X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola może lepiej, że jest na świecie i jest pod opieką, bo jak były już zielone wody, to nie wiadomo jakby to się mogło skończyć. Jesteś naszą pierwszą grudniową choć wrześniową mamą :) Długa druga przed Wami, ale wierzę, że będzie dobrze.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i tak cud, ze maly zyje z takimi wodami nie bylo latwo. mam nadzieje ze za duzo sie ich nie nalykal...i tak dostaje antybiotyk zeby infekcja nie rozwinela sie u niego

• Milcia Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakieś szczegółowe badania już mu robili, czy dopiero przed nim?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie karola jak to bylo z tymi wodami, nikt sie nie zorientowal ze sa juz zielone? w tym szpitalu w ktorym bylas ?
    tez uwazam że Twoj synek wyglada na dzielnego i bardzo silnego !!!! jest naszym wrzesniowym ulubiencem !!!
    tez sie poplakalam jak zobaczylam jego zdjecia. Karolciu dziekujemy Ci za to ze dalej tu piszesz, ze nam o tym wszystkim opowiadasz a my mozemy Cie wspierac i dawac choc odrobine sily i dodawac otuchy !!!

kaarolaa lubi tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki piekny !!!! Naprawde jak na dzieciaczka z 6 miesiaca to wyglada przepieknie ! Malusi chlopczyk, z malusimi paluszkami <3 cuuudowny !!!! Silne male kochanie, da rade, bo otacza go milosc !

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko trafilam do szpitala zaczeli mi podawac antybiotyk ale albo byl nieskuteczny albo wody zakazily sie wczesniej bo mi przeciez wyplywaly i ten pecherz byl na wieszchu juz...nikt nie przypuszczal ze wody beda zielone, ze mimo antybiotykow infekcja zaatakowala tam...a organizm przez to sie bronil i mimo podawania mi kroplowek na skurcze nic sie nie dalo zrobic bo juz nie dzialaly...a tak chcialam utrzymac ta ciaze jeszcze przez 2 tyg, dac malemu wiecej szans na przezycie...

• Daisy Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolciu kochanie..trzym za Was kciuki bardzo mocno! Przeczytalam wszystko.
    Mam przyjaciolke w Olsztynie na noworodkowej intensywnej terapii..jezeli rodzilas tam to jestescie dobrych rekach! Tam pracuja swietni lekarze. Caluje Was bardzo mocno! Az nie wiem co napisac, trzymam mocno kciuki!!!

kittykate, HANA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze bedzie dla mnie rozstanie sie z maluchem...to znaczy jak juz mnie wypisza, bede miala do niego 40 km...szkoda, ze nie mam w Olsztynie rodzinie, bardzo by mi sie przydala bo moglabym u nich nocowac i byc blizej malucha...sciagam mu pokarm co 3 godziny,,, teraz jest ok, ale pozniej??? narazie nie moge sobie tego wyobrazic...naprawde to nie tak mialo byc...

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mnóstwo osób modli się za Ciebie i Marcela :-)W tym jest siła.
    Cudny jest ten wasz syneczek :-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kochana buziaki ogromne, abyscie mieli sile :* i dla Marcelego coby walczyl dla cudownych rodzicow :D Modle sie :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na wizycie dzis bez usg . Szyjka i macica ok. Maluda popukuje mnie w brzuszek. Tyle dzis nachodzilam, ze zmeczona jestem ehhh

• kittykate Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia wiem ze chcialas maluszka potrzymac jak najdluzej sie da ale on juz by sie zatrul tymi wodami jakby posiedzial w brzuszku dluzej, natura wie co robi, dotrwal do granicy przezywalnosci plodu, teraz jest sprzet medycyna lekarze kiedys tak nie bylo ! maly jest silny da rade!!!! kurcze a nie da rady by trzymali Cie w tym szpitalu jak najdluzej ?? w ogole to jak dlugo mozesz jeszcze zostac ??

Kate

np55zzc.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jakbym mieszkala w Olsztynie to ugoscilabym Ciebie kochana

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na złość nikogo w Olsztynie nie znam...

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    narazie poki biore antybiotyk jestem tutaj, ale pewnie szybko mnie wypisza a ja nie wiem co wtedy zrobie...teraz jestem kilka krokow od niego a pozniej beda nas dzieliły km...porozmawiam z poloznymi, one mi doradza jak mam to zrobic...

• Marimiko Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa - śliczny Twój syn ;) Widać, że silny chłopak - jesteśmy z wami!

A czy nie jest przypadkiem tak, że możesz zostać z maluszkiem w szpitalu tak długo jak będzie taka potrzeba? Tak powinno być! Bo co to za pomysł, żeby Cie odsyłać do domu, skoro Twoje dziecko, Twój syn jest w szpitalu i Cię potrzebuje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 22:59

kittykate lubi tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko dobrze prawi dowiedz sie niezwlocznie jakie sa Twoje prawa i czy szpital nie musi Ci tego zagwarantowac !!!!
    bo tak mi sie cos wydaje kochana!

Kate

np55zzc.png
  • Lola83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram dziewczyny, nie wierzę, że nie możesz z nim zostać!!

Widziałam zdjęcia, jest cudny!! Kochany mały Marceli :)

Jak pomyślę, że moja Helenka już też jest taka duża w brzuchu to szok po prostu!!

Wyjeżdżamy jutro na tydzień do GB, ale znajdę sposób żeby śledzić co się dzieje z Marcelim.

Jestem z Wami myślami. Powodzenia!!

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • Pollyanna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jest cudowny - malutki, dzielny Chłopczyk. I przede wszystkim silny. Wszystkie tu trzymamy za Niego kciuki i otaczamy modlitwą.
    Sobie nie masz nic do zarzucenia, zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy. Znosiłaś wszelkie niedogodności z uśmiechem, ogromną wiarą i siłą. Marceli też walczy i to najważniejsze. Tak sobie myślę, że samo to, że poczekał, aż znajdziesz się w Olsztynie, gdzie On ma większe szansę, świadczy o Jego woli walki.
    I tak jak dziewczyny piszą - szpital powinien Ci zapewnić możliwość przebywania z dzieckiem. Nie zrozumiem kompletnie tego, jak stanie się inaczej.

kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość

Córeczka :)

km5smg7y28om81lj.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w zeszlym roku w Toruniu poznałam dziewczynę, która urodziła w 26 tyg, i cały czas miała swoje łóżko, dostawała jedzenie, ściągała mleko i chodziła do małego, więc chyba oni nie mogą Ciebie tak po prostu wypisać, bo Ty musisz go karmić..

f2w3tqywlcgkfgv6.png
‹‹ 889 890 891 892 893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ