Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez bym sobie posiiedziala po rozowej stronie ale nie nadaxylabym wiec tez zostalam tylko tu.
tak sie chwalilam i cieszylam ze nie mam zadnych obiawow. zgaga mnie tak wziela ze sliny nawet nie moge polknac bo juz mnie na wymioty zbiera a mezus kurcze blade takie zapachy w kuchni robi ze tylko sie slinieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witam, na wczorajszym badaniu usg widzieliśmy nasza fasolkę ma 17,33 mm ,widzieliśmy i słyszeliśmy serduszko,piękne uczucie . Badania ok . Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze i kolejne badania
kaarolaa, Doris-83, Marimiko, aniar, lolaliciouse, Kiara lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze mamusiom, które już słyszały serduszko , ja idę na wizytę dzisiaj wieczorem mam nadzieje, że test nie kłamał A teraz siedze w pracy i umieram chyba bierze mnie jakaś choroba macie może jakieś sprawdzone sposoby na przeziębienie w cąży?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina85 wrote:Witam, na wczorajszym badaniu usg widzieliśmy nasza fasolkę ma 17,33 mm ,widzieliśmy i słyszeliśmy serduszko,piękne uczucie . Badania ok . Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze i kolejne badania
Paulina85 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Moje ciśnienie to poza skalą jest już... Dzisiaj się dowiem czy mój skarb tam jest czy go nie ma... Proszę mocno trzymajcie kciuki !
Ewelinka_shn Ty już pewnie po wizycie daj znać !Marimiko, aniar, lolaliciouse, kaarolaa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak! Będzie co ma być - zakładamy wersję optymistyczną.
Ja wizytę dzisiaj mam dopiero po 20...muszę wytrzymać.
Bete odbiorę p[o południu
Dzisiaj jakaś słaba jestem i zmęczona mocno....
kaarolaa, belldandy lubią tę wiadomość
-
Wszystkim, które mają dzisiaj wizyty - trzymam za was kciuki i duchowo wspieram! Dajcie koniecznie znac
kaarolaa lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Witajcie:)
ewelinka shn, Pismak trzymam kciuki i koniecznie dawajcie szybko znać co na wizycie:)
Czyli toxo i cytomegalia mogą być na nfz?
Ja mam jutro wizytę to o wszystko wypytam, ciekawe jak będzie u mnie z podejściem lekarza, nie chciałabym się natknąć na taką masakrę jak czasami się słyszy, napiszę Wam jutro.
Wróciły mi bóle w piersiach, jem często, więć pewnie waga pójdzie do góry z tego jedzenia:( a chciałam do końca 4 mies utrzymać tą co mam ewent plus 1. A jak to jest u Was? -
Dziewczyny, mam pytanie. Wiem, że może nie na miejscu, ale jesteśmy tu, żeby rozmawiać o wszystkim. Pytanie do mam, które straciły swoje maleństwa. Czy przy poronieniu objawy ciąży ustają? Moja koleżanka pod koniec roku była w ciąży, ale niestety serce nie biło, a beta rosła, objawy też miała. Znowu u drugiej znajomej objawy ustały.