Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kochane
pocieszające jest to ze nie tylko Kubuś tak nisko kopie.. może tak ma być...
aga.just oczywiście po wizycie czekam co powie Ci lekarz
Karola jak się czujecie?
Czy Wy tez zle spicie w nocy? Omijając fakt sikania częstego, to ciężko mi znaleźć wygodna pozycje i zasnąć. Staram się zasypiac na lewym boczku a i tak budze sięna prawym lub na wznak ;/
zaraz się zbieram i do Lidla po ciuszki bounas to moment i wszystko wyczyszczoneaga.just lubi tę wiadomość
-
Z Lidka jesli chodzi o jakość polecam wszystko oprócz body i dżinsów. Dresiki, rajstopki, sweterku, polarki, skarpetki sa ok. Kurtki sztywne i niezbyt wygodne ale ujda. Bluzeczki maja wąskie rękawkiem i duże dekolty pod szyjka ale z bluzeczki mam sprawdzone tylko większe rozmiary. Jak pojawia sie takie grube sweterku na polarze to bierzcie nawet na zapas większe bo sa rewelacyjne
-
a moja mala jest roznie ułożona, gi mówił, ze na razie się to zmienia, w 17tyg byla glowka na dół, teraz w 22 tyg główka do góry i z nogą na głowie...
ale chyba jak czujemy na dole to ja tak myślę, ze nas nóżkami kopią tak jakby stały
no jak mi się uda dl lidla wjechać to może coś wychaczę, o kurcze body lipne a tak ładnie wyglądają i planowałam wziąć 1-dwupak ;)lipny materiał? ja kupiłam jak na razie coś w realu i pepco od 5 do 8 zł, a jakość oceniam po dotknięciu;P
-
tez mam problemy ze snem, wstaję około 3 razy za potrzebą, ciągle sie obracam z lewej na prawą, jak juz mnie oba barki bolą to leżę na wznak, a najgorzej jak się przebudzę na siku i mnie łydki bolą, to już do 2 h czasem się męczę żeby zasnąć ;/
a jak śpicie na boku to też zdarza wam się tak lekko na brzuchu, bo ja jak nogę zamienię to się tak dzieje, ale chyba jej nie gniotę
-
ewelinka ja mam to samo, nawet dzisiaj do mojego m mówiłam, że się zmuszam żeby zasnąć na lewym boku, a i tak budzę się w nocy na prawym przytulona do mojego rogala
Nie wiem czy ja się nauczę na tym lewym boku spać
Moja Helenka miała wczoraj cały dzień i noc czas dużej aktywności, nie ważne czy chodziłam czy leżałam szturchała mnie cały dzieńMówię już powoli Helenka do niej, bo wszędzie piszą żeby już z dzieckiem rozmawiać, a jakoś tak głupio bezimiennie. Mówicie już do Waszych dzieci po imieniu?
Kaarolaa czekamy na wieści, ja też słyszałam o dziewczynach, które miały zagrożenie przedwczesnym porodem i podtrzymywali je wszystkimi metodami do 36 tygodnia, a potem się okazywało, że dziecko nie ma wcale ochoty się rodzić i rodziły po terminie. Zobaczysz, że jeszcze urodzisz ostatnia z nasPiotruś
Helenka
-
Jestem po wypiciu glukozy. Stwierdzam, że nie była taka zła. Jak woda z cukrem. O 10.16 mam mieć drugi raz pobieraną krew. I uwaga, mi też pobierają z palca. Najpierw pobrali cztery próbki do innych badań, powiedzieli, ze jak będzie wynik glukozy, to poproszę do wypicia.
Ja też spać nie mogę w nocy. Przedwczoraj to trzy godziny bezsenności zaliczyłam. Zauważyłam, że mam tak odkąd była pełnia. -
ewelinka_shn wrote:Lithe a wiesz jak pościel? bo jest do łóżeczka... wygląda ładnie...
Wiecie z tymi bodziakami to dramatu nie ma, ja zreszta trafiłam na rożne partie bo kilka razy sie skusilam na ładne wzory. I tak, te najmniejsze były mało elastyczne i trochę sztywne, koło zatrzaskow przetarly mi sie dziurki. To był chyba 68 rozmiar. Pozniej sie zrazilam i kupiłam kolejne dopiero 86/82 i te z kolei sie porozwlekaly. Mam kilka bodZiakow z pepco i moim zdaniem sa lepsze nizte z Lidla. Ze smyka tez trochę sie rozwlekaja. Z h&m sa doskonaleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 09:03
-
Dziewczyny u mnie młody jest ułożony główkowo i musi mieć ruchliwe rączki bo boksuje mi szyjkę tak bardzo nisko. Brzuch tez mam nisko i juz sobie wkręcałam różne rzeczy ale lekarz powiedział ze to o niczym nie świadczy.
Lola ja czasem mówię po imieniu ale to się zmienia i najczęściej mówię do niego świderek i nawet ostatnio zastanawiałam się czy by go nam nie zarejestrowali mały świdereka mówię, tak od poczęcia
ostatnio na usg cos tam gadam on, on i widzę że lekarz patrzy na jajka i mówi do mnie ona?? A ja nie on, to odetchnął i powiedział, a już myślałem że coś namieszaliśmyLola83 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Mały mi się tak jakoś ułożył,że go jego kopniaki i boksy są subtelniejsze.Ale są
Wieczorna modlitwa była dla Ciebie Karolla i twojego Maleństwa. Musi być dobrze!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
mała wieczorem była wyjątkowo spokojna mało, delikatnych niskich kopniaków, a dziś tak 4 cm poniżej pępka kopie, nie jadlam śniadani więc chyba wali do mnie "idź kobieto coś zjedz"
milcia czy glukoze do wypicia dostajesz na miejscu, czy trzeba cos kupic, ile kosztuje to badanie?