X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprzet sprzetem ale dziecko tez musi byc silne, najwazniejsze zeby przybieral na wadze

• julianna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola trzymaj sie cieplutko, myśl pozytywnie bo to wpływa na Ciebie i Maluszka, popłakałam się i nie potrafię przestać,wyobrażam sobie co czujesz ...

wspaniałe jest to, że maluch żyje i walczy i nawet jeżeli mówią, że to 25% to właśnie mysl, że on jest w tych 25% którzy wygrywają walkę o życie, da sobie chłopak radę i niech mu lekarze i maszynki medyczne w tym pomogą ! buziaki dla Was za to, że jesteście dzielni i życzę dużo wiary, będize db!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    sprzet sprzetem ale dziecko tez musi byc silne, najwazniejsze zeby przybieral na wadze
    bardzo Tobie współczuję :( miałam nadzieję, że maluszek dłużej wytrzyma w brzuszku... Życzę dużo zdrowia dla maluszka, bo to ono teraz jest tutaj najważniejsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mialam nadzieje na chociaz jeszcze 2 tyg...ale organizm sam wie co robi...ratowal mnie kosztem dziecka...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola wiem, że to trudne, ale trzeba być dobrej myśli. Teraz ważne, żeby dużo jadł i przybierał na wadze.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola Ty jedz też jak najlepiej, żeby Twój pokarm był kaloryczny i wartościowy

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jem wszystko co mi tu przynosza i musze pic duzo wody zeby pokarm mial sie z czego tworzyc...mysle jeszcze o tych herbatkach rozbudzajacych laktacje...u mnie moze byc problem z pokarmem bo to wczesna ciaza i jeszcze dobrze nie zaczal sie produkowac...ale tak po pol mililitra i bedzie dobrze :)

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a może jak Twój pokrm nie byłby jeszcze najwłaściwszy to któras z innych matek mogłaby Was portowac?

4dbc34fc83.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa - Twój syn ma ogromną wolę życia. Dacie radę, wierzę w to :)
    Majówki 2014 również trzymają kciuki :)

nick nieaktualny, Doris-83, Ita lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • lithe123 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    jem wszystko co mi tu przynosza i musze pic duzo wody zeby pokarm mial sie z czego tworzyc...mysle jeszcze o tych herbatkach rozbudzajacych laktacje...u mnie moze byc problem z pokarmem bo to wczesna ciaza i jeszcze dobrze nie zaczal sie produkowac...ale tak po pol mililitra i bedzie dobrze :)
    Karola kochana modlę sie za Was.
    Dla Marcelego Twój pokarm jest jak lekarstwo, wiec walcz i Ty. Herbatki laktacyjna mi pomagały, jest duży wybór w aptekach a w marketach mozna kupic Hippa- tylko taka ekspresowa nie ta granulowana bo to sam cukier. Lykaj i jedz w pożywieniu dużo DHA, ładnie przechodzi do mleka. I ogólnie kochana dużo superwartosciowego jedzonka, domowego bez konserwantów, barwników itp. Mozesz tez rozważyć branie probiotyku z LGG, np dicoflor.
    A Marceli jest karmiony kroplówka, czy dostaje kropelki siary do buzki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 14:36

l22ncwa1tzbcr78f.png
    relgdf9hi0edx5om.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mocna trzymam za was kciuki i modlę się ab y wszystko się ułożyło! Musi być dobrze!

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    narazie dostaje kroplowke taka podlaczona do serca i sie zastanawiam jak go karmia bo ma rurke od respiratora

• kasss Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola Marcówki2015 modlą się a was i trzymaja kciuki;) Jesteś silna i twój synuś też;)

nick nieaktualny, Doris-83, nick nieaktualny, Ita lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola uhhhh...nie potrafie nic sensownego napisac... Sily, zycze malemu duzo sily, trzymm za was kciuki, wierze, ze Marceli da rade.

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mi wlasnie znajoma tez mowila ze ma kolezanke co urodzila w 25 tc i Maly ma juz rok i jest zdrowy i silny!!! wierze ze Twój synek da rade i wszystko zakonczy sie szczesliwie! dbaj teraz o siebie, Nim niech zajma sie lekarze najlepiej jak potrafia, musi byc dobrze wierze mocno ze tak wlasnie bedzie !!!! Wszystkich nas zdruzgotała ta wiadomosc o Twoim porodzie bylam pewna ze wytrzymacie jeszcze... ale wszystkie teraz jestesmy z Wami calym sercem!!!! Nie jestes sama !!!!! Twoj synek jest silny!!!

nick nieaktualny, Doris-83 lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa skarbie, dużo, dużo zdrówka i sił dla maleńkiego i Tobie również....wierzę, że wszystko będzie dobrze....

• Paula84 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kochana wieści od Ciebie bardzo mnie zmartwily, miałam nadzieje jak my wszystkie tutaj, ze młodzież po siedzi dłużej w brzuszku, ale jak wody zielone to juz nic nie można zrobić. Mam nadzieje i mocno zaciskami kciuki za Marcelka zeby się nie poddawał i rósł zdrów. A Ty słuchaj dziewczyn i zdrowo się odżywiają, zrozumiano?! Jestem dobrej myśli i wiem, ze wszystko będzie dobrze z maluszkiem. Sciskam mocno cala Wasza trojeczke:-)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Martynaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, nie wiem co mam powiedziec... Wierze, ze Marceli da rade, jest silny jak jego mama. Ty tez musisz w to wierzyc, jestescie jedna druzyna i trzymam kciuki abyscie wygrali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:44

3i49anlimybgnl9h.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa tak jak Ci pisałam wspieram modlitwą mój mąż właśnie mi napisał ze Marcelek na pewno będzie walczył bo czuje Waszą miłość <3

Lutówki2015 też wspierają :*

nick nieaktualny, Ita lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zuza_3 Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, mocno zaciskam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze. Mały jest silny, już dużo wytrzymał to i teraz da radę. Wspieram Was całym sercem. Bądź dzielna, bo Marceli teraz bardzo Cię potrzebuje.

46aa9802c2.png
‹‹ 886 887 888 889 890 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ