Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, mam pytanie do Was, jakie badania powinien wypisać gin na początek? Które są refundowane? a które powinnam zrobić, a muszę zapłacić?
Boże ale ciemna masa ze mnie. Pewnie 100 razy o tym już było:( -
lithe123 wrote:Z posiewu moczu? Przepraszam z apytanie, ale nie dam rady przekopać sie przez wszystkie posty
Jestem ciekawa co bierzesz, ja w tej chwili bakterii w moczu już nie mam ale na samym początku (po owulce) miałam zapalenie pęcherza i dostałą duomox (prosiłam o antyb. bezpieczny w razie ciąży).
Posiew z pochwy miałam robiony. -
Ja sześć lat temu miałam przypadłość taką jak gruczoł Bartolina i od tego się wszystko zaczęło. A jego spowodowała wizyta w kiblu na polu namiotowym. Wystarczyła jedna noc pod namiotami. Teraz od czasu do czasu gruczoł się powiększa, ale niegroźnie. Takiego bólu jak wtedy czułam, to nikomu nie życzę.
-
lolaliciouse wrote:aniar- niestety nic nie wiem nt testu PAPA..
Trzymam kciuki za poniedziałkowe USG !
Sytuację "wchłonięcia" miałąm przy pierwszej ciąży z Tuśką.Rozumiem że chcesz juz wiedzieć tak/czy nie.
w sensie, ze jeden dzidziuś się wchłonął tak? Co lekarz powiedział? Normalne zjawisko? -
milcia- dokładnie ten Lactacyd miałam na myśli.
Przykra dolegliwość Cię spotkała,mam podobną historię,1 kąpiel we włoszech w jeziorku powulkanicznym=meega nadżerka.
Aniar-dokładnie tak jak piszesz, to nic nadzwyczajnego, czasem dochodzi do zapłodnienia dwóch komórek , ale druga nie jest w pełni rozwinięta, nie dzieli sie prawidłowo dalej i zostaje wchłonięta.Smutne ale prawdziwe.. -
Witam nowe mamuśki - całkiem dużo nas tutaj. Po dniu w pracy mam zawsze dużo postów do nadrobienia
Dziś na obiad zrobiłam spaghetti carbonara - było pyszne, ale niestety przepłaciłam to mdłościami ;/
Gryzie mnie też w gardle, mam nadzieję, że żadna infekcja mi się tam nie rozrośnie.
Mam pytanko. W zeszlym tyg jak bylam u gin robił mi cytologię. Teraz w poniedziałek idę do innego gin na nfz i co, jeśli będzie chciał mi zrobić cytologię. Nie mam tamtych wyników i nie wiem czy można tak często robić cytologię?
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
Kaarolaa, kojarzę Cię z różowej strony mocy. Bardzo się cieszę, że się udało!!
Co do wyjałowienia pochwy, to ja przez częste i niekończące się infekcje mam z tym problem. Nawet probiotyki nie pomagają. Cóż, uciążliwe to, ale chyba już tak przyjdzie mi żyć...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny