Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Na mnie to 1700g też zrobiło wrażenie. Dziś intensywny dzień przede mną - znów wizyta u lekarza i będę walczyła o dłuższe L4.
Poza tym idę na pierwszą imprezę od czasu leżakowania w domu i boję się trochę reakcji na brzuch (męczą mnie komentarze pt. 'ale wieeelki')
Zebrałam się wczoraj i zaczęłam skladac zamówienie w aptece gemini. Niby taniej niż stacjonarnie czy np. w doz (o 1/4! sprawdzałam) ale i tak w koszu mam zakupy za prawie 200zl i to bez pieluszek czy termometru. -
Ita to dla do 300 będziesz miała przesylkę gratis
Militta mój wymarzony czas na poród wiosnatak planowałam ale trochę poślizg był
Uchu Paula kawał dzieciato zdeklasowaliście mojego młodego, który jest starszy i mniejszy
w każdym razie super ze wszystko w porządku
Paulina85, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
Paula!! 1700!! O kurczaki! To ja się zaczynam martwić, dobrze że ta wizyta już w środę... 4 tyg temu ważyła 600 g
mam nadzieję, że chociaż kilogram będzie ważyć
Mi dupsko rośnie już 68 kilo.
Millitta ja 10 kwietnia dowiedziałam się, że jestem w ciążyPowodzenia ci życzę. Cudownie być wiosenna mamusią
Militta110816, HANA, Paulina85 lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
zokeia wrote:Paulina85 - 1700g? Chyba dzieciaczki zaczynają w tym okresie mocno nabierać. My jesteśmy 2 tygodnie młodsi, a tu ponad 700g różnicy.
Też byłam w szoku gin mi powiedział że nie doceniam swojego dziecka że tak dobrze rośnieale tak 1700 i wyprzedza wielkością o 2 tygodnie :)przez 3 tygodnie przybrało ok.650
-
1700 to sluszna waga. Moze pozniej przystopuje troche.
Ja juz sie nie moge doczekac 1.10 idziemy na 3d\4d ciekawa jestem ile moje malenstwo.wazyHANA, Paulina85, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
ale dzieciaczki rosną, jak na drożdzach, w zasadzie co 4 tygodnie jak jestem na wizycie to moja mala przybiera +- razy 2 swoją wagę, miala 200, póżniej 420, ostatnio 780, więc zakladam, że przy kolejnej wizycie będzie coś koło 1500, u mnie będzie to niepełnych 30 tygodni;
jake linki polecacie z zakupami w necie, piszecie tu o aptece gemini, jest dobra cenowo, ja się zbytnio nie znam.., jakieś inne jeszcze sklepy?
-
No właśnie cisza jak makiem zasiał.
Zjadłam już 3 kanapki (podwójne) 2 jabłka, pomidory, rzodkiewki i batonika:P
Siedzę i odliczam czas do 16 bo jestem taka głodna, że chyba do domu nie dojadę:P Normalnie jak dostanę coś do jedzenia to mnie nie odciągną...
Piotruś
Helenka
-
Lola 83 - a może jedz lepiej białko, a nie lekkie przegryzki? Po pomidorkach, jabłkach i słodyczach też byłabym głodna. Możesz sobie zrobić np całą pierś z kuraka na sałacie i pomidorze. Ale całą (!) pierś, a nie dla ozdoby
Zjedz dwie takie sałatki i będziesz nasycona. Tak mi przychodzi do głowy ta sałatka, bo nie wiem jakie masz warunki w pracy, żeby coś przekąsić.
-
Kurde macie nosa, na obiad zjadłam sałatkę z kurczakiem
Macie rację, ale nie mogę się porządnie zorganizować z jedzeniem do pracy. Od następnego tygodnia będę lepiej planować moje jedzenie pracowe!!!
A i mięso powiem Wam średnio mi wchodzi...
Eforts to już jesteś dobrze skompletowana. Przyłączam się do prośby o fotkiPiotruś
Helenka