Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pospamuje Wam zdjęciami widać nóżki, stopy nawet palce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f71cf141970.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c68a27117eb.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7c0a0fab115.png
Tu widać na środku kikut ale to pępowina
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/531c020310cf.png
A tutaj wuala nóżki skrzyżował (noga na nogę) a pod nóżkami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec75ecfb5c49.png
A tu głowa z prawej, wyrostek z lewej- maks do góry- to po tym od razu wiedziałam że chłop..
Muki85, martaszymi, aganieszkam, pola89, Miodunka, anna23, Madera2000, pawojoszka, Meggi89, AnitaK, mmalibu, Nurkowanie, Malgonia, Limonka, Mali84, Nulka lubią tę wiadomość
-
No właśnie zdania na ten temat są podzielone. Z jednej strony istnieje ryzyko zarażenia się salmonellą, bo ta ginie dopiero w temp. ok 60°C. Z drugiej płynne żółtko jest niby zdrowsze od takiego już ściętego. Ja uwielbiam jajka sadzone, ale jakoś w ciąży ochota na jajka mi przeszła, a mam ich pod dostatkiem, bo mam własne kurki 🐔 także moim zdaniem trzeba zachować po prostu ostrożność.
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Ja dziś miałam taką ochotę na zupę że pół dnia stałam i gotowałam a teraz wciągam trzeci talerz, pewnie sama ja zjem bo u nas zupy nie idą. Wczoraj mój syn usiadł obok i mówi "mama ale ty masz brzuch ,ja myślę że ty masz tam kolejne dziecko" z czego wnoszenia że już trochę widać
kamciaelcia, michaga82, Miodunka, Mali84 lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka mi dziś mąż tak właśnie rzucił jak stałam bokiem do niego fakt faktem z natury bądź z miłości do jedzenia jestem lekko okrągła to mąż dziś stwierdził że od dołu brzuch mi się zaokraglil i jak to powiedział inaczej niż wtedy jak zjesz dużo 😂😂😂😂
Mali84 lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
A mnie dzisiaj Pani w Pepco przepuscila w kolejce !
Gratujuje pięknych maluszkówmmalibu, Meggi89, Miodunka, pola89, pawojoszka lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Magda sz nic mu nie powiedziałam ,wiesz to nie jest pierwsza ciąża ,druga też nie ,więc u mnie ten brzuch już nie wraca do stanu choćby zbliżonego do płaskości . Dzieci często sobie żartują że tam dzidziuś jest Szymon to nawet podchodzi przytula się i słucha czy kopie. Nawet jak nie jestem w ciąży. Tak że obróciliśmy to w żart ,nie chce jeszcze żeby wszyscy dookoła wiedzieli,choć wiem że się długo nie poukrywane zwłaszcza że lato idzie
-
Kurcze mnie cos zakłuwa w środku w pochwie. Posmarowalam z wierzchu gyno pevarylem, ale do srodka nie laduje, jrst na ulotce zeby lepiej w I semestrze nie robic jak nie trzeba. Ale mam podraznione nie wiem czy to po luteinie, te klucia to nie wiem czy naturalne czy infekcja.
Jajka w koszulkach mamaginekolog widze je , ale fakt ze bardzo uwaza i myje rece po kazdym dotknieciu. Ja tez wole na miekko, ale troche kuzwa strach.OM 27.03.2019
Polimorfizm Pai 1 heterozygota.
Podejrzenie niedoczynności tarczycy.
Czerwiec 2018 Aniołek 6/10 tc. [*]
-
Nurkowanie, takie kłucie, jakby igłą w środku pochwy jest ciążowe,wydaje mi się, ja mam od czasu do czasu i w tej i miałam w poprzedniej ciąży a infekcji nigdy.
Kciuki za dziś!
Cudowny jest, Magda sz!Nurkowanie, Maxi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie mam chęci na jajka choć mam swoje kury i wcześniej z synem jedliśmy czesto to teraz nie mam co z nimi robić i każdemu wciskam moja mama juz ma dosyć jednego dnia 20 drugiego 30 a była wtedy sama z bratem teraz tacie wcisne na wyjazd zawsze lepsze swoje niż kupne a oni zawsze w niedziele jajecznice robia na sniadanie.
Ja też już widze że brzuch robi się większy jak jest ktoś w domu to zakładam luźne bluzki jak mąż nie chce im powiedziec to niech nie mowi ja tez tego nie bede robila bo sie wczoraj wkurzylam na nich. Tesciowa powiedziala ze w tym roku nie sieje warzyw mowie ok bede miala duzo miejsca porobie sobie ladnie w ogrodku ścieżkami oddziele jedne warzywa od drugich zebym miala jak rwac ja do siania warzyw a jej juz wschodzą tak samo z kwiatkami ja nic nie sadze w tym roku bo nie mam na to czasu mowie ok kupilam sobie roze wyrwalam chwasty kupilam plotek pomalowalam czesc kwiatkow z nasion posialam 3 dni temu ta wczoraj wszystko przekopala i wsadzila kwiatki jak to zobaczylam mowie ze ja tu kwiatki sialam a ta sie smieje i mowi to se posiejesz jeszcze raz a ja juz w duchu sobie mysle no zobaczymy dzisiaj maz wroci kaze mu je wykopac i polozyc jej na oknie ja w ciazy zapierdzielalam chwasty rwalam pozniej dwa dni z bolu brzucha umieralam a ta z takim tekstem.
Moim rodzicom powiem dzisiaj albo jutro bo tata jedzie najprawdopodobniej w czwartek a nie chce zeby sie dowiedzial od kogos przez telefon10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Kurcze Poziomka daj znac
Meggi czekamy na wieści i fotki
Z okazji że lepiej z moimi plecami mialam plan pojechać dziś do biedry na małe zakupy ale wczoraj kuźwa coś zrobiłam z samochodem a raczej akumulatorem...pomijam że w domu nie było 6 h prądu, po 16 chcialam Maje z przedszkola odebrać bo mąż pojechał odebrać z kolei swój samochód od mechanika...no i już mialam sygnal że coś nie tak bo nie chciało mi drzwi otworzyć, późnjej komunikat że karta nierozpoznana...jak chciałam odpalić to wycieraczki zaczęły szalec, wszystkie kontrolki się zapaliły generalnke myślałam że zaraz coś wybuchnie...więc poszłam spacerkiem 200 m do tego przedszkola i stamtad już nas odebrał mąż. Mąż oczywiście wnerwiony no nie raz miałam akcje że zostawiłam na światłach samochód więc że moja wina.. ciekawe czy naładował mi go czy nie bo jak nie to jestem uziemiona ;/
-
MamjuzSyna teściowa nie rodzina...opowiem Wam kilka akcji w skrócie, naprawdę staram się ja tolerować ale same przyznajcie że ta baba coś nie tak...
1. W ciąży z Mają jak tylko się dowiedziałam co będzie dzwonię do mamy i do teściowej, mówię z radością że córka a teściowa...no szkoda że nie chłopak...
2. 6 mc ciąży z Maja imieniny ciotki, siedzi cała rodzina, jedna ciotka pyta no i jak wiadomo co kto się urodzi? Ja mówię że dziewczynka a teściowa dodaje- nie wiadomo a może obojniak hehehe...wszystkich obecnych zatkało
3. Mówimy jej z mężem o drugiej ciąży, maS dumny mówi tak: no mamo, Magda jest w ciąży termin 1 grudnia na co ona wzrok w dół...siadła na krzeslo, wzdechla, ojjej szkoda że zima..te zimowe dzieci takie...słabe są
Wczoraj pytam się meza dzwoniłeś do mamy? Bo ja stawierdziłam że nie chce usłyszeć przykrości. A mąż no i ja stwierdziłem że jej nie powiem, nie chce mi się z nią gadac... ona nie jest złym człowiekiem ale no nie wiem tempa jakaś..