Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
To, ze mamy mokro to normalne. W pierwszej ciazy pewnie odczuwacie to inaczej. Ja wiem, ze w upaly tak mi sie kura pocila, a teraz juz mniej. Teraz jedynie troche sluzu.
W pierwszej ciazy to w ogole ja nic nie czulam haha sorki poza bolem kregoslupa przez dobre pierwsze trzy miesiace. Normalnie chodzic nie moglam. Ale poza tym, zadnych dolegliwosci. A jeszcze ostatni miesiac ciazy zgagaaaa A teraz ciagle cos. A tu boli, a tu sie rozciaga ehh -
nick nieaktualnyKochane nie stresujcie sie tak. To ze mnie to spotkaloa wczesniej Zemre nie znaczy, ze i Was to spotka. Na wizytach powiecie lekarzom co was martwi i musi sprawdzic czy nic tam nie leci. Bedzie dobrze
ja juz mam sobie mase optymizmu bo jednak historie jak moja koncza sie bardzo dobrze.
Lola83, julianna, olcia23, lithe123, Ita, Paula44, zokeia, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Kaarolaa trzeba myśleć pozytywie, to ma ogromny wpływ na organizm. Poza tym, tak jak piszesz, takie historie naprawdę kończą się dobrze!
julianna chodzę do matopatu, do Stankiewicza, będę rodzić w Toruniu. A Ty?kaarolaa lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Karola trzymaj sie tutaj dziewczyny tyle sie modla za ciebie ze nie moze byc zle ..a jak ci bedzie ciezko polecam zwrocic sie sercem i myslami do św JAna PAwla II Napewno ci pomoze trzeba tylko mocno wierzyc
:***
kaarolaa lubi tę wiadomość
maria.sm -
a czy polożne z matopatu liczą w twojej karcie ciązowej dobrze tygodnie ciązy ?? bo ja już miałam przypadek, że mówiłam o tym, że wg innego kalendarza i tu brałam kalendarz belly wychodzi mi inny tydzien ciaży (mam przesunięcie paru dni), babka się na mnie wkurzyła, że twierdze, że one robią to źle i mi wytłumaczyła, że one mają swój sposob liczenia, no to się zamknęłam, ona coś wypisała i wyszłam..
później mój mąż patrzy w kartę i czyta 16 tydzień 9 dzieńheh lekarz też miał zwałę, śmialismy się że tu mają kalendarz majów, a on nic o tym nie wie, zadzwonił do położnej i subtelnie ją wyśmiał, że chyba się coś pomyliła
-
Ja bylam na przegladzie wczoraj.Ginekologicznie wszystko ok,maluchy maja ladny puls.Stresuje sie jutrzejszym usg polowkowym.Mam nadzieje ze lekarz powie mi,ze maluszki sa zdrowe i poznamy ich plec.
Mnie lekarz na pobolewania podbrzusza i twardnienie kazal brac 3razy dziennie magnez i w razie silnych dolegliwosci mam w pogotowiu Spasmoline.Ita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u mnie wody troszke jeszcze ciekna ale ciekna. Leze jednak twardo w lozku i czekam na poprawe. Dostalam jeszcze zastrzyk przeciwzakrzepowy przez to lezenie. Pobrali mi znow krew na wyniki i czekam caly czas na wynik posiewu bo rano jeszcze nie mieli.
Maluch wariuje w srodku, serducho bije jak dzwon okolo 160. Walczymy razem o kazdy dzien i z Wasza modlitwa i dobrym slowem najgorsze napewno szybko minieIta, Ewka89, Pollyanna, Lola83, eforts, Doris-83, Bogusiar80, lithe123, julianna, Furia, wanes, Paula84, zokeia, HANA, Marimiko lubią tę wiadomość
-
julianna, na olsztyńskiej jest szkoła rodzenia na NFZ, jeszcze nie dzwoniłam, ale moje dwie koleżanki chodziły numer 601808777, ja się tam chcę właśnie zapisać. Wiem, że w matopacie rozdają ulotki P.Janiny, ale ja też nie zamierzam wydawać 400 zł!
Właśnie jak mi ostatnio liczyła, to się kapnęłam, że coś się nie zgadza, ale w sumie to olałam. Powiem Ci, że na początku chodziłam do civis vita i tam tez liczyły po swojemu, a jak wylądowałam na IP to jeszcze inaczej, więc nie zwracam na to większej uwagi.
Widzę, że miał być spokojny II trymestr, a u nas na forum ogólny popłoch. Ja jeszcze dzisiaj mam kontrolę z US w pracy i pluję sobie w brodę podwójnie, że jeszcze tu siedzę głupia!!Piotruś
Helenka