Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarola potrzebujesz teracz czytac takie pokrzepiajace rzeczy zobacz co znalazlam!
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/Porod-przedwczesny-urodzilam-wczesniaka-w-25-tygodniu-ciazy,152_2456.html?&page=0
to sa piekne chwile!!! musi byc dobrze !!!! -
Karola, przykro mi że się tak stało, ale mam nadzieję, że Marceli da radę. Myślimy o Was cały czas i chcemy śledzić codziennie jak on rośnie i rozwija się. To dopiero będzie nasza "grudniowa" pociecha!
kittykate, Ita, kaarolaa lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
Byłam tu z Wami przez całe 6 tygodni ale niestety się nie udało... a teraz z innego forum dowiedziałam się o Tobie Karola. Chciałam Ci nawpisać że wierzę że będzie dobrze i opowiedzieć historię mojej znajomej która urodziła dziecko w 24tyg dokładnie niecały rok temu. Poród przez cc był konieczny ze względu na stan zdrowia matki. dziecko 550g z tego co pamiętam - maluszek, płucko zapadnięte... był płacz. Maluch pod respiratorami i w inkubatorze, nawet go dotknąć nie mogli bo na oddziale jakieś choróbsko panowało - tylko przez szybkę. 3 msc później dostali pierwszy raz malucha na ręce o mogli zabrać do domu na święta. Chłopczyk ma się dobrze, dużo z nim spędzają czasu, rehabilitacja itp ale jest wszystko ok, nadrobił i dobrze się rozwija
Musisz wierzyć. Im powiedzieli że jak przeżyje dobę czy dwie to będzie dobrze... przeżył i jest cudownym chłopcemBędę o Tobie pamiętała w modlitwie :*
Trzymaj się kochana i ucałuj maluszka ode mnie!kaarolaa, Ita, Paula84, Ewelina88, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykittykate wrote:kaarola potrzebujesz teracz czytac takie pokrzepiajace rzeczy zobacz co znalazlam!
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/Porod-przedwczesny-urodzilam-wczesniaka-w-25-tygodniu-ciazy,152_2456.html?&page=0
to sa piekne chwile!!! musi byc dobrze !!!! -
Karola polecam herbatki laktacyjne, ściągaj laktatorem i skontaktuj się z M. Karpienią, ona na pewno Ci pomoże w temacie karmienia! http://www.lllpolska.org/index.php/liderki
Trzymam za Was kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Kaarolaa i ja dołączam się do modlitwy za Twojego skarba:) Musisz być silna i wierzyć....ja czuję że wszystko dobrze się skończy.
Mam koleżankę która też niedawno urodziła z końcem 25 tygodnia. Na początku było ciężko ale teraz maluszek przybrał już na wadzę i rozwija się już jak normalny zdrowy noworodek. W dzisiejszych czasach Twój synek ma bardzo dużo szans!!! Myśl pozytywnie! To ważne...Jestem myślami i modlitwą z Wami:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Cholernie ciezkie to zycie ale karola pomysl sobie tak... tyle staraliscie sie o bobaska, tyle przeszliscie wiec to nie moze sie tak skonczyc. Za duzo cierpien. Teraz juz bedzie tylko dobrze oczywiscie potrzeba na to czasu ale czas daje sile
kaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
kaarolaa wrote:jak cos to w moim pamietniuku sa zdjecia maluszka
Karolcia Twój Okruszek jest przesliczny!!!! taki Malutki bezbronny i kochany ze chcialoby sie od razu przytulic do serduszka by czul cala milosc swiata !!!!
to bedzie chyba pupilek wszystkich ciotek z belly!!!!! WSZYSTKIE MU KIBICUJEMY!!!
kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość
-
Karola, tak strasznie mi przykro... Marceli to silny i śliczny chłopczyk
Trzymam baaardzo mocno za Was kciuki i wierzę, że Mały będzie szybko przybierał na wadze i rósł w siłę
Moja znajoma urodziła w 26tc- chłopczyk wymaga rehabilitacji ale ma już 5 lat i ma się dobrzekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja dzis po wizycie. Wyniki sa ok, delikatna anemia. Dzis tylko bylo sprawdzenie wynikow w szpitalu a jutro wizyta u mojej gin prywstnie i podgladanie Oli.
Pytalam sie lekarza czy jest taka mozliwosc ze od 3 dni od ok 3.30 czasem od 4 rano do godz ok 22 caly czas mala buszuje. Jak nie kopnie to sie przemieszcza, wydziwia rozne rzeczy. Nie ma przerwy. Gin powiedzial ze jesli tak jest to dobrze. Spi w nocy i widocznie tyle potrzebuje. EhhMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Karola Twój okruszek jest piękny. Aż się popłakałam, jak go zobaczyłam i sobie uświadomiłam, że teraz w każdej z nas już taki prawdziwy, realny człowiek mieszka. Jest cudowny jak tak śpi. Ale po wielkości pieluszki widać jakie to maleństwo.
oli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny