Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiespodzianek:) wrote:Dzien dobry:) szpitalne ranne ptaszki pierwsze na forum:) jakas nieprzytomna wstalam dzisiaj, milego dnia!
to daje mi pozniej takiego pawera na reszte dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 07:49
Klif, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Karolcia cieszę się bardzo że u Was coraz lepiej, że Marcelek jest silny i wszystko idzie do przodu całuski dla maluszka od cioci :*
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Bluberry, powodzenia! wiosna piękny okres żeby zostać mamuśka, z następnym też celuje w kwiecień o ile to w ogóle możliwe. Teraz wróciliśmy z dalszej podróży w lutym i jak tylko mogliśmy zacząć po upływie 30 dni zaczęliśmy "się starać" i tak to 16 marca miałam ostatnią miesiączkę i zaskoczyłam od razu:P W sumie byłam w szoku, nie miałam czasu przygotować się mentalnie
Kaarolaa faktycznie bardzooo fajny sposób na pobudkę posłuchać serca malucha
Życzymy Wam z Helenką miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:17
kaarolaa lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Wiem, wiem cieszę się bardzo. I mam dużo podziwu i szacunku dla kobiet, które starały się miesiącami, latami. Moja babcia po ślubie nie miała dzieci 20 lat!! Po 20 latach urodził się mój tata, a po kolejnych dwóch mój wujek. Nie było wtedy takiego leczenia jak dzisiaj. Organizm człowieka to może być prawdziwa zagadka.Piotruś
Helenka
-
Bluberry powodzenia tetaz już tylko do przodu
Karola nastrajasz mnie bardzo pozytywnie dzieki Ci za to, bo cos zaczelm troche smecic ostatnio i dzisiaj tez sobie o tym myslalam ze co jak co ciaza bez wzgledu na wszystko to piekny okres bo przyniesie mi kochanego syneczka
A potem zwymiotowalam sniadanie
Milego dnia dziewczynki
kanapa, kaarolaa, Lola83, Ita, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiespodzianek:) wrote:Bluberry na wiosnę na pewno przytulisz swojego maluszka:)
karola wiec masz najpiękniejszy budzik na świecie:)i taki moze mnie budzic codziennie z wielka przyjamnoscia..a pozytywne myslenie bierze sie stad ze to lezenie przynosi dobre efekty, ze wszystko podaza ku lepszemu
Lola83, Niespodzianek:), eforts, Ita, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny