Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzuce po weekendzie, bo z tableta nie mogę dodawać fotek (tu mam bezprzewodowy net), brakuje mi jakiejś wtyczki a padł nam ruter i kupimy go po weekendzie bo wyjeżdżamy wiec dzisiaj juz mi się nie chce podłączać pod kabel z lapkiem
Hana jak tam u Was? -
http://www.caretero.pl/27_Grande.html?gclid=CP359KKE7sACFfOhtAodFV0ATQ
w każdym razie łóżeczko takie tylko niebieskie, ten baldachin zdejmę bo mi się nie podoba pozatym będę miała lepszy widok na synkaco do przewijaka to zobaczymy jak będę używać to zostanie jak nie to będzie czyste łóżeczko, do tego materac kokos gryka
ogólnie na żywo jest piękne i urocze i patrzę sobie na nie
Wózek jeszcze przez jakiś czas zostanie w kartonie w piwnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 22:15
-
kaarolaa wrote:Nie pisalam nic wczoraj bo wiedzialam, ze i tak maly wroci pod respirator...
wczoraj Marceli po raz drugi zostal odlaczony od respiratora, ale dzisiaj znow go podlaczyli...niby daje sobie rade, ale wyniki gazometrii ma gorsze, za malo tlenu we krwi...pewnie za tydzien znow sprobuja go odlaczyc i zobaczymy jak to bedzie...
robimy 2 kroki do przodu i jeden do tylu, a i od dzisiaj maly dostaje juz 12 cm pokarmu...waga na dzien dziesiejszy 620 gram, czyli wiedzialam ze schudl troszke...
He Karolaa!
AH zawsze mi sie plakac chce jak czytam twoje posty. Sledze tu na grudniowkach jak twoj maluszek sobie radzi! Nie pisze nigdy nic bo tak naprawde nie wiem kompletnie co powiedziec.
Trzymam kciuki za niego z cala moja rodzinka.
Mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz mogla go przytulic i zabrac do domu:*
Wierze ze bedzie dobrze. Badz silna. CalujeIta, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Bogusia gratuluję bryki
Eforts gratuluję... pełnego wyposażenia
Dołączam do czekających na zdjęcia.
Z imprezki wróciłam wczoraj/dziś po 2. Pierwsza domówka NapoleonkaOczywiście pierwsze stwierdzenie gospodyni po przekroczeniu progu 'Kiedy rodzisz? Dopiero? a taki duży brzuch...'
Grrr...
Za to wszyscy faceci ochy i achy na temat wygladu i macierzyństwa w ogóle. Wyszłam podbudowana
Odwiedziłam też prace po miesiacu L4 i wlasnie z ust kobiety, okrągłej matki 2dzieci, uslyszalam 'czesc grubasku. Hoho ale jesteś juz wielka.'
Czy kobiety mają jakieś problemy z postrzeganiem świata? A może sobie poprawiaja humor tym, że moga głośno stwierdzić, że ktoś jest grubszy od nich?
Aaa! Ogarnijcie się - to ciąża!HANA, Marimiko, LadyMK lubią tę wiadomość
-
Ita tez tego nie rozumiem, ja zawsze chwaliłam ciężarówki
teraz tez za nimi przepadam a teksty typu jaka dużą/gruba mam w d....
A jak raz mi bardzo duża znajoma powiedziała ze jestem wielka jak na ten msc to musiałam policzyć do kilku żeby jej nie obrazić ale byłam ponad to
Podziwiam z 2 w nocy!!! To moja pierwsza pobudka na sikanie
Życzę miłego weekendu i do usłyszenia zaraz pobuziaki
-
NA szczęście mi tylko w żartach brat mówi "cześć grubasie", albo "ale ci wywaliło"
Ale patrzy przy tym tak słodko.. wiem, że to nie słowa krytyki, tylko żarty. Ogólny odbiór jest dobry. To ja siebie łapię na porównywaniu (np jedną z Was... nie pamiętam nicku... która prowadzi też bloga wnętrzarskiego), czy mój brzuch jest duży, czy nie. A jakie to ma znaczenie? Nie mam na to wpływu. No może troszkę boczki mi się zrobiły, ale to też jest po coś. Ogólnie paraduję dumnie z moim brzuszkiem i już. I widzę, że on przyciąga spojrzenia, ale tak pozytywnie
-
Cześć laseczki jak mnie tu daaawwwwnnnooo nie było a w zasadzie to tak niedawno ten wątek był zakładany a teraz już prawie każda z nas ma poniżej 100ddp Mi zostało jeszcze 78
już nie mogę się doczekać.
Tak czytam o tych komentarzach typu gruba czy duża... u mnie to raczej tak wygląda że ja narzekam ze mama wielką .... wiecie coBo w okolicach bioder najwięcej mi przybyło :0 .. a ogólnie wszyscy mówią że wyglądam kwitnąco i że przesadzam.
-
Nie na szczęście nie miałam żadnych przygód. Weszłam w trzeci trymestr i spanie mnie opętało ogólnie fizycznie mam się dobrze wyniki ok dzidziuś ok ale ja jakoś nie mam sił na nic mam nadzieję że to przejściowe
Zaczynam wchodzi na taki etap że wolałabym już być po porodzieDrugi trymestr był mega aktywny miałam dużo energii która gdzieś uleciała. No cóż muszę jakoś dać radę te 78 dni
Może to wina pogody bo jakaś niewyraźna ostatnio
-
Hana mój maluszek też jest ułożony w ten sposób, ale ma podobno jeszcze czas żeby się obrócić. Powiem Ci nawet szczerze, że póki co lubię jak tak leży, bo wtedy czuję wyraźniejsze kopniaki (łożysko mam na przedniej ścianie i ono amortyzuje uderzenia jak maluch jest w innej pozycji). Szczególnie jak leżę na lewym boku to czasem czuję jak daje czadu z jednej strony brzucha nóżkami a z drugiej łapkami
-
Hello. Kochane
Nie mam ostatnio weny do czegokolwiek....ehhh tak jestem ostatnio strasznym leniem.
Jem, śpię i nic konstruktywnego nie robię.
Mam nadzieję,że to minie i to szybko:-) -
Dziewczyny, widziała któraś z Was na żywo jedo fyn memo czerwony? To będzie raczej nasz typ, moja mama go widziała w sklepie w Olsztynie. Ja oglądałam szary, który mi się bardzo podoba, ale jakoś taki smutny jak dla bobasa. W necie widziałam czerwony i mega mi się podoba, mama też mówi, że ładny, ale ciekawa jestem jeszcze jakiś opiniiPiotruś
Helenka
-
Lola ja na zywo nie widziałam, ale jak tam patrze w necie to Ci powiem że wygląda na całkiem ciekawy, tylko zalezy z jaka wersją kółek. wrzuce link do tej co mi się bardziej podoba.
http://www.dudekdladzieci.pl/public/assets/JEDO/JEDO_LIMITWANE/limit_czerwony_MEMO_ELEGANCE_JEDO.JPG -
Milcia właśnie nad zielonym też dumam... szkoda, że nie ma tych wszystkich wózków w jednym miejscu, przynajmniej nigdzie, gdzie ja mam blisko.
Ewka, sam wózek bardzo mi się spodobał, ale niestety jedyny kolor jaki widziałam to szary i też oglądam różne wersje w necie... Mi się najbardziej podobna memo z czarnym stelażem.
Dodatkowo dziewczyny na forum mocno go polecają. O losie losie co my się mamy z tymi wózkami!Piotruś
Helenka
-
Dzień dobry
ja natomiast z 3 na początku
Z jedo widziałam dwa rozne odcienie szarego i granat. Wszystkie trzy kolory slicznie wyglądały na wózku.
My na dzień dzisiejszy zdecydowani na baby design tylko miał być czerwony a połowa rodziny głosuje za granatem.Lola83, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Ita wrote:Dzień dobry
ja natomiast z 3 na początku
Z jedo widziałam dwa rozne odcienie szarego i granat. Wszystkie trzy kolory slicznie wyglądały na wózku.
My na dzień dzisiejszy zdecydowani na baby design tylko miał być czerwony a połowa rodziny głosuje za granatem.
3 z przodu to już poważny wiek
Ita nie wiem gdzie chcecie kupić i jakie ceny są w necie, ale jest teraz promocja na Lupo Design w Smykach. Sama też się nad nim zastanawiałam. Mi się najbardziej podoba czerwonyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 07:44
Piotruś
Helenka