Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marimiko wrote:lithe - właśnie mam ten sam wózek co ty Jedo Fyn w wersji Memo. Na razie w rezerwacji, bo to wózek koleżanki mojej szwagierki i jeszcze go używa, a umówiłyśmy się na sprzedaż na koniec roku
a teściówka mi poprawiła humor mówiąc, że za niego zapłacą
jeeej
Nie polecam bodziaków z lidla, szybko się spierają i deformują. Lepiej kupić mniej w h&m. Dresiki, polarki, sweterki za to są ok. Tylko te bodziaki jakoś do tej pory się nie udawały, a próbowałam kilka razy w różnych rozmiarach (zawsze mnie skusiła cena albo ładne wzory).Marimiko lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
My dzis, albo jutro jedziemy po tornister do malego z wyposazeniem do rossmana. Wczoraj mama byla i zarezerwowala. A potem zadzwonila do chrzestnego i powiedziala szykuj 160 zl na tornister :-Dona od razu z grubej rury, a ja tylko chcialam, zeby bracia sie dolozyli hahaLola83 lubi tę wiadomość
-
Mnie piersi bolą od początku teraz mocniej. Wieczorem czasem cieżko mi zdjąć stanik, a jak mnie córcia niechcący przyciśnięcie albo uderzy to szkoda gadać, aż sie skrecam. A po półtora roku karmienia piersią miałam tak zahartowani cycki ze myślałam ze nic mnie juz nie bedzie w stanie ruszyć
mam tez siate albo resztki mleka po kp, w ciąże zaszłam w 6 tygodni po odstąpieniu młodej od piersi, miałam jeszcze wtedy mleko.
-
witam sie tylko na chwilke pokazac sie jak rosniemy i powiedziec ze u nas wszystko ok. malutka rosni jak na drozdzach kopie coraz mocniej . mnie nozki do kolan strasznie spuchly i raczki do lokci. dzis na szzczscie troszke lpiej bo chlodniej na dworzu
przepraszam ze nie poodpisuje ale napewno nie dam rady nadrobic. mam nadzieje ze u was tez wszystko wporzadku.
my sobie po weselu w piatek ok 1 w nocy po oczepinach i torcie wyjezdzamy nad morze i wracamy w sobot 23 od razu na 18 mojego bratanka:) mam nadzieje ze dam rade bo dokladnie za miesiac kolejn wesele
my rosniemy sobie tak 24 tc
http://wrzucaj.net/images/2014/08/12/CAM00517fjo8x.th.jpgeforts, Kinga.k, Marimiko, kaarolaa, Lola83, kanapa, Qrczak, julianna, Bogusiar80, Kulka41 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88, rośniecie pięknie!
Możesz śmiało się przepychać w kolejkach
Furia, ano, tak się akurat złożyło, że z teściową mam częstszy i lepszy kontakt niż z własną matkąZ racji, że to jej pierwsze wnuczę jak i z drugiej, że ostatnio życie nieźle jej dało w kość, staram się ją trochę zaangażować i poprawić jej tym humor. Chyba się udaje, bo wczoraj była naprawdę wzruszona.
No, to czas się odciąć od grudniowej klątwy jajecznej. U mnie pod sercem siedzi dziewczynka. Marysia ^^
PS: biszkopcik, też będę teraz kupować łóżeczko. Masz jakieś na oku? Ja bym chciała białe z Klupsia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 11:05
eforts, Lola83, Marimiko, kaarolaa, kanapa, Biszkopcik, Qrczak, julianna lubią tę wiadomość
-
jedynka gratuluje panienki!
piekne imie wybralas dla coreczki
u mnie natomiast potwierdzony chlopak Bedzie JAs choc jak przed chwila spojzalam na statystyki imion to mnie powalilo Jakub JAn na 1 miejscu a co tam i tak chcialam je nadac swojemu kolejnemu synowi...a swoja droga kto nadaje dziecku imie Żyraf
napewno nikt normalny
:D
eforts, Marimiko, kanapa lubią tę wiadomość
maria.sm -
Jedynka gratuluje dziewusi:)
Ja tez mam fajna tesciowa..czasem mnie potrafi niezle wkurzyc ale generalnie jest bardzo w porzadku
Karola..no brzus juz jak trzeba..w kolejkach pierszenstwo jak nic
Lola mi chyba wraz z tynm kaszlem mdlosci wrocily..2 razy nawet wymiotowalammasakra
ale mam wrazenie ze kaszel jakby troche mniejszy.. -
co do biustonoszow do karmienia polecam wam z medeli kosztuja okolo 100 zl ale sa super nie jak jakies chinskie badziewie Nosi sie jak sportowy stanik latwiutka sie odpinaja i zapinaja a przede wszytskim nie sciskaja i przylegaja w sam raz...w L sobie moglam nawet spac bo byla dosc luzna ale M musialam sciagac za to nosilam ja za dnia bo lepiej trzymala mi piersi czyli ciezkie wory ; )
JAk u mnie glukoza tez wporzdku ale wykryto mi bakterie w moczu i dostalam antybiotyk na 2 dni takie saszetki do wypicia( pila to ktoras z was?) a i mam takie pytanie czy ktoras ma nasilona egzeme albo luszczyce w ciazy?? pewnie malo ktora osoba tak ma takie problemy ale ja juz nie wiem co robic bo rany mam n a 2 palcach a masc z antybiotykiem nie powinno sie zaczesto stosowac Z gory dzieki za odpmaria.sm -
maria.sm, chyba wiem, czemu imię Maria ci się podoba
Moja siostra ma synka Jasia. Fajne imię i dobrze się go używaJaś, Jasiek, Janek.
Żyraf... no cóż. Dziecko hipsterów? X) Przypomniało mi się, że niedawno kartkowałam kalendarz i natknęłam się na imię Lew i przypomniał mi się Lew Rywin. Nawet niezłe imię, pomijając całą aferę Rywina X) Brzmi tak jakoś po królewsku. Chociaż nie nazwałabym tak synka, bo by nie miał życia w przedszkolu -
tylko nie wiem co z tymi poduszkami do karmienia jestem teraz sklonna kupic ale zastanawiam sie jakie sa najlepsze W zadnej ciazy nie uzywalam ale wkolo slysze same pozytywne opinie wiec pasuje kupic Ktoras z mam juz moze uzywala i ma model godny poleceniamaria.sm
-
Cześć dziewczyny odebrałam wyniki glukozy na czczo 65 po 2h 134 i niby norma do 140 ale Michaga pisała ostatnio o zsnizeniu norm?? Nie wiem czy dzwonić do gina, za tydzień w wtorek mam wizytę.
Morfologia i mocz w porządku.
Karola super brzuszek, Jefynka gratuluję córy -
ja alapalam sie na rozek ten duzy. kobitka sprzedawala za bezcen taki w material sowki. przytulilam sie do niego i nawetn ie wiem kiedy zasnelm. to juz moja 2 nocka z nim i czzuje sie bosko. rozek tez mozna wykorzystac do karmienia. na prawde polecamMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm