Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
jedynka gratki coreczki
karola brzucho naprawde imponujace...sliczne
a ja stalam w kolejce na wyniki to nawet nikt sie mnie nie spytal czy chce usiasc i dopoki nie zwolnilo sie miejsce nikt mnie nie puscil...co za ludzie
wyniki moze odbierze mi brat w czwartek a jak jeszcze nie bedzie to we wtorek wezme jak przyjade do fryzjera... -
nick nieaktualny*
eforts 1 grudni/27 listopad
synek
*aniar 1 grudnia
coreczka
*Mamax 2 grudnia
synek
*Kulka41 2 grudnia
synek
*KKK 2 grudnia
*HANA 3 grudnia
coreczka
*Kiara 5 grudnia/29 listopad
synek
*Oliwia85 4 grudnia
synek
*lolaliciouse 4 grudnia
synek
*Paulina85 5 grudnia
*Milcia 5 grudnia
coreczka
*Furia 6 grudnia
synek
*Pollyanna 6 grudnia
coreczka
*Ita 7 grudnia
synek
*Kasandra 7 grudnia
*madzialena 7 grudnia
synek
*dynamiczna 7 grudnia
synek
*Bursztynka 7 grudnia
synek
*Ewelina22 8 grudnia
*Anna_84 8 grudnia
*maria.sm 8 grudnia
synek
*Paula84 10 grudnia
coreczka
*aga.just 11 grudnia
synek
*karola88 11 grudnia
coreczka
*Kor_a 12 grudnia
*Milatka:) 12 grudnia
*kanapa 14 grudnia
coreczka
*mausi 14 grudnia
coreczka
*Militta110816 15 grudnia
*williams1 15 grudnia
synek
*Kosmitka 15 grudnia
*Mama19 15 grudnia
*ewelinka_shn 16 grudnia
synek
*Marimiko 17 grudnia
synek
*anuszka1986 17 grudnia
*Ewka89 18 grudnia
synek
*olcia23 18 grudnia
coreczka
*michaga82 18 grudnia
synek
*kaarolaa 19 grudnia
synek
*Kinga.k 19 grudnia
coreczka
*kittykate 20 grudnia
coreczka
*Bajka 20 grudnia
synek
*Magdalenna 21 grudnia
*Martynaaa 21 grudnia
synek
*Lola83 21 grudnia
coreczka
*paulinaw 22 grudnia
*Wanes 23 grudnia
*ulaa8 23 grudnia
*zokeia 23 grudnia
synek
*Kasienka89 23 grudnia
*Bukumola 23 grudnia
synek
*julianna 24 grudnia
coreczka
*saprist88 24 grudnia
*Doris-83 24 grudnia
synek
*inka84 24 grudnia
coreczka
*szurabura 25 grudnia
*goto4 25 grudnia
synek
*Qrczak 26 grudnia
synek
*Biszkopcik 26 grudnia
synek
*Martaaa 27 grudnia
synek
*zuza_3 27 grudnia
3 coreczki
*Niespodzianek:) 27 grudnia
synek
*Nati89 28 grudnia
synek
*NaamaH6669 28 grudnia
synek
*Mysiok 28 grudnia
coreczka
*jedynka 28 grudnia
coreczka
*AsiaCh 28 grudnia
synek
*lithe123 29 grudnia
coreczka
*kurka 29 grudnia
*XYZ 29 grudnia
coreczka
*Bogusiar80 29 grudnia
coreczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 23:08
-
nick nieaktualnyi chyba tak zostanie bo pozostale dziewczyny sie nie odzywaja wiec chyba wykasuje je z listy...
nie wiem czy szurabura pisala co bedzie miala?
zalozycielka tego watku jest aktywna na innych watkach, tutaj nie zajrzy wiec nie wiem co z nia zrobic? -
Hejka
Maria- mi też wykryło bakterie w moczu, lekarz kazał zrobić posiew i wynik ujemny... dobrze, że nie dał od razu antybiotyku bo niepotrzebne bym go brała. Może też sobie zrób dla pewności?
Karola- brzuś ślicznyja myślałam, że mój jest duży
Jedynka, gratuluję córeczki!! Śliczne imię
Co do poduszek to ja zakupiłam po kolejnej nieprzespanej nocy dużego rogala z motherhood i już drugą noc śpię jak niemowlęśpię krócej i jestem bardziej wyspana
a sutki bolą nieprzerwanie
Pochwalę się Wam moimi dzisiejszymi zdobyczami z lumpka i tym co już z ubranek zgromadziłam dla małej- w końcu zrobiłam porządek
Najpierw lumpek- ocieplana bluza, sukieneczka i dwie czapunie- całość 27zł
Teraz zawartość garderoby małej
spodenki:
pajace:
body z długim rękawkiem:
kaftaniki:
body bez rękawków:
czapeczki, skarpeteczki, łapki-niedrapki:
komplecik na 56cm:
bluza i kombinezonik z "darów":
Rozmiarówka jaką kupuję to najczęściej 62 i 68, b. mało ciuszków z 74kaarolaa, Kinga.k, Qrczak, Paula84, Lola83, eforts, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedynka ja teraz przeczytalam wiadomosc..dokladnie takie same zamowilam dzisiaj
białe z wyposazeniem calym, do tego kocyki, rogalik do karmienia, butelki, laktator, mnostwo gadzetow, zamowilam tez podgrzewacz do butelek, termometr, srodki do mycia butelek i smoczkow, plyn do praniaWlasciwie to zostaly mi ciuszki i kosmetyki i wózek
znacie jakies strony lub sklepy gdzie najlepiej kupic wyprawke dla maluszka? chodzi mi o ciuszki, warto w lumpku kupowac? kupuje dla siebie ale dla dzieci nigdzy nie przegladalam.Marimiko lubi tę wiadomość
-
Jedynka gratuluję córeczki
Karola88 brzuch pokaźny ale jaka radość z patrzenia na niego
Eforts ja niedawno powtarzałam glukozę po 2h i miałam wynik bardzo podobny do Twojego - 135 i gin się ucieszył z tego wyniku, więc wydaje mi się że prawidłowy masz
Biszkopcik widzę, że zmieniłaś zdanie co do wczesnych zakupówTak trzymaj. Nie ma co myśleć pesymistycznie. Ma być dobrze!
Wszystkie urodzimy śliczne, zdrowe i donoszone dzieciaczkiJestem tego pewna!
Biszkopcik, eforts, kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Kochane!
Nie miałam kompletnie weny przez cały Weekend na nic. Mam takiego lenia od tygodnia,że aż mi głupio.
Ale chce się pochwalić od przedwczoraj czuję solidne kopniaki i boksy
Doczekałam sięQrczak, jedynka, kanapa, kaarolaa, lithe123, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Biszkopcik śliczne łóżeczko. Ja też będę miała białe. Dokładnie te mam zamiar zamówić z kompletem pościeli z ostatniego zdjęcia (owieczki w zieleni):
http://allegro.pl/lozeczko-biale-wenge-orzech-posciel-26el-darland-i4469223727.html
Myślę, że zamówię w październiku jak uporamy się z remontem pokoju dla Juniora.
Najpierw trzeba go porządnie wysprzątać i opróżnić ze wszystkich starych mebli i innych gratów. Potem zamówić i wymienić okno, zrobić nowe tynki, podłogę i dopiero na końcu będę kupować meble. Choć z chęcią zrobiłabym to już teraz, ale zwyczajnie nie miałbym gdzie tego trzymać, a jak jeszcze graty z jednego pokoju przerzucimy do drugiego, to już w ogóle będzie graciarnia na maxa. Także z bólem serca, ale jednak muszę się jeszcze wstrzymać
Wkurza mnie tylko, że TŻ pracuje całymi dniami, nawet w weekendy i nie ma kiedy zabrać się za porządki. Już myślałam o zatrudnieniu jakichś "pijaczków" żeby mi przyszli i chociaż meble poprzenosili za jakieś "pare groszy". Ale TŻ protestuje, bo mówi, że jak spadnie na nich jakaś szafka, to tylko sobie jeszcze przez to kłopotu narobimy
Doris gratuluję solidnych kopniaczków. ja dziś od Juniora 3 takie poczułam, że aż podskoczyłamBiszkopcik, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
julianna wrote:a no i wczoraj byliśmy pierwszy raz luknąć w smykolandzie na wózki, i spodobał nam się maxi cosi mura 4, czy ktoś coś o nim wie
ja też zastanawiam się nad tym wózkiem, nie widziałam go jeszcze na żywo w wersji z gondolą, ale dziś śmignęła mi spacerówka i bardzo mi się spodobała. Właśnie czytam opinie o nim http://www.bangla.pl/opinie/p727/maxi-cosi-wozek-mura-4-mura-4-plus.
Główny minus to jego waga bardzo ciężki ponoć, chociaż mi to bez różnicy, bo mieszkam w domku i mam do pokonania 4 schodki. Zastanawiam się jeszcze nad x-landerem x-move. Muszę jeszcze je razem zobaczyć i porównać. -
Paula84 tez czytalam o tym, ze minusem jest waga, tez mieszkam w domu, mam co prawda ciut więcej schodów, ale nie wiem czy wózek będzie zawsze wnoszony, więc to raczej problemem nie jest..
gondola jest ponoć bardzo duża ok 90cm, fajna funkcja spacerówki, można dziecko położyć prawie na płasko, ale nie ma chyba w zestawach takich śpiworków na nogi, pewnie trzeba dokupic osobno
-
nick nieaktualny