Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mąż właśnie odebrał wyniki i podyktował mi trochę. Mam za dużo leukocytow w moczu i morfologii. W moczu mam 100, a norma do 25. Hemoglobiny mam poniżej normy. Glukoza na czczo 84, a po obciążeniu 100. Mówi, że w obu przypadkach norma jest podana do 99, a coś mi się kojarzy, że chyba po obciążeniu są inne normy. Co myślicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poczytałam trochę w necie historii z sączącymi się wodami i jest dużo przykładów, że kończy się to dobrze. Jedna laska widziałam 3 razy byłam w szpitalu w trakcie ciąży. Za pierwszym razem około 20 tyg i nic jej prawie tych wód nie zostało. Ale przestały wyciekać i stan się odbudował. Bo przecież one się odnawiają nie?
Powiem Wam, że ja powoli schizuję, że mi też ciekną...co chwila coś tam mokrego się pojawia, ale staram się nie nie wkręcać sobie.
Może i ja wpadnę do Ciebie Kaarolaa, ja w prawdzie mieszkam w Toruniu, ale jestem z Olsztyna i tam mieszkają moi rodzicekaarolaa lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Co do sączących się wód plodowych, tez juz się sporo naczytalam. Ogólnie też mam ciągle mokro 2 cienkie wkładki na dobę. Ale to już mam ok 2tyg napewno. W międzyczasie byłam na polowkowych i tam poziom wyszedł ok. Sama nie wiem, od wczoraj mam schize ciągle sprawdzam... Lekarz w poniedziałek.