Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
poczytuję Was reguarnie..jako bez nastroju do pisania
ale ale..dzięki Wam zaczęłam gotować
bo już mogę trochę wstawać i co chwila wyprobowuję któreś z pomysłów
plan na jutro - ciasto z nutellą...brzmi jak najpyszniejsza rzecz pod słońcem
Furia lubi tę wiadomość
-
Furia wrote:Ja jako mate mysle ze wezme koc piknikowy cos takiego tylko inne kolory bo w sumie na lato na wyjscia tez sie przyda
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10477103_673637916057564_4641219700592930766_n.jpg?oh=382500a7baf4386f208ce90cc697eeaf&oe=543D4FBB
Poscieli nie kupuje bo tez wlasnie bede miaa spiworki, wiec kocyk starczy
http://allegro.pl/koc-piknikowy-plazowy-150x130-z-izolacja-spokey-i4451441275.html
Może to i nie głupi pomysł z taką matą. Chociaż siostra się zapowiedziała, że chce mi kupić w prezencie. No ale jak Junior będzie do dziadków w odwiedziny chodził, to może mieć tam taką matę-kocFuria lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/dwustronny-kocyk-minky-75x100cm-bawelna-100-i4438466624.html i jeszcze pyt. też szaleję na punkcie minky
i się tak zastanawiam..znalazłam kocyki w cenie 49 zł jak wyżej z linku a są też takie o tych samych wymiarach za 160 na przykład..jaka jest różnica oprócz wzorów?? ktoś wie?
-
Furia wrote:Ja jako mate mysle ze wezme koc piknikowy cos takiego tylko inne kolory bo w sumie na lato na wyjscia tez sie przyda:)
Furia na wszystko masz odpowiedźale ja to lubię bo zawsze coś fajnego wrzucasz
Ja też pościeli nie kupuję, na początku będzie zawinięty w kocyk albo rożek a później pewnie w jakimś śpiworku będzie spał.
Wyczaiłam, że chłodniej się zrobiło to poszłam na spacer, deszcz mnie złapał i wróciłam mokra kura do domuFuria lubi tę wiadomość
-
szurabura wrote:Qrczak, tylko że to co wkleiłaś to chyba mało przyjemne dla dziecka jest, w sensie nie jest miękkie.
Kurcze, to ja już nie wiem co kupować, a czego nie kupować. Może Kiaro masz rację, że na początek pościel nie potrzebna...Chodzi o kolory, że takie dla dziecka przyciągające wzrok
Trzeba byłoby się zagłębić w temat i poszukać tak jak piszesz, czegoś miększego i przyjemnego w dotyku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 19:41
-
Dziewczyny wiem, że temat już niejednokrotnie wałkowany
ale powiedzcie mi, jakie Wy macie te swoje poduchy do spania? Najlepiej linki wrzućcie
No i jak się sprawdzają w praktyce? Pomagają w uniknięciu spania na brzuchu?
Bo ja wciąż mam dylemat, kupić czy nie kupić i w ogóle jaką... -
Cześć mamuśki!!
Byłam dziś u lekarza, wyjeżdża na urlop i L4 musiałam przedłużyć. No i poza tym, że maluch jak to nazwał lekarz bardzo proporcjonalny i siusiaka nadal mato koniec dobrych wieści.
Juz w zeszłym tygodniu zauważyłam, że wydzielina z pochwy mi się zmieniła. Lekarz zbadał i stwierdził, że wygląda mu to na infekcję mieszaną i dostałam globulki. Przy okazji stwierdzi, że mimo iż jestem tam trochę opuchnięta to szyjka wygląda dobrze i jet zamknięta.
Ponadto lekarz rzucił okiem na wyniki glukozy, które wg laboratorium były w górnej granicy ale jednak w normie. Wg lekarza mam już cukrzycę bo zmieniły sie m-c temu normy dla ciężarnych. Dostałam skierowanie na jutro na badanie po obciążeniu i od razu skirowanie do poradni diabetologicznej. No i od dziś dieta cukrzycowa mnie czeka buuu.
A przecież i tak nie jem dużo słodkiego. No cóż czego się nie robi dla malucha.Kiara lubi tę wiadomość
-
Qurczaku kupić, mi na początku przydawała się tylko w dzień(książka, komputer) a teraz musze z nią spać, sama nie wiem czego to kwestia, może jak mam jedną nogę wyżej to coś mi odciąża no i łatwiej jest utrzymać pozycję na boku. A nawet ostatecznie jak nie wykorzystasz jej do spania to wykorzystasz do karmienia.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Olcia jak dla mnie to ładny
nie znam się, ja mam taki
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-3w1-0-18kg-i4436714857.html
po siostrzeńcu i znam kilka osób który taki miało i było zadowolone
Super dziewczyny że z dziećmi wszystko dobrze, gratuluje synka i córeczki
Michaga infekcją się nie martw ja też brałam globulki i teraz jest ok. Co do cujezycy się nie wypowiem ale bardzo źle nie jest skoro mieścisz się w starych normach no ale dietka to zawsze jakieś restrykcje:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 19:59
-
Czapeczka 0-3
Kocyki roznia sie tym materialem u gory ale nie tyle jakoscia co poprostu cena wzoru. Np lamilou ma te kocyki w koszmarnych cenach a ponoc takie same jak makaszka. I np jak zerkniecie u makaszki w album z kocykami i zjedziecie na sam dol to zobaczycie ze tam nizej sa tansze niz np te w malpki co sa u gory
100x75 juz wlasnie za 49zl
Qrczak ale kupi ci pewnie ta taka mate edukacyjna co nie ? One sa swietne, mam po Colinie, ale male i jak dziecko sie ruszac zaczyna wiecej to wylazi z niejMialam wczesniej piankowe puzle na podlodze, ze maly mogl swobodnie sobie na nie wypelzac, ale juz ich nie kupie bo moj kot je za bardzo lubil i strasznie je poniszczyl
Michaga ojjjj wspolczuje bardzo, oby jutro po obciazeniu byly lepsze wynikiU mnie sie tego badania nie robi - dopiero jak cos sie dzieje. Ja mialam bo puchlam, teraz mam nadzieje ze uda mi sie nie miec.
Paula gratuluje pipolki
Ola superA do ilu ona kg jest ? My mamy hustawke z fp i baaardzo sie sprawdzila.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 20:09