Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Furia wrote:Kocyki roznia sie tym materialem u gory ale nie tyle jakoscia co poprostu cena wzoru. Np lamilou ma te kocyki w koszmarnych cenach a ponoc takie same jak makaszka. I np jak zerkniecie u makaszki w album z kocykami i zjedziecie na sam dol to zobaczycie ze tam nizej sa tansze niz np te w malpki co sa u gory
100x75 juz wlasnie za 49zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 20:23
Furia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest mozliwe... jestem strasznie zszokowana... moja znajoma byla dzis na usg i okazalo sie, ze serduszko jej maluszka nie bije od 10 tyg! teraz jest niby w 13 tyg... nie miala zadnych objawow, ktore wskazywalyby, ze cos jest nie tak! biedna musi umowic sie na zabieg, ale w pt ma konsultacje jeszcze z innym lekarzem... ma nadzieje, ze lekarz dzis sie pomylil i dziecko zyje... trudno jej jest w to uwierzyc
-
Obumarcie sie zdarza, owszem, ale jesli byla w 13 tc, a serduszko nie bilo od 10 tygodni to juz troche dziwne sie robi, bo ciaze sie liczy od OM, a wiec serduszko jej dzieciatka musialoby bic juz tydzien po owulacji aby moc stwierdzic, ze nie bije od 10 tygodni! Nie pomylila sie? No wiesz w szoku to róznie...
-
Inka, chyba od 10 tygodnia, a nie 10 tygodni.
A gdzie taki otulacz kupić?
EDIT: źle wpisałam w allegro, już mam
Furia, to w czym Colin spał? Sorki, może pisałaś, ale już nie chce mi się wracaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 20:55
-
Qrczak wrote:Dziewczyny wiem, że temat już niejednokrotnie wałkowany
ale powiedzcie mi, jakie Wy macie te swoje poduchy do spania? Najlepiej linki wrzućcie
No i jak się sprawdzają w praktyce? Pomagają w uniknięciu spania na brzuchu?
Bo ja wciąż mam dylemat, kupić czy nie kupić i w ogóle jaką...
Ja mam taką:
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-do-spania-karmienia-ciaza-kojec-i4399101586.html
Moim zdaniem się sprawdza.Qrczak lubi tę wiadomość
-
Furia wrote:Szurabura w spiworku spal
http://wrzucaj.net/images/2014/07/30/DSCI0061.jpg
Inka zalozyla grupe dziewczyna nie od nas z forum, ale jesli bedziecie chcialy kiedys, to mozemy wlasna zalozyc
Acha! Bo sie zdziwilam co tam robi niejaki Leszek i ewentualnie, na ktorego ma termin
Furia sliczny synuśU mnie tylko spiworki!
Furia lubi tę wiadomość
-
Pollyanna mam zamiar zamowic taka sama, ale nie potrafie zdecydowac sie na wzor ;P obstawiam sowki, ale nie wiem ktore
ostatnio znalazlam taki materac http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/3962,ergonomiczny-materac-dla-noworodkow-cocoonababy.html
po glebszym zastanowieniu stwierdzam, ze szkoda kasy
Pollyanna lubi tę wiadomość
-
taka własna własna grupa byłaby całkiem niezłym pomysłem myślę
ja już się naczytałam właśnie o kołderce, że może się zsunąć zakopać, udusić, no a najpewniej odkrywać.
Dobra, jutro muszę zrobić listę zakupów i po wypłacie zaczynam kupować jakieś rzeczy, bo jak się obudzę na raz z zakupami to może być ciężko...
co do poduchy to polubiłam z nią spać, ale czy pomaga nie spać na brzuchu nie wiem bo nigdy tak nie spałam. Niemniej nigdy nie mogłam na lewym boku spać, a z poduchą z powodzeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 21:16
Qrczak, Kiara lubią tę wiadomość
-
Kinga.k wrote:
Ja mam różowe sowy, ale podobają mi się też szare grochy. Mam zamiar wykorzystywać poduszkę po porodzie, więc może wtedy pomyślę nad dokupieniem poszewki drugiej.