inka ciekawe kiedy sie zorientuje, ze cos jest nie tak :P
    34bw43r836g6ojbx.png

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka, kilogram przytyłam!!!! Teraz jest 70,2 z rana. Także niestety przekroczyłam magiczne 70kg, ale to pewnie przez mleko, które wypijam dziennie hektolitrami i smakuje mi tylko to 3,2% :/ ale to Maluch chce to mleko tak ciągle pić :D

kaarolaa lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka tak się przyglądam i przyglądam i ja u Ciebie tych 70kg nie widzę! Ja ważę ok 65 a przy Tobie wyglądam jak kotlet! :D a tak w ogóle to cudny brzusio!

860ianliz3s2rxlo.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Paula podaj maila :)

Kulka wiedziałam, że będzie wszystko dobrze :) A może to twardnienie, to rozpychająca się dzidzia?

Eforts taki mam właśnie zamiar. Leżę, ewentualnie siedzę trochę, a wstaję głównie do wc, na posiłki i rozprostować kości trochę. Mam nadzieję, że przyniesie to efekty.
    Nie jestem typem hipochondryczki, i nie lubię latać z każdą dolegliwością do lekarza. Tyle, co teraz do gina chodzę, to przez całe swoje życie u wszystkich lekarzy razem wziętych nie byłam :P

Slij na [email protected]. dziękuje :-)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Jakiś czas temu mówiłam wam moje o moim jeziorkowym ubranku, to teraz wrzucam fotkę jeziorkową :)

PS. Inka - lusterko :D

d2d306cc2ca9eefbmed.jpg

ślicznie:)

Inka - hahaaha uśmiałam się Normalnie!

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka, mój tak zawsze reaguje. Ostatnio hennę brwi zrobiłam, to pół dnia zachodził w głowę co to się zmieniło :D No ale taką dużą zmianę to myślę, że by zauważył ;)
    No to masz argument dla męża jak się kapnie i będzie psioczył, przecież jest to chyba dyskretna zmiana, skoro nie zauważył :P

Bursztynka, ale masz cudną piłeczkę :)

Qrczak, Bursztynka lubią tę wiadomość

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butsztynka ja nie wiem gdzie Ty te 70 kg chowasz, ślicznie wyglądasz:) popadam w kompleksy jak na was patrze..

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jak znaleźć grupę grudniowych mamusiek na facebook?
    Poratujcie :-)Bo szukam i nie znalazłam.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski jak robicie ogórki w occie? Zrobiłam kiszone,ale nigdy nie robiłam w occie. Robiłam takie z przyprawą do grila,ale zgubiłam przepis wrrr

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris - Grudzień 2014 Kasia Dudko

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak dziękuje :-)

Qrczak lubi tę wiadomość

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka cały brzuch robi się twardy i tak jakby ciężki. Inka opisała dokładnie jak to wygląda i Kulka też.
    Nie szalej tak z tymi porządkami, żebyś nie przegięła.

Inka haha ale się uśmiałam :D Tylko nie zabij tego swojego męża :P
    Mi też po dniu leżenia nie przeszło. Teraz jest ok tylko jak leżę, a jak trochę pochodzę, to mam wrażenie, że znów to samo. Tyle, że teraz to tylko z prawej strony czuję w okolicach pępka i już sama nie wiem, czy to stawianie, czy maluch tam się rozpycha :/

Szarabuta Twój mąż też niezły numer ;) Chyba jak większość facetów ;)

Bursztynka cuuuudny brzusio :D Chudzinko Ty!

Doris grupa jest tajna, więc możesz nie znaleźć. Podaj mi swpje dane z FB, to Cię znajdę i zaprosze tak jak Inkę.

Bogusia ja ogórków w ogóle nie robię, więc nie pomogę :(

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • maria.sm Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoras z was ma juz zrobic test obciazenia glukoza ...zla jestem strasznie prosilam lekarke zeby mi dala ta mniejsze dawke i po godz bo przy 1 ciazy wszystko zwrocilam ale ona stanowczo-ze nie:-/ smieszne to jest ze dokladnie 2 lata temu bylam w tej samej sytuacji powiedzialam jej o mojej sytuacji z 1 ciazy i wtedy sie zgodzila dala mi mniejsza dawke a teraz nagle nie Masakra ale jestem zla Jeszcze do tego przyszlam po miesiacu na wizyte ostatnio nie robila mi usg i dizisaj znowu Porazkowi sa ci lekarze z NFD

maria.sm
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy widziałyście, ale na FB padło pytanie: z jakiego forum jesteśmy. Ja nie wiem ile nas tak na prawdę jest stąd, a ile "obcych" że się tak wyrażę.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria ja miałam robiony jakieś 2 tygodnie temu ten test. Najpierw z 50g glukozy i po godzinie wyszedł mi bardzo zły wynik - 188!. Poszłam do gina na wizytę kontrolną i kazał powtórzyć z 75g glukozy, ale o dziwo po śniadaniu, a nie na czczo - nie wiem, czemu tak, nawet piguła się dziwiła. Poszłam, wypiłam i tak mi to w gardle stało, że poleciałam do łazienki wziąć 3 łyki wody - przeszło. A wynik 135.

f2wle6ydofr9wcyp.png
‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ