Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ból gardła tantum verde działa cuda. Mi pomogły już 4 pastylki
Mojego rogala też TŻ podkrada
Jutro mam wizytę u gina. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Nie wiem, czy zrobi mi już połówkowe, czy dopiero za dwa tygodnie.julianna, eforts, Biszkopcik, kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Asia to super wieści, ja nabawiłam się skoliozy w pracy i teraz bolą mnie bardzo plecy ale tak dziwnie bo nie kręgosłup tylko z boku pod łopatką, nie wiem czy to przez to ale boli mnie jak siedzę a nawet leżę i chyba czas spróbować coś z tym zrobić. A jeszcze miałam podejrzenie rwy juz kilka razy się odezwała ale póki co nie dokucza.
Mój mąż na początku dokuczał podusi ale teraz widzi, że mi pomaga wiec juz się wszyscy lubimy i mieścimy w łóżku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ita wrote:Ooo.. to prawi wszystkie macie rogala? A ja doszłam do wniosku, że to takie wymysły ciężarnych i go nie kupiłam
Mój błąd - dla wygody śpię z zapasową pierzyną zrolowaną między nogami.
Ita nigdy nie jest za późno na zakup swojego kołacza
Mój też nie ma kulek, poducha zwykła.Ita, Biszkopcik lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
ja też jak Ita roluje koldre, ale o Waszych opiniach nie ma co kupie sobie, przyda się pewnie jeszcze dziecku do karmienia i zabawy
dziewczyny czy Was tez sutki bola jak je przygnieciecie dwoma palcami ....bo mnie mega jak przygnioteIta lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ita ja się dłuuugo nad rogalem zastanawiałam, ale ostatecznie znajoma mnie przekonałaGadałam z nią ostatnio o tym, co się przydaje, a co nie i jak o rogala zapytałam, to jej się przypomniało, że to było niezastąpione podczas snu w ciąży. Miała prawo już o rogalu zapomnieć, bo używała pożyczonego od koleżanki, a poza tym mały ma już prawie dwa lata
jednak bardzo chwaliła ten wynalazek
I na prawdę fajnie się z nim śpi. Tylko trochę mi ręce drętwieją, ale mam tak już od dawna - odkąd śpię na boku. Też macie drętwienie rąk podczas snu?
Ja nie wiem, co to ból sutkówod początku ciąży w ogóle nie doświadczyłam czegoś takiego.
-
Julianna przygniecenie boli, ale wyobraz cobie, jak leze bez stanika, i moj 2 latek mi kolanem przygniecie sutek, wczoraj myslalam ze mi go urwal
Poducha jest niezastapionaI dla mamy i dla dziecia
eforts, Ita, julianna lubią tę wiadomość
-
Furia wrote:Julianna przygniecenie boli, ale wyobraz cobie, jak leze bez stanika, i moj 2 latek mi kolanem przygniecie sutek, wczoraj myslalam ze mi go urwal
Poducha jest niezastapionaI dla mamy i dla dziecia
Furia skad ja znam takie przygniecenie -
nick nieaktualnyHej ja tez jeszcxe nie kupilam rogala. Mialam to zrobic ale jakos mi to schodzi i oddala sie w czasie. Poki co spi mi sie jeszcze w miare wygodnie
A tak w ogole to pogoda sie popsula i deszcz od rana leje ale mi sie nawet podoba. Upaly sie skonczyly narazie
Sutki tez mnie bola, ale nie jakos tak tragicznie da sie to zniesc. A i maluch od kilku dni daje mocno o sobie znac i dosc czesto, potrafi caly dzien kopac a w nocy na szczescie jest spokojny. -
Furia Ty zawsze umiesz poprawić mi humor
Mi raz chrześniak spadł z oparcia kanapy na cyce, asekurowałam żeby w brzuch nie dostać ale zabolało!! także jak laski macie to na codzień to może rzeczywiście raz zgubić i z głowy
Ita kup poduchę na pewno się przyda, ja tak się zbierałam i zebrać nie mogłam aż w końcu byliśmy hurtowni dzieciowej i wzielam odrazu a tak pewnie do tej pory bym nie zamówiła. A poducha przyda się do karmienia i później nawet jako zzwykła poduszka pod plecy czy cóś.
Karola w Olsztynie była taka burza, że nie wiedziałam czy to koniec świata czy wojna!!! I ciągle pada.
Juliana niektóre dziewczyny mają poprostu bardzo wrażliwe sutki (może Ty też?) Moja przyjaciółka tak ma na codzień a w ciąży nawet nie mogła ich wycierać ręcznikiem.
A co do poduchy, to raz przyłapałam męża jak się do niej przytulał jak wstałam wcześniejśmiałam się wczoraj z niego
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja- kupisz mi prezent?
Małż - ?
Ja - Chce rogala!
M- Przecież mowilas, ze to bez sensu.
Ja- ...ale wszystkie dziewczyny go mają.
M- mowilaś, że nie chcesz.
Ja- ...ale wszystkie dziewczyny go mają.
Qrczaku, ja to ostatnio po obudzeniu w środku nocy myślałam, że mi rękę amputują tak mi zdrętwiała!kaarolaa, Lola83, julianna, Qrczak, eforts lubią tę wiadomość
-
heh db ja tez czasem mam takie rozmowy z mezem
odnosnie moich sutkow, to nie wiem czy są aż tak bardzo wrażliwe, bo to jets tak, ze jak sie wyciera, czy dotyka to luz nic nie czuje, ale jak sie przygniotlo palcami, scisnelo to pierwszy raz poczulam taki bol, i od razu pomyslalam, jak tu piersia karmic jak mnie tak zabolalo