Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czasem waga szybko rosnie mimo zdrowego jedzenia, ale to woda, cycki, macica, dziecko no i fakt tluszczyk, ale on potem zmieni sie w mleko
Trzeba to sobie jakos tlumaczyc
Rodzimy na zime to do lata bedziemy sexi mamy
carola93, maria.sm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam lekki kryzys wagowy w 6 miesiącu, jakoś mi się wtedy wydawało, że tyję szybko, a teraz to nawet nie wchodzę zbyt często na wagę, staram się jeść zdrowo, pić dużo, i ile przytyję to przytyję, ogólnie jedyne co mnie irytuje to celulit, którego nigdy nie miałam na nogach, na pośladkach trochę, a teraz jest go coraz więcej, no ale cóż robię się jak wielka pomarańcza
carola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola, trzymaj się tam i odpoczywaj! Mam nadzieję, że nie myślisz już o powrocie do pracy.
Witaj Carola
Na szybko przeglądałam dzisiaj gazetkę z Tesco i są tam promocje dla niemowląt i dzieci. W poniedziałek zamierzam wybrać się do Biedronki i obejrzeć te ręczniki z kapturem, bo cena wydaje się atrakcyjna.
Bardzo miło się dzisiaj zdziwiłam, bo we wtorek zamówiłam łóżeczko w Piętrusie, w środę dostałam potwierdzenie wpłaty. Wysyłka miała nastąpić 14.10, a dzisiaj dostałam wiadomość, że już wysłaneWczoraj zrobiłam zakupy w Aptece Gemini. Zobaczymy, jak szybko od nich dostanę paczkę.
Dziewczyny, zamawiała może któraś z Was już coś od Makaszki? -
Dzięki dziewczyny.
3mam się o jest ok. 7 m-c to nie jest dobry czas na leżenie na patologii i słuchanie o porodzieTo powinien być czas radosny kompletowania wyprawki i biegania po sklepach z rzeczami dla bobasów.
Mój szanowny małżonek wypowiedział się już w sprawie pracy i nie mam co liczyć na powrót. Zresztą mówiłam, że będę pracować o ile ciąża będzie bezpieczna, a jak się coś zacznie dziać to idę od razu na l4 i właśnie nadszedł ten momentNie jestem żadnym hard corem i dziecko jest absolutnie priorytetem nr 1.
Ja przed szpitalem 69,5 kgjutro się tu rano zważę, ale podejrzewam, że idę po medal i już nadrobiłam z kilograma
Kijowo znowu noc, noce są najgorszezobaczymy co powiedzą na obchodzie, o ile w ogóle mi coś powiedzą...
Piotruś
Helenka
-
Ale żeście naskrobały - a jak się porobiło! Nie wiem czy dam radę odnieść się do wszystkiego! jak zapomnę to przepraszam!
Lola - współczuję, taka niespodziewajka - to nic fajnego, zwłaszcza, że pracowałaś a tu nagle taki zonk - mam nadzieję, że będzie dobrze!
eforts - też masz przeboje ostatnio - jestem pewna że szyjka dotrwa do bezpiecznego terminu, tylko odpoczywaj, sluchaj lekarzy i faktycznie lepiej być pod ich stałą opieką w szpitalu.
carola - witamy
zuza - ja sobie nie jestem w stanie wyobrazić jak Ci ciężko - aż mi głupio że ja narzekam że mi ciężkotrzymamy kciuki by małe wyrosły do 1,5 kg i wyszły bezpiecznie do mamy :*
i teraz już nie pamiętam co miałam jeszcze komu napisać, jak sobie przypomne to dopiszę
ja mam już magiczne 90 kg przekroczone...8 kg na plusie. Póki co.
A teraz się pochwale: to moje kocyki dla synusiamateriały kupiłam sama - uszyć też miałam sama - ale nie wyszło
pojechałam do mamy - miała mi pokazać na maszynie co i jak - i okazało się, że do mamy wpadła na kawę ciocia moja - która de facto jest krawcową
pokazała mi co i jak i sama mi uszyła
w niecałą godzinę dwa kocyki
ja pilnie studiowałam każdy jej ruch
następne rzeczy uszyję sama - jak dostanę maszynę
http://wrzucaj.net/images/2014/10/02/kocyk_1.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/10/02/kocyk_2.jpg
aa i dzięki za cynk do BIEDRONKI I LIDLA
Paulina85, Lola83, julianna, HANA, maria.sm lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
a ja właśnie zlukałam, że 9.10 w lidlu będzie maszyna do szycia - poczytałam o niej i opinie i profesjonalna recenzję i ją chcę
mąż znowu ma ułatwione zadanie z prezentem na urodziny
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Szpitalne dziewczyny trzymam za Was kciuki będzie dobrze i dotrwacie do bezpiecznych terminów!! Każdej z osobna kibicuje
Marimiko śliczne kocyki naprawdę cudasne!!! Tez chce takie !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 21:57
-
właśnie zapomniałam o Tobie kate w poprzednim poście
jak tam z tym gruczołem i po wizycie? miałaś ten zabieg czy dopiero się zapisałaś? jak to wygląda? czy po zabiegu problem już nie wróci?
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci