WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) Któraś z Was pisała o tej promocji na Pieluszki Pampers Premium 78szt za 37,49 :) byłam, sprawdziłam, kupiłam- z kartą Rossnę jeszcze taniej! :)

kittykate lubi tę wiadomość

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa ja pisalam :) zakupilam dwie paczki. Z karta rossne 36,36 za pake ;)

Kawa, kittykate lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super, ja tez sie wybieram dzis ro Rossmana to zakupie :)
    juz jest nowa gazetka od dzis i ta promocja faktycznie tam widnieje:)

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tyle samo zapłaciłam-ja wzięłam jedną pakę, później się przerzucę na 2 :)

• staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się zastanawiałam czy kupić1 czy 2 paczki..

• Milcia Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam jedynki z poprzedniej promocji, 43 szt. za 17 zl.

Marimiko lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... a my odpuscilismy sobie wózki maxi cosi bo stwierdzilismy ze przesadzaja z cena... jak tak was czytam to jeszcze zaczne żałować :D
    mamy czerwony baby design a miał byc folcloric red mc mura. Ale za to fotelik samochodowy jest folcloric red <3

Też polecam sklep tosia.pl - swietne ceny, a na allegero super promocje.

atdck6nlmznf5qze.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kittykate jak dobrze pamietam to Ty tez zamawialas paczke z Apteki Gemini. Dzis wyslali do mnie,wiec bedzie pewnie w poniedzialek :).A dzis czekam na info z In Postu,bo powinien dotrzec do mnie termometr.Zamowilam Microlife n105 czy jakos tak.Ma bardzo dobre opinie co do dokladnosci pomiarow temperatury.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Eforts :) A powiedzcie jeszcze po ile one są, te ciensze i grubsze?
    Cholibka, bielizny chyba zwrócić/wymienić nie można w Pepco w razie co?

Wysyłam Męża po pampki z Rossa, jedna paczka chyba będzie ok :)

a wczoraj zamówiłam z jakiegoś sklepu internetowego Dzidziusia proszek do koloru i do bieli. Ciut taniej niż w sklepie wyszedł nawet z wysyłką, a co śmieszne to paczkomat akurat przy Intermarche mamy więc zamówiłam przez net.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:59

• Milcia Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanik grubszy 14.99, a ten cieńszy 9.99.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Lola83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NaamaH6669 wrote:
    Właśnie wpadł mi w oko ten wózek :D powiedz mi gdzie znalazłaś w takiej cenie?

NaamaH6669 w Toruniu jest sklep SMYKOLAND (sa chyba 4 w Polsce, ale w mniejszych lokalizacjach, Konin, Włocławek, Toruń i gdzieś jeszcze). Załapaliśmy się na końcówkę promocji, ale były już tylko czarne i brązowe, a mi się marzyło mieć czerwony. No i Pani w sklepie się tak uparła i zaparła, że znalazła czerwoną spacerówkę w Koninie (ostatnią), a gondole domówiła od przedstawiciela Maxi Cosi od Mury (bo te same pasują) w innym odcieniu czerwieni, komplet za tę samą cenę. I tak używa się albo gondoli albo spacerówki, więc to nie ma znaczenia :) Nie kupiłabym tego wózka za jego oryginalna cenę, bo byłby po prostu za drogi. Szukałam w necie tego zestawu i najtańszy wychodził po 2100 zł. Generalnie są tez gondole foldable do Elei, ale one w ogóle mi nie pasują ani wizualnie ani funkcjonalnie, bo są mega płytkie. Wózek ma swoje minusy, nie specjalnie da się w nim malucha pobujać, bo jest dosyć sztywny, ale ogólnie wyściełanie w środku, wygląd i składanie go na duży plus. Zobaczymy jak z bobasem :)

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • Lola83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita wrote:
    Ech... a my odpuscilismy sobie wózki maxi cosi bo stwierdzilismy ze przesadzaja z cena... jak tak was czytam to jeszcze zaczne żałować :D
    mamy czerwony baby design a miał byc folcloric red mc mura. Ale za to fotelik samochodowy jest folcloric red <3

Też polecam sklep tosia.pl - swietne ceny, a na allegero super promocje.

Ita ja też już odpuściłam Maxi Cosi, ale udało się kupić w tej samej cenie do Jedo Fynn, który do tej pory był moim faworytem. Nie ma mowy, że bym wydała 2500 zł na wózek (czy wiecej)! Nie w moim precyzyjnie zaplanowanym byznes planie :P:P

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • aniar Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja, witam się w 32t3d :) Wczoraj byliśmy na USG
    d9eb53b9d827d8c7med.jpg
    15a37e72d545e73amed.jpg

Wszystko oki tylko mała buziolka nie chciała nam pokazać, za to pipuszką świeciła i mamy 100% pewność, że dziewczyna :)
    Lekarza martwił zbyt mały brzuszek (młodszy o tydzień) i kazała mi więcej mięsa (czyt. białka) wcinać.
    Obecnie waży 1900 gram i według Pani doktor będzie to taki średniaczek, ani duża, ani mała podobnież :)
    Szkoda tylko, że mimo mojej gimnastyki nie dała się obudzić i buziola nie widzieliśmy, ale niespodzianka będzie przy wyjściu :D

a teraz lecę nadrabiać co napisałyście :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:12

Lola83, przyszłamama, Ita, julianna, HANA, Niespodzianek:), zuza_3, Marimiko, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

9f7c0714c72801dem.jpg
    - Mój blog :)
    Polub mnie na Facebooku:)
    3i492n0a68x5of6u.png
  • przyszłamama Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poniedziałek mykam na KTG i USG, mam nadzieje, że wszystko w porządeczku :) Juz nie moge sie doczekac az dziubka mojego zobaczę. Złośliwego zresztą. Wiecie co robi? Jak szaleje w brzuchu, to chce go nagrać ale kiedy tylko chwytam za telefon i włączam kamere , uspokaja sie. Oczywiscie gdy kamerke wyłaczam, dalej szaleje. hmmmmm... a Wam sie udało jakoś nagrać widoczne ruchy malucha?

0104f31ac9faeb178fc2138f159bbdbe.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

aniar, Marimiko lubią tę wiadomość

Czekamy na kochanego Maluszka...<3

• Lola83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłamama wrote:
    Ja w poniedziałek mykam na KTG i USG, mam nadzieje, że wszystko w porządeczku :) Juz nie moge sie doczekac az dziubka mojego zobaczę. Złośliwego zresztą. Wiecie co robi? Jak szaleje w brzuchu, to chce go nagrać ale kiedy tylko chwytam za telefon i włączam kamere , uspokaja sie. Oczywiscie gdy kamerke wyłaczam, dalej szaleje. hmmmmm... a Wam sie udało jakoś nagrać widoczne ruchy malucha?

przyszłamama u mnie to samo. Nawet ułożyłam sobie teorię, że jakieś sygnały wysyłam do brzucha, które paraliżują Małą ;)

Potrzebuję namiary na materacyk do łóżeczka. Co kupiłyście/zamierzacie kupić i gdzie? U mnie wymiar 120x60. Z góry dziękuję za pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:24

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • aniar Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja robi to samo, ale ze 3 filmiki nagrałam z widocznymi kopniakami. Ale te najbardziej widowiskowe niestety nie zdążyłam bo moje dziecie złośliwe przestawało przy kamerze :)

9f7c0714c72801dem.jpg
    3i492n0a68x5of6u.png
  • aniar Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola, ja też mam teorię z sygnałami :D coś się dzieje w organizmach naszych i one wyczuwają, że kombinujemy to nieruchomieją :D

Lola83 lubi tę wiadomość

9f7c0714c72801dem.jpg
    3i492n0a68x5of6u.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania słodka buzinka z tego co widac :) ale 2 zdjęcie obrazuje niewątpliwie, że nad czymś głęboko się zastanawiała ;)

aniar lubi tę wiadomość

4dbc34fc83.png
  • aniar Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, mały mędrzec mi rośnie w brzuchu ;)
    Dziewczyny mam pytanie o monitor oddechu. Czy ktoś z Was ma? Ja mam monitor i mam dylemat z montażem. W łóżeczku są szczebelki, a w instrukcji piszą, aby zamontować na szczeblach jeszcze dodatkową płytę. Czy ktoś z Was używał/ma/miał i może poradzić jak zamontować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:32

9f7c0714c72801dem.jpg
    3i492n0a68x5of6u.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    jestem po wizycie, wszystko ok, a nasza mała kluseczka waży 1530 g,
    zdjęcia nie dostałam bo się skuliła, a dodatkowo pępowina jej na głowę opadała,

zgadzam się z Wami odnośnie nagrania ruchów, mam tez ten problem, nagle przestaje sie ruszać...hmmm ciekawe

też zakupiłam pampersy, tylko trochę się rozczarowałam bo myślałam, że jest tam wycięcie na pępek, no ale trudno nie ma..

aniar, Lola83, Niespodzianek:), zuza_3, Marimiko, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

f2w3tqywlcgkfgv6.png
‹‹ 982 983 984 985 986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ