Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynajwazniejsze ze moje sloneczko walczy, za godzinke bedzie mial juz dobe....
dziekuje kochane za wsparcie, bedzie dobrzemada_lena, Furia, natasza82, zuza_3, isabelle, Milcia, Lena87, przedszkolanka:), słoneczna 85, julianna, juska19, Lola83, Paula84, Asiaa1201, Wiki81, Ita, Anoolka, Qrczak, Madlen222, kanapa, karola88, Bogusiar80, anka418, Marimiko, Pollyanna, Miriam, pestka, HANA lubią tę wiadomość
-
Karola a Ty możesz przy nim być??? czy tylko chwilkę? Twoja obecność dla niego jest najważniejsza, pewnie, ze walczy i wyjdzie ztego widzisz jaki mały a taki silny
-
nick nieaktualny
-
Karola to już i aż doba!!!! Mały da rade!!! Wierze ze czuje Twoja miłość miłość ojca, i ze przetrwa to dla Was i będzie największym waszym szczęściem!!!! Takie dzieciaczki sa bardzo silne jak tu pisały dziewczyny!!! Moje koleżanki tez sie modlą za Twojego synka!!!! Wspieramy Was całym sercem!!!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Karola, wiem, że może pytanie nie na miejscu, ale jak mały ważył 650 g, to ile mierzył? Bo to jeszcze chyba kruszynka.
Kruszynka ale już na tyle silny by żyć !!! I to musi sie udać!!! Wciąż nie mogę uwierzyć... -
nick nieaktualny