Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wielkie gratulacje piękne dzidziutki już takie bardzo ludzkie Mega 😊😊😊
Miodunka lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
nick nieaktualny
-
A zrobilas pakiet po tej ciazy biochemicznej czy wczesniej mialas problemy ze stratami?
Meggs wrote:Spróbuj jeszczw jutro po obudzeniu. Ale jak nie znajdziesz to tez bez stresu.
Ja robiłam pakiet mutacji na trombofilie wrodzoną i mam mutacje czynnika v i pai. Zdiagnozowali to jako trombofilie wrodzona, mimo że przed ciążą objawów nie było żadnych. Dopiero w ciąży mam tendencję do powstawania niebezpiecznych dla mnie i dla dziecka skrzepów. -
Przed chwila wrocilam i mialam usg przez brzuch, natomiast bylo bardziej standardowe usg niz prenatalne. Za tydzien pelne prenatalne. Ogolnie przy badaniu najpierw spal sobie bokiem i ani troche nie chcial zmienic pozycji, potem na chwile zmienil i wtedy ginowi udalo zmierzyc sie podstawowe parametry jak NT itp. i wygladaja w poprzadku a potem jak gin chcial dalej mierzyc i zachecal do zmiany pozycji, to zrobil to tak skutecznie, ze fikal na calego, obracal sie i juz nic nie dalo sprawdzic sie
Mali84 lubi tę wiadomość
Coreczka 11.2019 -
To dobrze bo u mnie kazali sie starac do skutku i po drugim dopiero lekarz na to wpadl 😤mam nadzieje ze u mnie te zastrzyki tez zadzialaja 😇dzis mam kiepski dzien i dola chyba najwiekszego od poczatku ciazy.
Do tego jestem tak wzdeta caly dzien ze szok czuje sie jak balon.
Meggs wrote:Zrobiłam od razu po biochemicznej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 18:50
-
kamciaelcia wrote:meggs
jeszcze wczoraj pisałam-ze niejedna z nas naje sie strachu przez test podwójny ... -
Meggs wrote:Ja żałuje ze zrobiłam. Szczerze to podejrzewałam że wynik wyjdzie z dupy i będzie stres. Nie wiem jeszcze czy zdecydujemy się na sanco. Jakoś mnie ta pappa nie przekonała...
ja miałam w ręce skierowanie na amnio, ale bylam własnie po krwotoku, po szpitalu , plamiłam 6 tyg i zdecydowałam się na (wtedy) nifty
i tez byłam "nastawiana" że wynik bedzie nieciekawy, ale zobaczy c go i przeżyc to całkiem inna sprawa -
Meggs wrote:Ja żałuje ze zrobiłam. Szczerze to podejrzewałam że wynik wyjdzie z dupy i będzie stres. Nie wiem jeszcze czy zdecydujemy się na sanco. Jakoś mnie ta pappa nie przekonała...03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy