Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrobie bete bo soe boje, wiem ze za bardzo nic mi to nie da, ale musze bede spokojniejsza...ja straciłam juz 2 ciaze...w pierwszej brak jakichkolwiek dolegliwosci tak samo jak teraz i serce przestalo bic, a w drugiej miałam zgage, zawroty i bol głowy i tez sie zle skonczyła...
-
karola88 - nie mam wyników, gin pryw ma je pewnie u siebie. hmm chyba powiem, że robiłam w zeszłym tygodniu sama z siebie ale nie mam jeszcze wyników i tyle. Nie ma co się zmóżdżać.
ewelinka_shn - gratulacje małej fasolki jak tam lekarz? koniecznie napisz jak wrażenia, co Ci przepisał itp;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 13:20
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
kurka witaj do 13 maja jest chwilka, wypoczywaj
-
Nieśmiało wpisuję się do Was jak mogę. Test ciążowy "+" 3 dni temu. Wczorajsza beta 333,6. Na USG nic nie było wczoraj widać i strasznie mnie to martwiło, ale dzwonił do mnie lekarz i powiedział że nie mam się co martwić, bo na USG pęcherzyk będzie widoczny dopiero przy becie 900-1200. Pogratulował mi i powiedział, że ciąża na pewno jest. Teraz oczekiwanie na jutrzejszą betę, później na pęcherzyk ciążowy, na zarodek no i w końcu na serduszko.
kaarolaa, Qrczak, blue00, Magdalenna, aniar lubią tę wiadomość
-
ja juz po wizycie bardziej zmartwiona niz bylam. zrobila mi badanie na czystosc bo cos ta nadzerka sie nie wyleczyla a to baedzo niebezpieczne we wczesnej ciazy. dostalam luteinke 2x2 jod i k. foliowy
mam przyjsc za tydzien ale to weekend bedzie majowy wiec zapisalam sie na wizyte na 8.
8.05 wizyta kolejna prywatnie 9.05 mam nadzieje ze nie okaze sie pecherzyk pustymMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Kochane nie stresujcie się betą. Saprist ważne,że rośnie.
Karola88 ty też przestań! Gdzie Twój optymizm?
Jak się tak będziecie nakręcać to Wam nie pomoże.
Co ma być to będzie.
Moja beta dzisiaj to 1800, wtorkowa 728 i nawet nie liczę czy to 66% przyrostu. Ważne,że rośnie.Qrczak, Kasandra, Marimiko, saprist88, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, co prawda udzielam się w wątku Październikowe mamusie, ale z ciekawości zajrzałam do Was bo jeszcze nie dawno byłam na tym samym etapie ciąży co Wy i bardzo panikowałam. Widzę, że stresujecie się beta, mogę Wam powiedzieć, że niepotrzebnie. Ja mierzyłam bete wiele razy i po każdym wyniku byłam załamana, przyrost po 48h był znikomy ( nigdy nie był w normie ) gdyby nie opieprz mojego ginekologa i natychmiastowy zakaz badania bety chyba bym zwariowała. Mimo kiepskiej bety maluszek rozwija się jak należy. Co do zaniku dolegliwości ciążowych, w 8 tygodniu z dnia na dzień przestały mnie boleć piersi, mdłości minęły i czułam się jakbym nie była w ciąży, oczywiście zaczęłam panikować, tym bardziej że jestem po jednym poronieniu (9 tydzień). Obawy były niepotrzebne. Wiem, że się stresujecie, bardzo dobrze to rozumiem, ale uwierzcie, że im więcej pozytywnych myśli tym lepiej dla maluszka i szybciej leci czas do następnej wizyty Trzymajcie się!
kaarolaa, Qrczak, Marimiko, Kiara, saprist88, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
saprist, dobrze jest, ładnie przyrosło, nie zawsze musi być książkowo 66 %
Ja bety nie robię wcale- z prostego powodu-nie chce się martwić niepotrzebnie. Wystarczą mi dwa testy ciążowe.
lolaliciouse, lithe123 lubią tę wiadomość
Dawidek czeka na rodzeństwo... -
Kor_a wrote:Kasandra - brakuje na liście mojej skromnej osoby z terminem na 12.12
Doris-83 wrote:Kochane nie stresujcie się betą. Saprist ważne,że rośnie.
Karola88 ty też przestań! Gdzie Twój optymizm?
Jak się tak będziecie nakręcać to Wam nie pomoże.
Co ma być to będzie.
Moja beta dzisiaj to 1800, wtorkowa 728 i nawet nie liczę czy to 66% przyrostu. Ważne,że rośnie.
Doris beta piękna
Dobrze, że tu jesteś i sprowadzasz panikujące dziewczyny na ziemię
Sama trochę panikowałam, ale wyluzowałam ostatnio, bo doszłam do wniosku, że w ten sposób mogę tylko zaszkodzić maleństwo. Byle bym wytrwała do poniedziałku, a wtedy wizyta u gina i mam nadzieję, że potwierdzi ciążękaarolaa lubi tę wiadomość
-
Niestety zarodka nie ma. Mam znowu powtórzyć bete i wizyta w pon.ale ginka powiedziala ze raczej nadziei nie ma20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny