Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karola88 powodzenia w szpitalu, mam nadzieję, że lekarz wysłał Cię do szpitala dmuchając na zimne;
marmiko powodzenia na warsztatach ja wygrałam kokon dla niemowlaka
lola ja tez juz się czasem taka ciężka czuję, najgorzej jak wstaję to mnie bolą plecy, a ogólnie problemy z zakładaniem skarpet i butów są dla mnie mega śmieszne.. czuję się jak stara babunia
-
Cześć dziewczyny
Ja od wczoraj w szpitalu, narazie na obserwacji. Mam nadzieje, że jeszcze wyjdę do domku.
Bóle podbrzusza, pachwiny oraz nad spojeniem łonowym, ból sprawia nawet obracanie się na łóżku, czy jaki kolwiek ruch. No i do tego brzuszek twardnieje i szyjka przez 2,5 tygodnia skrocila się z 3,85 na 2,32. Miałam badania krwi moczu, wymaz ale nie wiem jak wyniki. Z dzieciaczkami wszystko ok.
Strasznie się boję. ...
Karola super wieści. -
nick nieaktualny
-
Karola ma 30 tydzień, wiec maluch pewnie ponad kilogram ma w razie czego
Kurcze, dziewczyny zauważyłyście, że im dalej tym więcej z nas ląduje w szpitalu? Jeszcze Zuza, Doris. Matko, żeby było ok. Ja się też boję o ruchy w dole brzucha, czy wszystko ok. -
Jestem na bloku porodowym po ktg. Z dzidzia ok. Wariuje az milo. Narazie nie krwawie i oby tak dalej. Rozwarcie na 2 palce. Dostalam naraxie zastrzyk na podtrzymanie ciazy. Czekamy co dalejMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola ja na ten moment mam od niedzieli na 3-4 cm (3palce) szyjki już praktycznie nie było ,główka już w kanale rodnym i skurcze na poziomie 80-100 co 2-3min, leże leże i jeszcze raz leże z dupka do gory oczywiście, wstaje tylko na siusiu i jest poprawa nawet brzuszek podskoczyl, bo mała wyżej się przesunęła, cale szczęście na IP mi zatrzymali akcje rozkurczowymi i sobie w domku leże i stosuje się do zaleceń jak grzeczna pacjentka
a na tym etapie co Ty miałam ok.2cm chodziłam itd aż przedobrzyłam w weekend ,bo w szkole na 4pietro latalam.. I jeszcze się kulam także grunt to odpoczynek i jak najmniej stresu
a dzidzia wysiedzi do bezpiecznej granicy, nie martw się, u mnie juz skurcze się wyciszyly na szczęście i Tobie życzę, aby wszystko dobrze się skończyło
to tak na pocieszenie hehe rozwarcie nie oznacza ze zaraz urodzisz równie dobrze można przenosić
pozdrawiam i życzę nudnych ciąż :**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:39
olcia23, eforts, Qrczak, karola88, HANA, Marimiko lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hello. Kochane jestem w szpitalu...miałam jakiś epizod ze śladem krwi na papierze po sikaniu.
Wolałam pojechać na IP...no i mnie zostawli. Pobrali wymaz, miałam ktg, usg i badanie na samolocie....i niby wszystko jest ok. Ale lekarze powiedział,że dobrze zrobiłam i wyniki więcej pokażą....ehhhh Karola88 kobito trzymaj się. Jak nie urok to sraczka.