Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karola trzymaj sie cieplutko, myśl pozytywnie bo to wpływa na Ciebie i Maluszka, popłakałam się i nie potrafię przestać,wyobrażam sobie co czujesz ...
wspaniałe jest to, że maluch żyje i walczy i nawet jeżeli mówią, że to 25% to właśnie mysl, że on jest w tych 25% którzy wygrywają walkę o życie, da sobie chłopak radę i niech mu lekarze i maszynki medyczne w tym pomogą ! buziaki dla Was za to, że jesteście dzielni i życzę dużo wiary, będize db!!!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:sprzet sprzetem ale dziecko tez musi byc silne, najwazniejsze zeby przybieral na wadze
miałam nadzieję, że maluszek dłużej wytrzyma w brzuszku... Życzę dużo zdrowia dla maluszka, bo to ono teraz jest tutaj najważniejsze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjem wszystko co mi tu przynosza i musze pic duzo wody zeby pokarm mial sie z czego tworzyc...mysle jeszcze o tych herbatkach rozbudzajacych laktacje...u mnie moze byc problem z pokarmem bo to wczesna ciaza i jeszcze dobrze nie zaczal sie produkowac...ale tak po pol mililitra i bedzie dobrze
-
kaarolaa wrote:jem wszystko co mi tu przynosza i musze pic duzo wody zeby pokarm mial sie z czego tworzyc...mysle jeszcze o tych herbatkach rozbudzajacych laktacje...u mnie moze byc problem z pokarmem bo to wczesna ciaza i jeszcze dobrze nie zaczal sie produkowac...ale tak po pol mililitra i bedzie dobrze
Dla Marcelego Twój pokarm jest jak lekarstwo, wiec walcz i Ty. Herbatki laktacyjna mi pomagały, jest duży wybór w aptekach a w marketach mozna kupic Hippa- tylko taka ekspresowa nie ta granulowana bo to sam cukier. Lykaj i jedz w pożywieniu dużo DHA, ładnie przechodzi do mleka. I ogólnie kochana dużo superwartosciowego jedzonka, domowego bez konserwantów, barwników itp. Mozesz tez rozważyć branie probiotyku z LGG, np dicoflor.
A Marceli jest karmiony kroplówka, czy dostaje kropelki siary do buzki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 14:36
-
nick nieaktualny
-
Karola mi wlasnie znajoma tez mowila ze ma kolezanke co urodzila w 25 tc i Maly ma juz rok i jest zdrowy i silny!!! wierze ze Twój synek da rade i wszystko zakonczy sie szczesliwie! dbaj teraz o siebie, Nim niech zajma sie lekarze najlepiej jak potrafia, musi byc dobrze wierze mocno ze tak wlasnie bedzie !!!! Wszystkich nas zdruzgotała ta wiadomosc o Twoim porodzie bylam pewna ze wytrzymacie jeszcze... ale wszystkie teraz jestesmy z Wami calym sercem!!!! Nie jestes sama !!!!! Twoj synek jest silny!!!
kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola kochana wieści od Ciebie bardzo mnie zmartwily, miałam nadzieje jak my wszystkie tutaj, ze młodzież po siedzi dłużej w brzuszku, ale jak wody zielone to juz nic nie można zrobić. Mam nadzieje i mocno zaciskami kciuki za Marcelka zeby się nie poddawał i rósł zdrów. A Ty słuchaj dziewczyn i zdrowo się odżywiają, zrozumiano?! Jestem dobrej myśli i wiem, ze wszystko będzie dobrze z maluszkiem. Sciskam mocno cala Wasza trojeczke:-)
-
Kaarolaa tak jak Ci pisałam wspieram modlitwą mój mąż właśnie mi napisał ze Marcelek na pewno będzie walczył bo czuje Waszą miłość
Lutówki2015 też wspierają :*kaarolaa, Ita lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi