X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz miednice wyzej. Podniesli mi lozko w nogach do gory. Czekamy teraz na wyniki ppsiewu bo moze jakas infekcja jest i dlatego pecherz schodzi. Jesli bedzie bardzo zle to tez chyba wybiore opcje szpital w olsztynie bo tu nie ma oddzialu wczesniakow. Wszystko teraz zalezy od posiewu jak wyjdzie. Dostalam juz antybiotyk dozylnie i wydaje mi sie ze troche mniej mi sie saczy. Leze tu dopiero od wczoraj. Wiec krotko i nic wiecej na dzien dzisiejszy nie wiadomo, a co do passera to chyba nie chca zalozyc bo powoduje infekcje.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo co by się nie wygłupiało i nie wychodziło wcześniej mam nadzieje ze lekarze sobie z tym poradzą jak najszybciej wspieram modlitwa <3

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarola niech Cię Pan Błogosławi i Strzeże...

Dziewczyny a w chwilach smutku, zmartwienia polecam pieśń z tej strony właśnie o tytule Niech Cię Pan Błogosławi i Strzeże http://www.swjozef.pl/ (trzeba kliknąć na coś w menu i po prawej stronie pojawia się Muzyka i wybieramy tą pieśń).
    Dla mnie jest piękna i super wykonanie... śpiewam mojemu Kacprowi... to taka moja modlitwa...

Doris-83, kaarolaa, Ita, Marimiko lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • Lola83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa może z tym Olsztynem nie taki głupi pomysł. Najważniejszy dobry lekarz i w razie potrzeby jak najlepsza opieka nad małym po urodzeniu.

3maj się kobietko, trzeba wierzyć, że będzie dobrze, od tego co jest w głowie tez dużo zależy!

W ogóle widziałam ostatnio na forum wpis dziewczyny, która urodziła 22+6 i jej dziecko jest 100% zdrowe, a minęło już kilka lat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:30

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla rób co Ci każą.Zobacz jak ten posiew i jak tylko będziesz mogła to rozważ przeniesienie do szpitala z odziałem dla wcześniaków. Obyś nie musiała :-) Jestem cały cas myślami z Tobą. Takie wsparcie modlitwami nie może przejść bez echa tam u Góry :-)Bombardujemy Boga prośbami i musi wysłuchać!

kaarolaa lubi tę wiadomość

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ordynator dzwonil do olsztyna i mnie nie przyjma bo jestem dopiero 22 tyd a tam przyjmuja od 24 tyg. Wiec poki co 2 tyg lezenia w ostrodzie i pozniej olsztyn. A pecherz jednak pekl i te wody sie sacza. Dostaje antybiotyk dozylnie co 8 godzin zeby infekcja sie nie wdala. Szwu nie zaloza na pekniety pecherz wiec teraz tylko lezymy.

• inka84 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola trzymajcie się, kurcze, współczuje Ci bardzo tego stresu, nie wiem jak to jest i ile siły musisz w sobie znaleźć. Modłe sie za Was :*

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probuje sie trzymac ale jest ciezko. Caly czas wsluchuje sie w brzuch czy maly sie rusza. Tysiac mysli na raz sie klebi. Co teraz bedzie? Jak dlugo ten pecherz wytrzyma.? Ja bede silna nie poddam sie tak szybko nawet z basenu moge korzystac kolejne 2 miesiace byle ten pecherz wytrzymal.

• Lola83 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa z tego co pamiętam te dziury w pęcherzu potrafią zarosnąć, zasklepić się. A są w stanie powiedzieć ile masz wód na obecną chwilę?

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymaj się. Miejmy nadzieję, że malec wytrzyma jeszcze chociaż te 2 tygodnie i nie będzie się pchał na świat.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka wierzę ze przetrzymacie ten ciężki czas... tu dwa tygodnie a potem w Olsztynie ale wierzę ze oddział dla wcześniaków nie będzie potrzebny bo dotrwacie do grudnia!

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola83 wrote:
    Kaarolaa z tego co pamiętam te dziury w pęcherzu potrafią zarosnąć, zasklepić się. A są w stanie powiedzieć ile masz wód na obecną chwilę?
    Lekarz mi powiedzial ze moze sie zasklepic ale to zalezy od wielkosci pecherza i tego czy bedzie napieral na szyjke. Wczoraj robili mi usg i lekarz mowil ze wod jest duzo. Ale po calej nocy i do teraz mi sie sacza wiec moze mniej ich jest, nie wiem.

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ściskam Cie najmocniej jak umiem! To przykre :( Trzymaj się dzielnie, musi wszystko być dobrze, MUUUSI!!!!!

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola kochana bądź silna, dacie radę z maluszkiem!

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dam rade, nie wiem jak maly wytrzyma

• lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteśmy z Toba Karola!

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymaj się karola, wiem, że trudno przestać się przejmować, ale musisz próbować, jak najwięcej pozytywnych myśli, domyślam się, że każdy dzień jest jak wieczność.. trzymaj się cieplutko

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musi być dobrze. !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 16:31

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ale lekarze dają mu szanse więc wierzę, ze wytrzyma maluszek. Często Cię chociaż badają? Dobrą masz opiekę?
    Jesteśmy z Tobą całym sercem

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • julianna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie musi być dobrze, robią wszystko i jak pisalaś jest już poprawa, musimy czekać...

też skusilam się na wizytę w lidlu, kupiłam dresik, dwa razy body różnych rozmiarów, skarpetki, dwa razy spodenki na body :D

w biedronce widziałam super wyprzedaż 5szt bodów za 25zł, 2 pajacyki za 19zł, niestety rozmiary 74, 80, 86

f2w3tqywlcgkfgv6.png
‹‹ 835 836 837 838 839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ