Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech... a my odpuscilismy sobie wózki maxi cosi bo stwierdzilismy ze przesadzaja z cena... jak tak was czytam to jeszcze zaczne żałować
mamy czerwony baby design a miał byc folcloric red mc mura. Ale za to fotelik samochodowy jest folcloric red
Też polecam sklep tosia.pl - swietne ceny, a na allegero super promocje. -
Kittykate jak dobrze pamietam to Ty tez zamawialas paczke z Apteki Gemini. Dzis wyslali do mnie,wiec bedzie pewnie w poniedzialek
.A dzis czekam na info z In Postu,bo powinien dotrzec do mnie termometr.Zamowilam Microlife n105 czy jakos tak.Ma bardzo dobre opinie co do dokladnosci pomiarow temperatury.
-
Dzięki Eforts
A powiedzcie jeszcze po ile one są, te ciensze i grubsze?
Cholibka, bielizny chyba zwrócić/wymienić nie można w Pepco w razie co?
Wysyłam Męża po pampki z Rossa, jedna paczka chyba będzie ok
a wczoraj zamówiłam z jakiegoś sklepu internetowego Dzidziusia proszek do koloru i do bieli. Ciut taniej niż w sklepie wyszedł nawet z wysyłką, a co śmieszne to paczkomat akurat przy Intermarche mamy więc zamówiłam przez net.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:59
-
NaamaH6669 wrote:Właśnie wpadł mi w oko ten wózek
powiedz mi gdzie znalazłaś w takiej cenie?
NaamaH6669 w Toruniu jest sklep SMYKOLAND (sa chyba 4 w Polsce, ale w mniejszych lokalizacjach, Konin, Włocławek, Toruń i gdzieś jeszcze). Załapaliśmy się na końcówkę promocji, ale były już tylko czarne i brązowe, a mi się marzyło mieć czerwony. No i Pani w sklepie się tak uparła i zaparła, że znalazła czerwoną spacerówkę w Koninie (ostatnią), a gondole domówiła od przedstawiciela Maxi Cosi od Mury (bo te same pasują) w innym odcieniu czerwieni, komplet za tę samą cenę. I tak używa się albo gondoli albo spacerówki, więc to nie ma znaczeniaNie kupiłabym tego wózka za jego oryginalna cenę, bo byłby po prostu za drogi. Szukałam w necie tego zestawu i najtańszy wychodził po 2100 zł. Generalnie są tez gondole foldable do Elei, ale one w ogóle mi nie pasują ani wizualnie ani funkcjonalnie, bo są mega płytkie. Wózek ma swoje minusy, nie specjalnie da się w nim malucha pobujać, bo jest dosyć sztywny, ale ogólnie wyściełanie w środku, wygląd i składanie go na duży plus. Zobaczymy jak z bobasem
Piotruś
Helenka
-
Ita wrote:Ech... a my odpuscilismy sobie wózki maxi cosi bo stwierdzilismy ze przesadzaja z cena... jak tak was czytam to jeszcze zaczne żałować
mamy czerwony baby design a miał byc folcloric red mc mura. Ale za to fotelik samochodowy jest folcloric red
Też polecam sklep tosia.pl - swietne ceny, a na allegero super promocje.
Ita ja też już odpuściłam Maxi Cosi, ale udało się kupić w tej samej cenie do Jedo Fynn, który do tej pory był moim faworytem. Nie ma mowy, że bym wydała 2500 zł na wózek (czy wiecej)! Nie w moim precyzyjnie zaplanowanym byznes planie:P
Piotruś
Helenka
-
Heja, witam się w 32t3d
Wczoraj byliśmy na USG
Wszystko oki tylko mała buziolka nie chciała nam pokazać, za to pipuszką świeciła i mamy 100% pewność, że dziewczyna
Lekarza martwił zbyt mały brzuszek (młodszy o tydzień) i kazała mi więcej mięsa (czyt. białka) wcinać.
Obecnie waży 1900 gram i według Pani doktor będzie to taki średniaczek, ani duża, ani mała podobnież
Szkoda tylko, że mimo mojej gimnastyki nie dała się obudzić i buziola nie widzieliśmy, ale niespodzianka będzie przy wyjściu
a teraz lecę nadrabiać co napisałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:12
Lola83, przyszłamama, Ita, julianna, HANA, Niespodzianek:), zuza_3, Marimiko, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Ja w poniedziałek mykam na KTG i USG, mam nadzieje, że wszystko w porządeczku
Juz nie moge sie doczekac az dziubka mojego zobaczę. Złośliwego zresztą. Wiecie co robi? Jak szaleje w brzuchu, to chce go nagrać ale kiedy tylko chwytam za telefon i włączam kamere , uspokaja sie. Oczywiscie gdy kamerke wyłaczam, dalej szaleje. hmmmmm... a Wam sie udało jakoś nagrać widoczne ruchy malucha?
Kalendarz ciąży BellyBestFriendaniar, Marimiko lubią tę wiadomość
-
przyszłamama wrote:Ja w poniedziałek mykam na KTG i USG, mam nadzieje, że wszystko w porządeczku
Juz nie moge sie doczekac az dziubka mojego zobaczę. Złośliwego zresztą. Wiecie co robi? Jak szaleje w brzuchu, to chce go nagrać ale kiedy tylko chwytam za telefon i włączam kamere , uspokaja sie. Oczywiscie gdy kamerke wyłaczam, dalej szaleje. hmmmmm... a Wam sie udało jakoś nagrać widoczne ruchy malucha?
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
przyszłamama u mnie to samo. Nawet ułożyłam sobie teorię, że jakieś sygnały wysyłam do brzucha, które paraliżują Małą
Potrzebuję namiary na materacyk do łóżeczka. Co kupiłyście/zamierzacie kupić i gdzie? U mnie wymiar 120x60. Z góry dziękuję za pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:24
Piotruś
Helenka
-
Moja robi to samo, ale ze 3 filmiki nagrałam z widocznymi kopniakami. Ale te najbardziej widowiskowe niestety nie zdążyłam bo moje dziecie złośliwe przestawało przy kamerze -
Lola, ja też mam teorię z sygnałami
coś się dzieje w organizmach naszych i one wyczuwają, że kombinujemy to nieruchomieją
Lola83 lubi tę wiadomość
-
Ewa, mały mędrzec mi rośnie w brzuchu
Dziewczyny mam pytanie o monitor oddechu. Czy ktoś z Was ma? Ja mam monitor i mam dylemat z montażem. W łóżeczku są szczebelki, a w instrukcji piszą, aby zamontować na szczeblach jeszcze dodatkową płytę. Czy ktoś z Was używał/ma/miał i może poradzić jak zamontować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:32
-
hej
jestem po wizycie, wszystko ok, a nasza mała kluseczka waży 1530 g,
zdjęcia nie dostałam bo się skuliła, a dodatkowo pępowina jej na głowę opadała,
zgadzam się z Wami odnośnie nagrania ruchów, mam tez ten problem, nagle przestaje sie ruszać...hmmm ciekawe
też zakupiłam pampersy, tylko trochę się rozczarowałam bo myślałam, że jest tam wycięcie na pępek, no ale trudno nie ma..aniar, Lola83, Niespodzianek:), zuza_3, Marimiko, Bogusiar80 lubią tę wiadomość